VG > Sport

Tuesday, 20 March, 22:11

VG - 17 Feb 18 kl. 12:24

Snuser på super-rekorden

PYEONGCHANG (VG) Ikke bare fullførte Marit Bjørgen redningsaksjonen etter lagvenninnens kollaps på stafetten. Nå ligger veien åpen for den virkelig gjeve rekorden....
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Pyeongchang, Marit Bjørgen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snuser, super-rekorden
VG - 17 Feb 18 kl. 12:24

Snuser på super-rekorden: Nå kan vi få OLs mest magiske øyeblikk...

PYEONGCHANG (VG) Ikke bare fullførte Marit Bjørgen redningsaksjonen etter lagvenninnens kollaps på stafetten. Nå ligger veien åpen for den virkelig gjeve rekorden....

NRK - 11 Mar 18 kl. 11:22

Jansrud sikret super-G-cupen

Kjetil Jansrud revansjerte den sure fjerdeplassen i utfor og var tilbake på toppen av pallen i super-G på hjemmebane i Kvitfjell. Da sikret han også kula i super-G-cupen..

P4 - 15 Feb 18 kl. 19:09

Optimist før Super-G

Sølvvinner OL-utforen, Kjetil Jansrud, er optimist med tanke på nattens Super-G i Pyeongchang. Natt til i dag ble det dobbelt norsk i utforløypa, med Aksel Lund Svindal øverst på pallen. Jansrud, som er regjerende olympisk mester i Super-G, tror det kan bli mer norsk jubel når rennet begynner klokken 3 i natt..

P4 - 28 Dec 17 kl. 11:16

Trolig ikke nedbørsrekord i Bergen

Nedbørsrekorden i Bergen henger i en tynn tråd. Det har kommet nesten 3.100 milimeter nedbør i år, og det mangler kun 20 millimeter på rekorden fra 2015.

Hegnar.no - 17 Dec 17 kl. 12:54

Mowinckel med ny sterk super-GID

Ragnhild Mowinckel klarte ikke kopiere lørdagens pallplass i søndagens super-G-renn i Val d'Isère, men ble nummer seks i verdenscupen i Frankrike..

Hegnar.no - 11 Mar 18 kl. 12:19

Jansrud sikret super-G-cupen med verdenscupseier i Kvitfjell

Kjetil Jansrud kalles «Kongen av Kvitfjell». Søndag tok 32-åringen sin sjuende seier i den tidligere OL-traseen da han vant verdenscuprennet i super-G..

NRK - 16 Feb 18 kl. 23:18

Kvinnenes super-G-renn utsatt

Vinden er tilbake, og skaper trøbbel for OL-arrangøren. Ragnhild Mowinckels medaljejakt i super-G er i første omgang utsatt i én time. Rennstart var opprinnelig klokka 03.

Hegnar.no - 16 Feb 18 kl. 06:02

Jansrud med OL-bronse i super-G

Kjetil Jansrud maktet ikke å forsvare OL-gullet i super-G fra Sotsji og havnet på bronseplass. Østerrikske Matthias Mayer tok gullet..

NRK - 16 Oct 17 kl. 15:39

2 Emmy-nominasjoner til NRK Super

To av programmene fra NRK Super er nominert til den internasjonale «Emmy Kids Awards», en egen pris som deles ut i Cannes i april. Nominasjonen av serien Hele Norge bygger og Jenter ble annonsert under en pressekonferanse i Cannes i dag..

Hegnar.no - 03 Jan 18 kl. 15:35

Dow Jones snuser på 25.000

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Lagerbäck legger press på Nordtveit: – Er med på tro og håp

SANDVIKA (VG) Håvard Nordtveit (27) har bare spilt syv minutter førstelagsfotball de siste 104 dagene – og trues nå med å bli landslagsvraket til høsten..

VG - 45 minutter siden

Lillehammer med ny seier og «nakketak» på Sparta

SARPSBORG/OSLO (VG) (Sparta-Lillehammer 3–5, 0-3 i kamper) Sparta våknet ikke før mot slutten av siste periode, og må nå vinne fire kamper på rad mot Lillehammer for å komme til sluttspillfinalen..

VG - 1 time siden

Pakistan kontaktet Zahid: – Spørs om Norge vil ha meg

Det vakte reaksjoner da Lars Lagerbäck utelot Ghayas Zahid (23) fra den siste landslagstroppen. Nå varsler APOEL-spilleren at han vil snakke med det pakistanske fotballforbundet..

VG - 2 timer siden

Tromsøs kvinnelige keepertrener: – Bare positive erfaringer

Merete Johansen (46) er keepertrener i Tromsø. Hun tror ikke mangelen på kvinnelige trenere på toppnivå i herrefotballen handler om garderobekultur og kjønnsdiskriminering..

VG - 3 timer siden

Ruud hylles av motstanderen: – Kommer til å vinne store kamper

Casper Ruud (19) får en solid dose ros av motstanderen etter at han røk ut av Miami Open mot australske John Millman (28)..

VG - 4 timer siden

Cruiseskip og spektakulær natur kan gi Narvik alpin-VM

ULLEVAAL (VG) Tirsdag leverte 22 ordførere fra Nord-Norge søknaden som skal sikre Narvik alpin-VM i 2025. Men først må de vinne kampen mot Hafjell/Kvitfjell..

VG - 5 timer siden

Ødegaard ser for seg ny klubb til høsten

SANDVIKA (VG) Martin Ødegaard (19) regner med at han forlater Heerenveen for godt til sommeren. Han ønsker å spille på et høyere nivå..

VG - 6 timer siden

Lillestrøm har mistet 1850 tilskuere: – Romerikingene må skjerpe seg

ÅRÅSEN (VG) Kun 3842 tilskuere tok turen til Åråsen stadion da fjorårets cupmester Lillestrøm møtte bronsevinner Sarpsborg til andre serierunde. En nedgang på 1850 fra forrige sesongs publikumssnitt..

VG - 9 timer siden

Klubb mistenkes for kampfiksing: – En skam for fotball-Danmark hvis det er tilfellet

Det danske fotballforbundet har åpnet sak mot Sønderjyske, som mistenkes for å ha tapt med vilje. – De må enten være beinharde, eller frikjenne dem, sier den norske Hobro-spilleren Pål André Kirkevold (27)..

VG - 10 timer siden

Andreas Martinsen tilbake i NHL: - Jeg er spent

Andreas Martinsen (27) kan få sin debut for Chicago Blackhawks i nattens kamp - mot gamleklubben Colorado Avalanche..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt