NRK > Nyheter

Fredag, 25 September, 06:00

NRK - 17 nov. 19 kl. 21:01

Snakket med siktede før drap

Politiet snakket med mannen som er siktet for knivdrap i Florø natten før drapet skjedde, det skriver VG. Naboer reagerte på oppførselen til den 27 år gamle mannen. Den drepte kvinnen og hennes sønn var på besøk hos den drapssiktede og hans mor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florø, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snakketmed , siktede, før, drap
NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Siktede og avdøde kjente hverandre

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Avdød kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Drept kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

P4 - 24 juli 20 kl. 09:42

49-åring pågrepet på ny etter drap i Askim

Politiet har nå på ny pågrepet den 49 år gamle mannen som er siktet for drap eller medvirkning til drap på en 43 år gammel mann i Askim. Mannen ble løslatt av Borgarting lagmannsrett i forbindelse med drapet tidligere denne uken. Politiet sier til VG at etterforskningsskritt har avdekket bevis som styrker mistankegrunnlaget mot siktede.

P4 - 22 jan. 20 kl. 18:27

Fire uker i varetekt for drapssiktet

Mannen i 20-årene som er siktede for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Arna i Bergen, er nå varetektsfengslet i fire uker. Mannen nekter straffskyld. Tilsammen er 6 personer siktet i saken, fem av de for drap eller medvirkning til drap.

P4 - 10 des. 19 kl. 19:06

Nekter straffskyld for drap

Den 60 år gamle mannen som er siktet drap etter at en person ble funnet død i en bolig i Vågsbygd i Kristiansand nekter straffskyld. Den siktede befant seg i boligen til avdøde da politiet kom til stedet, men hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Avdøde er ikke identifisert, og politiet har foreløpig få opplysninger å gi i saken.

P4 - 29 juni 20 kl. 11:37

Siste telefonsamtale var til sønnen

Den siste telefonsamtalen Anne-Elisabeth Hagen hadde før hun forsvant fra hjemmet sitt i Lørenskog i 2018 var til sønnen. I 92 sekunder skal de to ha snakket om lønn, barnepass og Halloween, melder VG. Før hun ringte sønnen skal hun ha snakket i ti minutter med en ansatt i mannens selskap.

VG - 16 nov. 19 kl. 08:08

Politiet om knivdrapet i Florø: Drapsofferet var på besøk hos siktede

Politiet bekrefter at den drepte kvinnen i Florø var på besøk hos siktede og hans mor. Både den drepte kvinnen og den siktede mannen er utenlandske statsborgere..

P4 - 28 feb. 20 kl. 22:30

Ranheim-siktede tidligere dømt for seksual- og narkotikalovbrudd

De to siktede mennene etter at en 19 år gammel mann ble funnet død på Ranheim er tidligere dømt for seksual- og narkotikalovbrudd. Den siktede 60-åringen er ifølge NRK tidligere dømt for seksuell om gang med barn, og for å ha fått en kvinne til å prostituere seg. 55-åringen har flere ganger sittet i fengsel for narkotikakriminalitet..

P4 - 11 aug. 19 kl. 19:46

Siktede forandret seg

Venner av den siktede 21-åringen merket endring i oppførselen til mannen det siste året. Ifølge kilder NRK har snakket med skal han blant annet ha blitt mer religiøs, samtidig som han fikk høyreekstreme meninger. Politiet samarbeider tett med Politiets Sikkerhetstjeneste i denne saken, og sjekker blant annet mannens aktivitet på nett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Utvidet fellingstillatelse på ulv

Etter at flere sauer og lam er funnet drept i Agder den siste tiden, har Fylkesmannen valgt å forlenge fellingstillatelsen på ulven ytterligere en uke, til 1. oktober. Det opplyser viltforvalter Per Ketil Omholt ved til Fædrelandsvennen..

NRK - 1 time siden

Tekniske problemer for Google

Google-brukere i USA opplever problemer med flere av selskapets tjenester, som blant annet e-post, YouTube og Googles dokumenttjeneste Disk. Driftsavbruddet har skjedd på østkysten av USA, ifølge nettsiden Downdetector, skriver The New York Times..

NRK - 1 time siden

Digital nyttårsfeiring i New York

I et forsøk på å hindre smitte av koronaviruset, vil arrangørene av nyttårsmarkeringen på Times Square i New York nå gjøre den digital. Det blir første gang på 114 år at ikke folk samles på det populære området for å ønske det nye året velkommen..

NRK - 16 timer siden

Årets stortingsmiddag avlyst

Årets stortingsmiddag er avlyst på grunn av nåværende situasjon med betydelig smittespredning av covid-19 og myndighetenes smittevernråd. 22. oktober skulle den tradisjonsrike middagen vært holdt på slottet for 103.

NRK - 2 timer siden

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

En svensk mann i 30-årene er tiltalt for uaktsomt bildrap etter at han kjørte på en 62 år gammel kvinne i Drammen 8. januar i år. Mannen er også tiltalt for brudd på vegtrafikkloven, som omhandler aktsomhet i trafikken, melder Drammens Tidende..

NRK - 2 timer siden

Trosser portforbud i Louisville

Rundt 100 demonstranter trosset både portforbud og politi i Louisville i Kentucky og protesterte for andre kveld på rad mot avgjørelsen i Breonna Taylor-saken. Portforbudet trådte i kraft klokken 21 lokal tid i den største byen i Kentucky i USA..

NRK - 2 timer siden

Karnevalet i Rio blir utsatt

Rio de Janeiro har utsatt det årlige karnevalet i februar fordi Brasil fortsatt er hardt rammet av den globale koronapandemien. Det er ikke satt noen ny dato for de tradisjonelle og storslåtte paradene..

NRK - 2 timer siden

Guvernør fordømmer skyting

Guvernør i Kentucky, Andy Beshear (D) fordømmer skytingen av to politibetjenter under demonstrasjoner i Louisville onsdag. Demonstrasjonene tiltok etter at en politimann slapp drapstiltale etter at Breonna Taylor ble drept i Louisville..

NRK - 2 timer siden

Christopher Vialva henrettet

Torsdag henrettet USAs regjering Christopher Vialva (40) med giftsprøyte i det føderale fengselet i Terre Haute i Indiana. Han er den første svarte mannen som ble henrettet etter at myndighetene gjenopptok føderale henrettelser, melder The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Flere demonstrasjoner pågår i USA

Flere demonstrasjoner pågår i flere byer i USA natt til fredag. I går ble det kjent at en politimann slapp drapstiltale etter at Breonna Taylor ble skutt og drept i mars i Louisville. Byen har innført portforbud fra kl.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt