NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 12:14

NRK - 27 Jan 20 kl. 02:45

Snakket om å holde tilbake støtte

President Trump skal ha fortalt sikkerhetsrådgiver John Bolton at militærhjelp til Ukraina kun ville komme i bytte mot etterforskning av Biden, skriver New York Times. Det kommer fram i et utkast av Boltons kommende bok, som avisen har lest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trump, John Bolton, Ukraina, Biden, New York Times, Boltons

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snakketom å , holde, tilbake, støtte
P4 - 10 Dec 19 kl. 22:14

Blir bedt om å holde seg innendørs

Beboere i Kvinnherad blir bedt om å holde seg innendørs etter at deler av taket på et næringsbygg har blåst av. Brannvesenet som rykket ut til hendelsen har også trukket seg tilbake, fordi løse gjenstander flyr med vinden og henger i trærne. En nabo like ved som Bergens Tidende har snakket med sier han aldri har opplevd like heftig uvær som akkurat nå.

VG - 18 Dec 19 kl. 03:04

Skandalerapport om ballettakademi: Barn rådet til å røyke for å holde seg slanke

Elever ved det prestisjetunge ballettakademiet i Wien ble rådet til å røyke for å holde seg slanke. Ble de snakket til, ble klesstørrelsen brukt sammen med navnet..

NRK - 04 Nov 19 kl. 05:38

Truer med å holde tilbake midler

President Donald Trump truer med å holde igjen nødhjelp til brannrammede California, fordi delstatens demokratiske guvernør har kritisert hans miljøpolitikk. I løpet av to uker har nye skogbranner i California svidd av 400.000 mål land i delstaten..

NRK - 31 Oct 19 kl. 23:16

Holder tilbake støtte til Libanon

Trump-regjeringen har besluttet å holde tilbake 105 millioner dollar i sikkerhetsstøtte til Libanon, melder nyhetsbyrået Reuters. Det skjer to dager etter at statsminister Saad al-Hariris kunngjorde at han går av..

VG - 30 Oct 19 kl. 15:29

Tror Nav-skandalen går lenger tilbake enn 2012

Eksperter VG har snakket med tror NAV-skandalen kan gå tilbake til 1994, og mener den norske folketrygdloven burde vært justert etter EØS-reglene i 2012..

VG - 29 Jan 20 kl. 10:16

Lars (20) studerer i Hongkong: – Folk er redde for at de skal holde tilbake informasjon

Innbyggerne i Hongkong oppfordres til å holde seg unna store folkemengder. – Ganske vanskelig, sier den norske studenten Lars Flesche Hellenes..

Aftenposten - 30 Jan 20 kl. 14:59

Berisha vet ikke når han er tilbake: – Jeg må bare holde motet oppe

Vikings stjernespiss Veton Berisha (25) vet ikke når han er tilbake på fotballbanen..

VG - 08 Nov 19 kl. 15:30

A$AP Rocky kommer tilbake til Sverige

Allerede før jul kommer rapperen som satt varetektsfengslet i Stockholm i flere uker, tilbake til landet for å holde konsert..

NRK - 07 Jan 20 kl. 14:28

Kongen snart tilbake

Kong Harald skal vere tilbake frå torsdag, ifølgje programmet på kongehuset.no. Fredag skal han etter planen holde Statsråd før han reiser til Trondheim for å vere til stades under EM i handball for menn..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 05:57

Trump truer med å holde tilbake nødhjelp til California-branner

President Donald Trump truer med å holde igjen nødhjelp til brannrammede California, fordi delstatens demokratiske guvernør har kritisert hans miljøpolitikk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

VG: Utvalg gransker Manshaus-tips

Tipset som PST mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum, granskes nå av et ekspertutvalg, skriver VG. Lederen, Anja Dalgaard-Nielsen, sier at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 2 timer siden

Skiskyting på NRK og TV 2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har disse TV-rettighetene frem til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 1 time siden

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 1 time siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 2 timer siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 2 timer siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 6 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 2 timer siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 3 timer siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt