NRK > Nyheter

Monday, 27 January, 04:13

NRK - 17 Nov 19 kl. 21:01

Snakket med siktede før drap

Politiet snakket med mannen som er siktet for knivdrap i Florø natten før drapet skjedde, det skriver VG. Naboer reagerte på oppførselen til den 27 år gamle mannen. Den drepte kvinnen og hennes sønn var på besøk hos den drapssiktede og hans mor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florø, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snakketmed , siktede, før, drap
P4 - 10 Dec 19 kl. 19:06

Nekter straffskyld for drap

Den 60 år gamle mannen som er siktet drap etter at en person ble funnet død i en bolig i Vågsbygd i Kristiansand nekter straffskyld. Den siktede befant seg i boligen til avdøde da politiet kom til stedet, men hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Avdøde er ikke identifisert, og politiet har foreløpig få opplysninger å gi i saken.

NRK - 25 Dec 19 kl. 17:53

Siktede kjente avdøde

Mannen som er siktet for drap på en mann i 70-årene i Hokksund hadde en relasjon til den avdøde. Det skriver politiet i en pressemelding. Den siktede er ikke pågrepet.

P4 - 11 Aug 19 kl. 19:46

Siktede forandret seg

Venner av den siktede 21-åringen merket endring i oppførselen til mannen det siste året. Ifølge kilder NRK har snakket med skal han blant annet ha blitt mer religiøs, samtidig som han fikk høyreekstreme meninger. Politiet samarbeider tett med Politiets Sikkerhetstjeneste i denne saken, og sjekker blant annet mannens aktivitet på nett..

NRK - 29 Oct 19 kl. 08:48

To menn siktet for drap

Politiet har endret siktelsen mot to av de tre pågrepne til forsettlig drap eller medvirkning til dette. På bakgrunn av etterforskningen som ble gjort i går ble mistankegrunnlaget mot en av de siktede vesentlig svekket. Han ble løslatt i går kveld..

NRK - 17 Jan 20 kl. 17:09

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

P4 - 22 Jan 20 kl. 18:27

Fire uker i varetekt for drapssiktet

Mannen i 20-årene som er siktede for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Arna i Bergen, er nå varetektsfengslet i fire uker. Mannen nekter straffskyld. Tilsammen er 6 personer siktet i saken, fem av de for drap eller medvirkning til drap.

NRK - 16 Jan 20 kl. 15:04

Varetektsfengslet etter dobbeltdrap

Den tredje av de siktede i dobbeltdrapssaken i Bergen er varetektsfengslet i fire uker med full isolasjon og medieforbud de første to ukene. Mannen i 30-årene er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 25 Dec 19 kl. 18:33

Har ikke vært i kontakt med siktede

Politiet har ikke vært i kontakt med mannen som er siktet for drap på en mann i Hokksund. Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen vil ikke kommentere hva de har gjort for å komme i kontakt med siktede, eller hva slags relasjon han har til den døde...

P4 - 11 Dec 19 kl. 11:33

Erkjenner ikke straffskyld

Den 60 år gamle mannen som er pågrepet og siktet for drap i Vågsbygd i Kristiansand erkjenner ikke straffskyld. Siktede ble avhørt i går kveld, og avhørene fortsetter i dag. Siktede befant seg i boligen til avdøde da politiet kom til stedet..

P4 - 22 Jan 20 kl. 08:05

Erkjenner drap i Bergen

En av de siktede i dobbeltdrapssaken i Bergen erkjenner nå straffskyld. Det opplyser mannens forsvarer til NTB. Han sier hans 56 år gamle klient ga en lang forklaring til politiet i går kveld, og at han da erkjente straffskyld for siktelsen om drap eller medvirkning til drap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Minst 44 døde etter uvær i Brasil

Minst 44 mennesker har mistet livet til massive flommer og jordskred i delstaten Minas Gerais i Brasil. I tillegg er 12 skadd og 19 meldt savnet. 14.

NRK - 30 minutter siden

Tre hus evakuert i Oslo

Tre bolighus blir natt til mandag evakuert på Bjørndal i Oslo i forbindelse med brann i et frittstående bodanlegg. Det opplyser Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Snakket om å holde tilbake støtte

President Trump skal ha fortalt sikkerhetsrådgiver John Bolton at militærhjelp til Ukraina kun ville komme i bytte mot etterforskning av Biden, skriver New York Times. Det kommer fram i et utkast av Boltons kommende bok, som avisen har lest..

NRK - 2 timer siden

Krever at Bolton og Mulvaney vitner

Senatets mindretallsleder Chuck Schumer krever at republikanerne stemmer for å kaller inn John Bolton, Mick Mulvaney og andre sentrale tjenestemenn i Trump-regjeringen som vitner i riksrettssaken. – John Bolton har bevis, skriver Schumer på Twitter..

NRK - 3 timer siden

80 døde av coronavirus i Kina

Tallet på døde av coronaviruset i Kina har steget til 80. Det opplyser kinesiske myndigheter mandag, ifølge nyhetsbyrået AFP. Totalt er det registrert over 2300 smittetilfeller i verdens mest folkerike land..

NRK - 3 timer siden

Grammy til Morten Lindberg

Den norske lydteknikeren Morten Lindberg ble søndag tidlelt Grammy-prisent «Best Immersive Audio Album» for utgivelsen «Lux»..

NRK - 3 timer siden

En person skadet etter rakettangrep

Minst én person er skadd etter at den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i et angrep søndag kveld. Det er foreløpig uklart hvilket land den skadde kommer fra, og hvor alvorlige skadene er..

NRK - 4 timer siden

Ni døde i helikopterstyrt i USA

Det var totalt ni personer om bord i helikopteret som styrtet i Los Angeles søndag. Det opplyser politiet på en pressekonferanse søndag kveld. Basketballspilleren Kobe Bryant og datteren hans er blant de omkomne.

NRK - 4 timer siden

Ligger an til å tape nøkkelvalg

Det italienske sentrum-venstrepartiet PD ligger an til en knapp seier i regionalvalget i Emilia-Romagna, ifølge en valgdagsmåling. Det ser dermed ut til at høyrepopulisten Matteo Salvini, ikke klarte å sikre partiet sitt Ligaen seieren..

NRK - 4 timer siden

Obama minnes Kobe Bryant

USAs tidligere president Barack Obama sier i et innlegg på Twitter at han husker den avdøde basketballspilleren Kobe Bryant som en legende på banen. Han skriver også at han og kona Michelle sender sine kondolanser til Bryants familie..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt