VG > Innenriks

Sunday, 07 June, 08:00

VG - 23 May 20 kl. 12:40

Sognefjellsveien gjenåpnes søndag morgen

Regn og snøsmelting stengte Sognefjellsveien som egnet seg mer for vannski enn biler lørdag morgen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sognefjellsveien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sognefjellsveien, gjenåpnes, søndag, morgen
VG - 07 Apr 20 kl. 17:05

Ekspertgruppe anbefaler at hele barnetrinnet gjenåpnes

Ekspertgruppens vurdering er at hele barnetrinnet (1.-7.-trinn) kan gjenåpnes dersom praktiske smittevernhensyn kan ivaretas.

P4 - 06 May 20 kl. 15:13

Norge skal åpnes i to etapper

Norge skal gjenåpnes i to etapper før sommeren. I følge NTB vil det komme en bolk med lettelser om kort tid, men så vil regjeringen vente til ut i juni med den andre bolken. Planen skal legges fram på regjeringens pressekonferanse i morgen..

VG - 07 Apr 20 kl. 17:05

Ekspertgruppe anbefalte at hele barnetrinnet gjenåpnes

Ekspertgruppens vurdering var at hele barnetrinnet (1.-7.-trinn) kunne gjenåpnes dersom praktiske smittevernhensyn kunne ivaretas.

P4 - 06 May 20 kl. 23:20

Nordmenn vil ha åpne skoler

Flertallet av befolkningen mener alle skoler må åpnes igjen nå. I en måling TNS Gallup har gjort for TV 2 svarer 62 prosent av det er riktig å åpne 5. til 7.

P4 - 02 May 20 kl. 09:50

Smittefare blant eldre skolebarn

I et konfidensielt notat til Danmarks partiledere har det danske folkehelseinstituttet skrevet at gjenåpning av 6. - 10. klasse vil medføre høy smitterisiko.

NRK - 26 Apr 20 kl. 10:03

E6 over Sennalandet åpnes

E6 over Sennalandet åpnes søndag morgen for kolonnekjøring etter å ha vært stengt siden fredag på grunn av uvær. Kolonnekjøringen starter på Leirbotnvann, opplyser Vegtrafikksentralen for Nord-Norge..

VG - 10 May 20 kl. 19:53

Avis: Slik skal Storbritannia gjenåpnes – åpner for Premier League-start i juni

Klokken 20 søndag kveld la Boris Johnson frem planen for å gjenåpne landet gradvis. Til tross for at Storbritannia har Europas høyeste dødstall, sier statsministeren at nedstengningen av landet «har forhindret en katastrofe»..

NRK - 25 May 20 kl. 17:49

Birgitte Tengs saken gjenåpnes ikke

Fetteren til Birgitte Tengs får ikke prøvd saken på nytt etter at Agder lagmannsrett har nektet gjenåpning av dommen fra 1998, melder Stavanger Aftenblad. Begjæringen om å gjenåpne saken ble framsatt i april, men ble avvist av en enstemmig rett..

VG - 23 May 20 kl. 12:40

Vannvei over Sognefjellet

Regn og snøsmelting har stengt Sognefjellsveien som egner seg mer for vannski enn biler lørdag morgen..

Dagbladet - 19 Apr 20 kl. 16:14

Tror gjenåpning går galt

Sveriges tidligere statsepidemiolog, Johan Giesecke, mener at Sverige valgte rett strategi. Dette fordi han tror at det er umulig å unngå at epidemien blusser opp når land skal gjenåpnes..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Trusselbrev-forsker: Det er skrevet feil norsk med vilje

Den danske trusselbrev-forskeren Tanya Karoli Christensen mener forfatteren av trusselbrevet i Lørenskog-saken kan en hel del norsk – og skriver feil med vilje..

VG - 11 timer siden

Nå kommer sommervarmen tilbake

Etter en pinsehelg med strålende sommervær kom en periode med lavtrykk og regn over store deler av landet. I løpet av neste uke ser det ut til at temperaturen øker..

VG - 13 timer siden

Erfaren redningsmann fant levningene i Ørsta: – Veldig spesielt

Polske Maja Herner (25) forsvant sporløst i Ørsta høsten 2018. Fredag gjorde den erfarne redningsmannen Odd Staurset funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 18 timer siden

Politiet søker i fjellet etter funn av beinrester i Ørsta

Politiet søker lørdag etter levninger i fjellet i Ørsta med hund og mannskap fra Røde Kors. Fredag ble det gjort funn i området der den polske kvinnen Maja Herner (25) forsvant i november 2018..

VG - 20 timer siden

Familien til Kristian (34): – Preget av sjokk, uvirkelighet, sorg og sinne

– Vi er rørt og takknemlig over den enorme støtten vi får, skriver familien til Kristian Løvlie (34) som ble drept i Nittedal, i en uttalelse gjennom deres bistandsadvokat..

VG - 21 timer siden

SV-Audun til Erna: – Ikke vær så irriterende høflig mot Trump

Audun Lysbakken (SV) ber Erna Solberg (H) fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på afrikansk-amerikanske George Floyd (46)..

VG - 22 timer siden

Unge ruser seg på lystgass: Hvor farlig er det?

Denne uken ble det funnet flere hundre gasspatroner med lystgass i Oslo..

VG - Igår: 05:00

Frp fosser frem i ny VG-måling, mens Høyre og Ap faller

Høyre og Arbeiderpartiet mister til sammen nesten 6 prosentpoengs oppslutning i VGs ferske partibarometer for juni. Fremskrittspartiet gjør samtidig et stort hopp..

VG - Igår: 22:50

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - Igår: 20:33

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt