VG > Nyheter

Sunday, 14 August, 11:20

VG - 24 jun 22 kl. 13:30

Snart kommer rushet – men Samantha tok det helt med ro

GARDERMOEN (VG) Ettermiddagsrushet på en av årets travleste reisedager er forventet klokken 14. Det var imidlertid ikke annet enn hvilepuls å melde da VG traff Samantha Fox på vei til London..
Les mer på VG


Les mer om:
Gardermoen, VG, Samantha Fox, London, Samantha

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snart kommer rushetmen , Samantha, tokdet , heltmed ro
NRK - 28 apr 22 kl. 05:06

Nye astronauter til ISS

Tre amerikanske og en italiensk astronaut har landet på Det internasjonale romstasjonen (ISS). Nasa-astronautene Kjell Lindgren, Bob Hines og Jessica Watkins, samt Samantha Cristoforetti fra Den europeiske romfartsorganisasjonen (Esa), reiste på et Dragon-fartøy fra SpaceX. De fire skal erstatte astronautene som nå befinner seg på ISS.

VG - 13 jun 22 kl. 14:36

Gifteklar Samantha Fox må fjerne kul i halsen

Samantha Fox (56) gifter seg med norske Linda Olsen (48) denne uken. Og rett etter må hun opereres..

VG - 20 jun 22 kl. 14:43

Samantha Fox og norske Linda Olsen har giftet seg

Både Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh opptrådte da 80-tallsikonet Samantha Fox ble smidd i hymens lenker med sin norske kjæreste i London i helgen..

Dagbladet - 25 maj 22 kl. 17:43

- Ta det med ro

Vegtrafikksentralen på Østlandet melder om ulykke etter ulykke onsdag – trolig i forbindelse med utfarten før langhelga. «Ta det med ro» og «hvis du ikke må ut å kjøre i rushet, vent noen timer», oppfordrer trafikksentralen..

VG - 10 jun 22 kl. 16:57

Trafikken står ved Oslo S: – Må først og fremst beklage

Midt i rushet står togtrafikken på vei inn og ut av Oslo fredag ettermiddag. Bane Nor erkjenner at det er en «kjedelig situasjon»..

VG - 10 jun 22 kl. 16:57

Oslo S åpnet for trafikk: – Må fortsatt regne med forsinkelser

Midt i rushet ble togtrafikken på vei inn og ut av Oslo fredag ettermiddag stående. Bane Nor beskrev det som en «kjedelig situasjon»..

Klartale - 07 apr 22 kl. 06:00

Påsken er en dramatisk fortelling om liv og død

Påsken er så dramatisk som det går an å bli, i kristendommens verden. Fra festmåltid til lidelse og død. Og lykke når Jesus står opp fra de døde.

Klartale - 28 apr 22 kl. 08:48

Astronauter skal forske på hvordan vi kan være lengre på månen

Fire nye astronauter har kommer fra til Den internasjonale romstasjonen (ISS). Turen tar rundt 16 timer. Kjell Lindgren, Bob Hines, Jessica Watkins og Samantha Cristoforetti er de som kom fram.

Dagbladet - 18 jun 22 kl. 17:10

Advarer mot trend: - Ble nesten blind

Samantha fikk seg en skrekkopplevelse etter at hun skaffet seg øyenvippe-extensions..

NRK - 22 jul 22 kl. 02:39

Italiener og russer på romvandring

En italiensk astronaut og en russisk kosmonaut har gjennomført en romvandring på sju timer sammen i et øyeblikk av enhet i verdensrommet. Det er harde fronter mellom Vesten og Russland hjemme på jorda, men i verdensrommet gjennomførte Samantha Cristoforetti fra Italia og Oleg Artemjev fra Russland romvandringen sammen. Målet med romvandringen var å utføre vedlikehold på den nyeste robotarmen til Den internasjonale romstasjonen (ISS).

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Madison (22) måtte kjøre over 300 kilometer for en abort hun ikke ønsket

Madison (22) var i ekstase da hun ble gravid. Så fikk hun vite om fosterdefekten som kunne koste henne livet. Historien hennes kaster nytt lys over USA etter abortavgjørelsen..

VG - 10 timer siden

Rushdie koblet fra respirator – kan prate igjen

Målrettet, uprovosert og planlagt, mener den lokale statsadvokaten om angrepet på Salman Rushdie fredag. Den mistenkte gjerningsmannen erkjenner ikke straffskyld..

VG - 17 timer siden

18-åring omkommet i vannscooterulykke

En 18 år gammel mann er død etter en ulykke mellom en båt og vannscooter i Sirdal lørdag ettermiddag..

VG - 22 timer siden

Nygaard om Rushdie-angrepet: Må få svar på om det var for dusøren

Så sent som i 2016 ble belønningen til den som dreper forfatter Salman Rushdie økt med 600.000 dollar. Angrepene har fulgt Rushdie i mange år før han ble knivstukket på scenen fredag kveld..

VG - Igår: 08:04

Masseskyting i Montenegro: Mor og to barn blant de 11 drepte

En mann skjøt og drepte minst ti personer i byen Cetinje i Montenegro fredag før han selv ble drept i en skuddveksling med politiet, ifølge politikilder. To av dem var åtte og elleve år..

VG - Igår: 03:39

Lysfenomen observert fra nord til sør – skyldes trolig rom-oppskytning

Flere steder i landet har det natt til lørdag blitt observert et spektakulært lysfenomen. Det skyldes trolig en romoppskytning i USA..

VG - Igår: 07:34

Kommunen mot strømmen

I landets dyreste strømregion står vannet rekordlavt i magasinene. Likevel betaler de næringsdrivende i Sirdal kommune bare 25 øre kilowattimen..

VG - Igår: 05:55

Ap-topper ut mot partifelle: – Hun terger på seg hele Nord-Norge

Stavanger ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) vil jevne ut strømprisene i landet – hun kan se langt etter støtte fra partikollegaer i nord..

VG - Igår: 17:03

Dette fant FBI-etterforskerne hjemme hos Trump

Flere graderte dokumenter, blant annet merket «topp hemmelig», dokumenter om den franske presidenten og 20 bokser med innhold. Det blant funnene FBI gjorde hjemme hos Donald Trump i Florida mandag denne uken..

VG - Igår: 17:03

Føderal dommer: Ransakelsesordren kan offentliggjøres

Flere amerikanske medier melder fredag kveld at FBI fant flere graderte dokumenter under ransakelsen hos Donald Trump. Noen av dokumentene skal ha vært klassifisert som «topp hemmelig». Eks-presidenten mistenkes for blant annet å ha brutt spionasjeloven på grunn av oppbevaringen av de hemmelige dokumentene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com