NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 17:52

NRK - 14 jan. 21 kl. 01:45

Snapchat stenger Trumps konto

Snapchat stenger president Donald Trump ute fra bildedelingsappen permanent fra 20. januar etter først å ha sperret tilgangen midlertidig. De følger dermed Twitter, Shopify og andre plattformer som har kastet ut Trump etter stormingen av Kongressen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Twitter, Trump, Kongressen, Trumps

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snapchat, stenger, Trumps, konto
E24 - 14 jan. 21 kl. 05:46

Axios: Snapchat stenger Trumps konto permanent

Snapchat stenger president Donald Trump ute fra bildedelingsappen permanent fra 20. januar etter først å ha sperret tilgangen midlertidig..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 05:46

Stenger Trumps konto permanent

Snapchat stenger president Donald Trump ute fra bildedelingsappen permanent fra 20..

NRK - 09 jan. 21 kl. 02:48

Trump tvitret på annen konto

President Donald Trump publiserte sin reaksjon på @Potus-konto etter at Twitter stengte Trumps konto tidligere fredag. Twitter har nå fjernet meldingene Trump skrev på Potus- kontoen, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 09 jan. 21 kl. 03:52

Stenger TeamTrump-konto

Twitter har også stengt kontoen til Trumps valgkampanje-konto «TeamTrump» for brudd på selskapets retningslinjer, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 09 jan. 21 kl. 03:52

Stenger «TeamTrump» Twitter-konto

Twitter har også stengt kontoen til Trumps valgkampanje-konto «TeamTrump» for brudd på selskapets retningslinjer, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 jan. 21 kl. 20:46

Twitch har stengt ned Trumps konto

Video-strømmetjenesten Twitch hat stengt ned Donald Trumps konto for godt, etter at han oppfordret tilhengerne sine til å angripe Kongressen. Det melder The Verge..

VG - 09 jan. 21 kl. 03:06

Derfor stengte Twitter Trumps konto

Nedstigningen av Trumps konto kommer etter stormingen av den amerikanske kongressbygningen. I sin begrunnelse sier selskapet at de fryktet at presidentens meldinger ville kunne oppildne til «ytterligere vold»..

NRK - 20 jan. 21 kl. 20:13

Nyopprettet konto for Det hvite hus

Det finnes nå en ny konto for Det hvite hus på Twitter. Kontoen med navnet @Whitehouse vil presentere siste nytt fra Biden-administrasjonen. Trump-administrasjonens konto er arkivert som @whitehouse45..

NRK - 07 jan. 21 kl. 07:06

Trump utestengt fra sosiale medier

Donald Trump ble i natt utestengt fra sosiale medier etter opprøret i Washington. Instagram, Snapchat, YouTube, Facebook og Twitter har utestengt han. Twitter stengte Trumps konto etter å ha bedt ham om å slette tre Twitter-meldinger onsdag..

NRK - 09 jan. 21 kl. 02:48

Trump tvitret på presidentkonto

President Donald Trump publiserte sin reaksjon på @Potus-konto etter at Twitter stengte Trumps konto tidligere fredag. Twitter har nå fjernet meldingene Trump skrev på Potus- kontoen, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Utset filmfestivalen i Cannes

Den årlege filmfestivalen i Cannes vert utsett til juli på grunn av koronasituasjonen, melder arrangøren. Festivalen vert vanlegvis arrangert i mai, og deler ut den gjeve filmprisen Gullpalmen..

NRK - 30 minutter siden

1725 nye dødsfall i Storbritannia

Storbritannia har registrert 1725 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, ifylgje tal frå styresmaktene. Tysdag var talet 1631..

NRK - 1 time siden

Fleire uteksaminerte får jobb

580 nyutdanna politistudentar fekk jobb i 2020, og med det har 82 prosent av fjorårets kull på Politihøgskolen fått stilling i politiet. Det er det høgste resultatet på seks år, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Moria-asylsøkjarar vert snart henta

Dei 50 asylsøkjarane som regjeringa av avgjort skal få komme til Noreg blir snart henta. Koronapandemien har gjort det praktiske utfordrande, men asylsøkjarane kjem samla eller puljevis i løpet av første halvdel av februar. Det opplyser UDI til NRK..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse om innreisereglar

Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie skal ha ei pressekonferanse om korona og innreisereglar til Noreg onsdag kl. 18.30.

NRK - 1 time siden

Mutasjon oppdaga i 70 land

Det muterte koronaviruset som fyrst vart oppdaga i Storbritannia har no spreidd seg til 70 land, opplyser WHO. Mutasjonen som fyrst vart oppdaga i Sør-Afrika har spreidd seg til 31, ifylgje organisasjonen..

NRK - 2 timer siden

36 smitta i Sunnfjord

Det er no i alt 36 nye koronasmitta i Sunnfjord. 34 av tilfella er knytt til det same klyngeutbrotet. 16 av dei nye smitta er studentar ved Høgskulen i Sogn og Fjordane..

NRK - 2 timer siden

– Forventar at fabrikkane leverer

Helsekommisær i EU, Stella Kyriakides, seier at EU har rett på vaksinar frå to AstraZeneca-fabrikkar i Storbritannia, melder Reuters. Ho seier òg at AstraZeneca er bunden til å levere vaksinar, sjølv om legemiddelselskapet har hevda det motsette..

NRK - 2 timer siden

Høie kritiserer AstraZeneca

Helseminister Bent Høie seier til NRK at AstraZeneca har vore for seint ute med å informere dei europeiske landa om sine leveringsprognosar, og at dette er kritikkverdig. AstraZeneca kjem til å levere færre vaksinar til EU og Noreg enn dei har antyda..

NRK - 2 timer siden

Biden stoggar olje- og gassleiting

President i USA, Joe Biden, har signert ein presidentordre som mellombels stoggar ny leiting etter olje og gass på føderal eigedom, inkludert i amerikanske farvatn. Det melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt