VG > Sport

Thursday, 21 June, 14:43

VG - 17 Feb 18 kl. 12:24

Snuser på super-rekorden

PYEONGCHANG (VG) Ikke bare fullførte Marit Bjørgen redningsaksjonen etter lagvenninnens kollaps på stafetten. Nå ligger veien åpen for den virkelig gjeve rekorden....
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Pyeongchang, Marit Bjørgen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snuser, super-rekorden
VG - 17 Feb 18 kl. 12:24

Snuser på super-rekorden: Nå kan vi få OLs mest magiske øyeblikk...

PYEONGCHANG (VG) Ikke bare fullførte Marit Bjørgen redningsaksjonen etter lagvenninnens kollaps på stafetten. Nå ligger veien åpen for den virkelig gjeve rekorden....

NRK - 11 Mar 18 kl. 11:22

Jansrud sikret super-G-cupen

Kjetil Jansrud revansjerte den sure fjerdeplassen i utfor og var tilbake på toppen av pallen i super-G på hjemmebane i Kvitfjell. Da sikret han også kula i super-G-cupen..

Aftenposten - 30 May 18 kl. 16:42

Sør-Norge får minst en uke til med varme dager - Oslo slo sin egen mai-rekord i ettermiddag

Mai-rekorden ble slått i Oslo: klokken 17 var det 31,1 på Blindern. Den tidligere rekorden var på 29,8 og ble satt i 2012..

P4 - 15 Feb 18 kl. 19:09

Optimist før Super-G

Sølvvinner OL-utforen, Kjetil Jansrud, er optimist med tanke på nattens Super-G i Pyeongchang. Natt til i dag ble det dobbelt norsk i utforløypa, med Aksel Lund Svindal øverst på pallen. Jansrud, som er regjerende olympisk mester i Super-G, tror det kan bli mer norsk jubel når rennet begynner klokken 3 i natt..

Hegnar.no - 17 Dec 17 kl. 12:54

Mowinckel med ny sterk super-GID

Ragnhild Mowinckel klarte ikke kopiere lørdagens pallplass i søndagens super-G-renn i Val d'Isère, men ble nummer seks i verdenscupen i Frankrike..

P4 - 28 Dec 17 kl. 11:16

Trolig ikke nedbørsrekord i Bergen

Nedbørsrekorden i Bergen henger i en tynn tråd. Det har kommet nesten 3.100 milimeter nedbør i år, og det mangler kun 20 millimeter på rekorden fra 2015.

Dagbladet - 11 May 18 kl. 10:43

Tidenes monsterbølge på den sørlige halvkule knuste rekorder

«Tidenes største bølge» på den sørlige halvkule knuste den gamle rekorden. Forskeren som oppdaget monsterbølgen tror den ferske rekorden vil bli knust igjen..

Hegnar.no - 11 Mar 18 kl. 12:19

Jansrud sikret super-G-cupen med verdenscupseier i Kvitfjell

Kjetil Jansrud kalles «Kongen av Kvitfjell». Søndag tok 32-åringen sin sjuende seier i den tidligere OL-traseen da han vant verdenscuprennet i super-G..

NRK - 16 Feb 18 kl. 23:18

Kvinnenes super-G-renn utsatt

Vinden er tilbake, og skaper trøbbel for OL-arrangøren. Ragnhild Mowinckels medaljejakt i super-G er i første omgang utsatt i én time. Rennstart var opprinnelig klokka 03.

NRK - 25 May 18 kl. 12:59

Varmerekorder kan falle i Bergen

Det kan bli flere varmerekorder i Bergen i mai. Så langt er det målt åtte dager med over 20 grader på Florida, der rekorden fra 1992 er på 13 dager. Samtidig er snitt-temperaturen for måneden så langt 12,9 grader, mot rekorden på 12,6 grader (1981)..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Heerenveen jakter to stjerneskudd fra Stabæk

Heerenveen fortsetter å se til Norge: Stabæks midtbanetalenter Hugo Vetlesen (18) og Tobias Børkeeiet (19) er på klubbens ønskeliste..

VG - 1 time siden

Derfor sliter favorittene i VM: – Tyskland og Argentina kan bli slått ut

Til nå har favorittene til gode å blomstre under fotball-VM. Eksperter peker på godt forsvarsspill hos de små nasjonene som en årsak..

VG - 2 timer siden

Drar diktator-strikken for langt

Er problemet at langrennsstjernene tenker for mye på seg selv? Eller at Norges Skiforbund har gått for langt i å ensidig diktere hvilke rammer som gjelder for utøverne?.

VG - 3 timer siden

Christian Eriksen neppe til Barca: Mot dobbel lønn i Tottenham

SAMARA (VG) Christian Eriksen (26) nekter konsekvent å snakke om sin fremtid her i VM. Mye tyder på at han fortsetter i Tottenham - med dobbel lønn. Det vil i så fall bety 80 millioner kroner i året..

VG - 3 timer siden

Klæbo-advokat mener skiforbundet tar feil

Advokat Pål Kleven hjalp nylig Johannes Høsflot Klæbo i forhandlingene med Norges Skiforbund. Nå mener han at skiforbundet har gått for langt med tanke på hvem som eier markedsrettighetene til skistjernene..

VG - 5 timer siden

«Uthvilt» Ronaldo sprudler av overskudd: – Forskjellen er formen

MOSKVA (VG) (Portugal–Marokko 1-0) Cristiano Ronaldo (33) stuper frem og feirer med å sprette i været. Det virker som tidenes målscorer i europeisk landslagsfotball har kommet til et mesterskap med tidenes overskudd..

VG - 6 timer siden

BLATTERLIGGJØR fotball-oppvasken

Det er skandaløst på en hel rekke plan at Sepp Blatter er på plass i Russland som spesialinvitert gjest..

VG - 6 timer siden

Jon Dahl Tomasson om sjefen Hareide: – Fint at han har temperament

VITJAZEVO (VG) Jon Dahl Tomasson (41) er Champions League-vinner – men i skyggen av Åge Hareide (64) på det danske landslaget. Han mener ikke det er noe problem med nordmannens temperament – snarere tvert imot..

VG - 10 timer siden

Premier League-klubb kjemper om «Moi»

Leicester, som vant Premier League i 2016, er blant favorittene til å sikre seg den ettertraktede nordmannen Mohamed «Moi» Elyounoussi (23)..

VG - 16 timer siden

Costa innrømmer at Spanias seiersmål var flaks

(Spania-Iran 1–0) Iran stengte igjen for Spania til Diego Costa kranglet inn seiersmålet. Like etterpå trodde hele Iran at de hadde utlignet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt