NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 03:30

NRK - 17 Nov 19 kl. 21:01

Snakket med siktede før drap

Politiet snakket med mannen som er siktet for knivdrap i Florø natten før drapet skjedde, det skriver VG. Naboer reagerte på oppførselen til den 27 år gamle mannen. Den drepte kvinnen og hennes sønn var på besøk hos den drapssiktede og hans mor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florø, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snakketmed , siktede, før, drap
P4 - 11 Aug 19 kl. 19:46

Siktede forandret seg

Venner av den siktede 21-åringen merket endring i oppførselen til mannen det siste året. Ifølge kilder NRK har snakket med skal han blant annet ha blitt mer religiøs, samtidig som han fikk høyreekstreme meninger. Politiet samarbeider tett med Politiets Sikkerhetstjeneste i denne saken, og sjekker blant annet mannens aktivitet på nett..

NRK - 29 Oct 19 kl. 08:48

To menn siktet for drap

Politiet har endret siktelsen mot to av de tre pågrepne til forsettlig drap eller medvirkning til dette. På bakgrunn av etterforskningen som ble gjort i går ble mistankegrunnlaget mot en av de siktede vesentlig svekket. Han ble løslatt i går kveld..

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Drept kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Siktede og avdøde kjente hverandre

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Avdød kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

P4 - 05 Dec 19 kl. 18:24

Erkjenner ikke straffskyld for drap i Lakselv

Mannen i 30-årene som er siktet for drap etter at en person ble funnet død i en leilighet i Lakselv i Finnmark i går, nekter straffskyld. I følge politiet ble det gjennomført avhør med siktede i går kveld. 31-åringen er varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll.

NRK - 14 Nov 19 kl. 20:28

Kvinne siktet for drap i Oslo

Politiet i Oslo har siktet en kvinne i 30-årene for drap etter at det ble funnet en død person i hennes leilighet. Kvinnen ble pågrepet tirsdag etter et knivangrep på Oslo.S.

P4 - 14 Nov 19 kl. 20:26

Kvinne siktet for drap

Politiet har funnet en død person i leiligheten til kvinnen som angrep en tilfeldig kvinne med kniv på Oslo sentralstasjon tirsdag ettermiddag. Kvinnen i 30-årene er nå siktet for drap. Hun ble varetektsfengslet i fire uker tidligere i dag, for drapsforsøk.

P4 - 11 Aug 19 kl. 14:16

Det er planlagt nytt avhør av siktet mann

Det er planlagt et nytt avhør i kveld av den siktede 21 år gamle mannen etter drapet i Bærum og skytingen i al-Noor-moskeen i Bærum. Mannen i 20-åra er ifølge NRK siktet for drap på sin 17 år gamle lillesøster og for drapsforsøk i forbindelse med skuddene som ble avfyrt inne i moskeen i går. Han er siktet for forsøk på terror og drap..

NRK - 11 Aug 19 kl. 19:36

Mener den siktede forandret seg

Venner av 21-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk, sier han gjennomgikk en forandring det siste året. Han skal blant annet ha blitt svært religiøs og fått mer høyreekstreme meninger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Norsk kvinne løslates i dag

Den norske kvinnen som sitter fengslet i Japan blir løslatt i dag, opplyser forsvareren hennes Farid Bouras til NRK. Kvinnen har vært varetektsfengslet siden 20. november, mistenkt for narkotikakriminalitet..

NRK - 1 time siden

Sanksjoner mot Venezuela-topper

USA innførte mandag sanksjoner mot to tjenestemenn i Venezuela som er anklaget for å ta imot bestikkelser for å utstede pass, opplyser finansdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Småbrukarlaget ber om ulve-DNA

Leder i rovviltutvalget i Småbrukarlaget, Ståle Støen, har bedt Miljøverndepartementet om DNA-materiale fra 12–13 ulver felt eller funnet i Norge. Hensikten er ifølge Nationen å finne ut hvor ulven i Skandinavia egentlig kommer fra..

NRK - 3 timer siden

Enige om våpenhvile

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Russlands president Vladimir Putin har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Det kommer fram i en felles uttalelse etter toppmøtet i Paris mandag..

NRK - 3 timer siden

Enige om nytt toppmøte

Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Russlands president Vladimir Putin og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er enige om å møtes til ett nytt toppmøte om fire måneder, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Blokkerer FN-møte om Nord-Korea

USA har blokkert et planlagt møte i FNs sikkerhetsråd der medlemmene skulle diskutere brudd på menneskerettighetene i Nord-Korea, ifølge kilder. Tyskland og Storbritannia er blant flere medlemslandene som ville ha i stand et slikt møte tirsdag..

NRK - 4 timer siden

Venter økt budsjettunderskudd

Budsjettunderskuddet i Saudi-Arabia ligger an til å vokse til 50 milliarder dollar neste år, opplyser myndighetene i kongedømmet. Budsjettunderskuddet for inneværende år er på rundt 320 milliarder kroner..

NRK - 5 timer siden

Kvinne funnet død i Hammerfest

En kvinne i førtiårene er funnet død i en privatbolig i Hammerfest. Politiet melder på twitter at de er på stedet, og sier de vil komme med ytterligere informasjon når de har det..

NRK - 5 timer siden

Russland vil ha norsk beklagelse

Det parlamentariske samarbeidet med Norge er frosset, sier den russiske ambassaden til Dagbladet. Bakgrunnen er den henlagte spionsaken mot Mikhail Botsjkarev, som fortsetter å skape bølger mellom Norge og Russland..

NRK - 6 timer siden

Ferieloven bryter med EØS-avtalen

Mange nyutdannede har ikke råd til ferie grunnet manglende opptjening. Det bryter med EØS-avtalen, ifølge jusseksperter. Departementet åpner nå for endringer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt