NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 11:13

NRK - 27 jan. 20 kl. 02:45

Snakket om å holde tilbake støtte

President Trump skal ha fortalt sikkerhetsrådgiver John Bolton at militærhjelp til Ukraina kun ville komme i bytte mot etterforskning av Biden, skriver New York Times. Det kommer fram i et utkast av Boltons kommende bok, som avisen har lest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trump, John Bolton, Ukraina, Biden, New York Times, Boltons

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snakketom å , holde, tilbake, støtte
P4 - 01 juli 20 kl. 17:11

Får støtte for å ta permitterte tilbake i jobb

Nå kan bedrifter og organisasjoner få støtte for å ta permitterte tilbake i jobb. Både bedrifter, ideelle organisasjoner og foreninger kan søke om støtte for opptil 15 000 kroner per måned per ansatte som tas tilbake. Finansminister Jan Tore Sanner sier dette kan bidra til at arbeidsgivere som er usikre på fremtiden likevel tar permitterte tilbake..

P4 - 10 des. 19 kl. 22:14

Blir bedt om å holde seg innendørs

Beboere i Kvinnherad blir bedt om å holde seg innendørs etter at deler av taket på et næringsbygg har blåst av. Brannvesenet som rykket ut til hendelsen har også trukket seg tilbake, fordi løse gjenstander flyr med vinden og henger i trærne. En nabo like ved som Bergens Tidende har snakket med sier han aldri har opplevd like heftig uvær som akkurat nå.

Dagbladet - 24 mai 20 kl. 10:18

Kan holde viruset i sjakk

Flere eksperter som Wall Street Journal har snakket med, mener at forbud mot større folkeansamlinger kan være nøkkelen til å holde smittespredningen i sjakk – uten å stenge samfunnet..

P4 - 07 sep. 20 kl. 06:08

Bedrifter har tilbakebetalt koronastøtte

Rundt 30 bedrifter har betalt tilbake penger de fikk i koronastøtte uten at de har fått tilbakebetalingskrav. Tall NRK har fått fra Skatteetaten viser at bedriftene til sammen har betalt tilbake rundt 17 millioner kroner. Daglig leder for bilforhandleren Birger N Haug, sier det for dem var en moralsk beslutning å betale tilbake når situasjonen endret seg og de likevel ikke trengte støtten.

NRK - 06 april 20 kl. 23:41

Trump og Biden har snakket sammen

President Donald Trump og USAs tidligere visepresident Joe Biden har snakket sammen på telefonen om koronapandemien, melder AP. Samtalen kom i stand etter at Trumps rådgiver Kellyanne Conway oppfordret Biden til å gi Trump en form for støtte..

NRK - 08 april 20 kl. 00:36

Vil holde tilbake penger til WHO

President Donald Trump sier han vil holde tilbake den økonomiske støtten til Verdens helseorganisasjon (WHO) fordi den mislyktes i å stanse pandemien. Trump mener organisasjonen burde erklært viruset en pandemi tidligere..

Aftenposten - 08 april 20 kl. 08:16

Trump truer med å holde tilbake penger til WHO

President Donald Trump sier han vurderer å holde tilbake den økonomiske støtten til Verdens helseorganisasjon (WHO) fordi den mislyktes i å stanse pandemien..

VG - 18 des. 19 kl. 03:04

Skandalerapport om ballettakademi: Barn rådet til å røyke for å holde seg slanke

Elever ved det prestisjetunge ballettakademiet i Wien ble rådet til å røyke for å holde seg slanke. Ble de snakket til, ble klesstørrelsen brukt sammen med navnet..

NRK - 31 okt. 19 kl. 23:16

Holder tilbake støtte til Libanon

Trump-regjeringen har besluttet å holde tilbake 105 millioner dollar i sikkerhetsstøtte til Libanon, melder nyhetsbyrået Reuters. Det skjer to dager etter at statsminister Saad al-Hariris kunngjorde at han går av..

P4 - 19 juni 20 kl. 15:17

Må betale tilbake millioner

Norske bedrifter må betale tilbake 32,5 millioner kroner etter å ha fått for mye i koronstøtte. Det viser tall fra Skatteetaten, melder NRK. Til sammen må 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

T-banetrafikken i Oslo i gang igjen

Alle T-banelinjer i Oslo er i gang igjen etter en stans på nærmere 45 minutter etter en vekselfeil på Tøyen stasjon, melder Sporveien. Problemet oppsto litt etter klokken ni torsdag morgen, og førte til store forsinkelser i trafikken..

NRK - 15 minutter siden

Får ikke stanset etterforskning

En ankedomstol i Paris har avvist ekspresident Nicolas Sarkozys forsøk på å stanse etterforskningen av mulig bruk av libyske penger i valgkampen i 2007. Det ender trolig med en rettsak for Sarkozy..

NRK - 45 minutter siden

Nye råd om munnbind i Finland

Med økende koronasmitte i Finland innfører helsemydnighetene nye råd om bruk av munnbind. Finnene blir nå anbefalt å bruke munnbind på offentlig transport, videregående skoler, høyskoler, og innendørs der det ikke er mulig å holde avstand..

NRK - 30 minutter siden

Full T-bane-stans i Oslo

Det er full stans på alle T-banelinjer i Oslo på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon, melder Sporveien. Problemet oppsto litt etter klokken ni og førte til store forsinkelser i trafikken. I tillegg er det busstreik..

NRK - 45 minutter siden

Ny generalsekretær i NOAS

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere). Nesse har erfaring fra Flyktninghjelpen, både i inn- og utland. Han kommer fra stilling som seniorrådgiver i Flyktninghjelpen..

NRK - 1 time siden

Egyptisk organisasjon får Raftopris

Den internasjonalt anerkjente Raftoprisen går i år til en egyptisk organisasjon som kjemper mot brudd på menneskerettighetene. Prisen kan gi mottakeren beskyttelse mot forfølgelse..

NRK - 1 time siden

Uendret styringsrente

Norges Banks hovedstyre holder styringsrenta uendret på 0 prosent..

NRK - 1 time siden

Ansatte ved salatfabrikk smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 1 time siden

Svalbard populært for utlendinger

Nesten halvparten av fastboende på Svalbard, er fra utlandet. Totalt er 47 prosent av Svalbards innbyggere – inkludert Barentsburg – utenlandske statsborgere, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Antall nordlendinger minker..

NRK - 15 timer siden

«Børning 3» kommer på kino

Det er enighet mellom kinoene og distributørene angående «Børning 3». Dermed blir det blir premiere den 14. oktober.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt