VG > Sport

Thursday, 20 September, 21:59

VG - 17 Feb 18 kl. 12:24

Snuser på super-rekorden

PYEONGCHANG (VG) Ikke bare fullførte Marit Bjørgen redningsaksjonen etter lagvenninnens kollaps på stafetten. Nå ligger veien åpen for den virkelig gjeve rekorden....
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Pyeongchang, Marit Bjørgen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snuser, super-rekorden
VG - 17 Feb 18 kl. 12:24

Snuser på super-rekorden: Nå kan vi få OLs mest magiske øyeblikk...

PYEONGCHANG (VG) Ikke bare fullførte Marit Bjørgen redningsaksjonen etter lagvenninnens kollaps på stafetten. Nå ligger veien åpen for den virkelig gjeve rekorden....

NRK - 11 Mar 18 kl. 11:22

Jansrud sikret super-G-cupen

Kjetil Jansrud revansjerte den sure fjerdeplassen i utfor og var tilbake på toppen av pallen i super-G på hjemmebane i Kvitfjell. Da sikret han også kula i super-G-cupen..

Aftenposten - 30 May 18 kl. 16:42

Sør-Norge får minst en uke til med varme dager - Oslo slo sin egen mai-rekord i ettermiddag

Mai-rekorden ble slått i Oslo: klokken 17 var det 31,1 på Blindern. Den tidligere rekorden var på 29,8 og ble satt i 2012..

Dagbladet - 28 Aug 18 kl. 14:58

Her er seks «Super Mario»-kontroverser

Christopher Robin går gjennom seks kontroverser fra «Super Mario»-historien, samtidig som han viser hvordan man spiller det nyeste «Super Mario»-spillet..

P4 - 15 Feb 18 kl. 19:09

Optimist før Super-G

Sølvvinner OL-utforen, Kjetil Jansrud, er optimist med tanke på nattens Super-G i Pyeongchang. Natt til i dag ble det dobbelt norsk i utforløypa, med Aksel Lund Svindal øverst på pallen. Jansrud, som er regjerende olympisk mester i Super-G, tror det kan bli mer norsk jubel når rennet begynner klokken 3 i natt..

NRK - 12 Jul 18 kl. 18:05

Ny rekord i tal tropedagar

Torsdag har det vore 19 dagar på rad med tropevarme i Gulsvik i Flå i Buskerud. Den 63 år gamle rekorden for tal tropedagar på rad, vart dermed slått. Kongsberg i Buskerud hadde den gamle rekorden frå 1955..

NRK - 30 Jun 18 kl. 16:09

Laga verdas største fiskekake

Det blei laga ei fiskekake på heile 231 kilo, på torget i Egersund i dag. Med det vart det sett ny verdsrekord. Den tidlegare rekorden var på 36 kilo.

Dagbladet - 28 Aug 18 kl. 17:02

Stemmen bak «Super Mario»: - Glemmer aldri Norge

Dagbladet Spill har møtt mannen som ga «Super Mario» en stemme..

Hegnar.no - 17 Dec 17 kl. 12:54

Mowinckel med ny sterk super-GID

Ragnhild Mowinckel klarte ikke kopiere lørdagens pallplass i søndagens super-G-renn i Val d'Isère, men ble nummer seks i verdenscupen i Frankrike..

P4 - 28 Dec 17 kl. 11:16

Trolig ikke nedbørsrekord i Bergen

Nedbørsrekorden i Bergen henger i en tynn tråd. Det har kommet nesten 3.100 milimeter nedbør i år, og det mangler kun 20 millimeter på rekorden fra 2015.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Innbytter-Babel senket Sarpsborg: – Det er en verdensstjerne

ISTANBUL (VG) (Besiktas – Sarpsborg 08 3–1) Sarpsborg kom ut i hundre og kunne tatt ledelsen ved flere anledninger i Istanbul – så ble Ryan Babel (31) byttet inn på Vodafone Park..

VG - 1 time siden

Hat-trick av Thoresen - Vålerenga stoppet i sudden death

(Storhamar-Vålerenga 5–4 etter spilleforlengelse) Patrick Thoresen gjorde hat-trick. Vålerenga utlignet og tok ledelsen fem minutter før slutt. Men Robin Dahlstrøm utlignet 65 sekunder før ordinær spilletids slutt og hjemmebacken Joel Johansson ble matchvinner i spilleforlengelsen «sudden death»..

VG - 1 time siden

Innbytter-Babel senket Sarpsborg

ISTANBUL (VG) (Besiktas - Sarpsborg 08 3–1) Sarpsborg kom ut i hundre kunne tatt ledelsen ved flere anledninger i Istanbul – så ble Ryan Babel (31) byttet inn på Vodafone Park..

VG - 1 time siden

Välbe til VG: – Dette har vi ventet på lenge

Ski-president Jelena Välbe er blant de mange russiske idrettslederne som jubler over at Russland er tatt inn i antidoping-varmen igjen..

VG - 3 timer siden

Petter Solberg gjør comeback i rally-VM: – Jeg gleder meg som en unge

For første gang på seks år skal Petter Solberg (43) kjøre VM-runde i rally..

VG - 4 timer siden

Null, niks og WADA: Sviket må få etterspill

Mens IOC har stått sentralt i et nøye planlagt verdimessig svik, vil toppen i norsk idrett ta et initiativ til en ny OL-prosess. Forstå det den som kan..

VG - 7 timer siden

Helleland skuffet over WADA: - Det kaster en mørk skygge over troverdigheten

Etter flere års utestengelse, er Russland igjen godkjent av Verdens Antidopingbyrå. Det skuffer Linda Hofstad Helleland, Andreas Thorkildsen og Erik Røste..

VG - 4 timer siden

Eggen har sansen for Coolen

TRONDHEIM (VG) Han vil ikke svare på spørsmål om han mener Rini Coolen (51) er rett mann for Rosenborg – på sikt. Men Nils Arne Eggen (77) er klar på at nederlenderen har egenskaper som gjør ham egnet i jobben..

VG - 5 timer siden

Russisk stikk til svensk skiskytter etter WADA-avgjørelsen

Den kjente russiske politikeren Dmitrij Svisjtsjov mener det er gjort et stort arbeid for å etablere en uavhengig antidopingstruktur i Russland..

VG - 6 timer siden

Sarpsborg klare for tøff Europa-debut: – Kommer til å «henge i taua»

ISTANBUL (VG) En heftigere debut i Europa enn bortemøtet med Besiktas kunne nok ikke Sarpsborg 08 drømt om..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt