VG > Utenriks

Tuesday, 18 February, 10:51

VG - 22 Aug 19 kl. 02:42

Snakket med Danmark etter Trumps avlysning

USAs utenriksminister Mike Pompeo har med sin danske kollega Jeppe Kofod snakket om å styrke sikkerhetssamarbeidet i Arktis – inkludert Grønland..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Mike Pompeo, Jeppe Kofod, Arktis, Grønland, Danmark, Trumps

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snakketmed , Danmark, etter, Trumps, avlysning
P4 - 21 Aug 19 kl. 13:14

Sterke reaksjoner i Danmark på Trumps oppførsel

- Det er helt villt at Donald Trump avlyser en tur til Danmark fordi han ikke får kjøpe Grønland. Det sier politisk kommentator i danske Ekstrabladet Henrik Qvortrup. Det var på Twitter i dag tidlig at den amerikanske presidenten kunngjorde at han utsetter det planlagte besøket til Danmark 2.

P4 - 05 Feb 20 kl. 05:13

Rev i stykker Trumps tale

Det er isfront mellom Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi og president Donald Trump etter riksrettssaken. Det kom tydelig til uttrykk da Pelosi, før Trumps tale til nasjonen, stakk ut hånden for å hilse på presidenten. Han tok den ikke.

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 10:46

Trumps Danmark-avlysning vekker reaksjoner

USAs president avlyser Danmark-besøk fordi landet ikke vil diskutere Grønland-salg. – Slik behandler man ikke en alliert, sier senator..

P4 - 13 Oct 19 kl. 07:35

Kenguruer stjålet i Danmark

Ni kenguruer er stjålet fra en zoologisk hage på Jylland i Danmark. Tyveriet føyer seg inn i en serie av flere lignende tyverier i sommer, skriver danske TV2. En dyreforhandler de har snakket med tror dyrene er stjålet av profesjonelle som selger de videre til samlere i Øst-Europa..

P4 - 28 Sep 19 kl. 16:06

- Verre enn Russlandetterforskningen

Donald Trumps samtale med Ukrainas president kan bli mer alvorlig for presidenten enn Russland-saken. Det mener flere USA-eksperter VG har snakket med. Demokratene ønsker å stille Trump for riksrett etter at han ba Ukrainas president om å etterforske sønnen til Joe Biden, som er Trumps antatt største motstander i valget neste år.

P4 - 21 Aug 19 kl. 05:16

Trump avlyser Danmark-besøk

Donald Trump avlyser sitt besøk til Danmark om to uker. Årsaken er striden rundt Trumps ønske om å kjøpe Grønland. Danmarks statsminister Mette Frederiksen har vært klar på at Grønland ikke er til salgs, og på twitter skriver Trump at : – Danmark er et veldig spesielt land med utrolige mennesker, men på grunnlag av statsminister Mette Frederiksens kommentar om at hun ikke er interessert i å diskutere salg av Grønland, utsetter jeg møtet til en annen gang..

P4 - 12 Oct 19 kl. 07:17

Trumps advokat etterforskes

President Donald Trumps advokat blir etterforsket i forbindelse med kontakten han hadde med Ukraina. Ifølge kilder New York Times har snakket med skal den føderale påtalemyndigheten på Manhatten ha åpnet etterforskning mot Rudy Giulian. De skal se om han brøt reglene i sine samtaler med Ukraina om å etterforske presidentkandidat Joe Biden.

P4 - 06 Oct 19 kl. 15:40

Ny varsler i Trump-etterforskningen

Nok en varsler med opplysninger om president Donald Trumps kontakt med Ukraina har snakket med sikkerhetstjenesten i USA. Det ble skrevet om denne varsleren i flere medier i går og at han vurderte å stå frem. I dag har vedkommende levert et varsel.

Dagbladet - 21 Aug 19 kl. 08:40

Langer ut mot Trump-kritikere: «Skolepiker»

- Egentlig kan jeg forstå ham, sier en av Danmarks rikeste menn om Donald Trumps avlyste Danmark-besøk..

P4 - 08 Aug 19 kl. 22:52

NRA har snakket med Trump

Lederen for den mektige våpenlobbyorganisasjonen NRA har vært i dialog med president Donald Trump etter masseskytingene. Det melder en rekke amerikanske medier. Etter helgens masseskytinger i Ohio og Texas, har Trump flere ganger åpnet for å innføre strengere bakgrunnskontroll for kjøp av våpen.

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Lot som om han var fransk minister: Tiltalt for å ha svindlet til seg 800 millioner

«Forsvarsministeren» ba om penger for å redde franske gisler i utlandet og bekjempe terrorisme. Det viste seg å være en svindler med maske..

VG - Igår: 05:57

Spår «jungelens lov» om atomavtalene faller sammen

MÜNCHEN (VG) I et forsøk på å redde de siste atomavtalene fra å falle sammen, har NATO-sjef Jens Stoltenberg forsøkt å dra Kina inn i avtalene om våpenkontroll..

VG - Igår: 00:07

1100 tidligere statsadvokater og embetsmenn presser Barr i åpent brev

De mener USAs justisminister William Barr må trekke seg etter innblanding i straffeutmålingen til Donald Trumps tidligere rådgiver Roger Stone..

VG - Igår: 19:02

Flere knivstukket i London – to pågrepet

Det melder politiet på Twitter..

VG - Igår: 14:05

Voldsomt uvær fører til livsfarlig flom i Storbritannia

Britiske meteorologer har utstedt nesten 600 flomvarsler, noe som er ny rekord. I både Wales og Skottland blir folk bedt om å komme seg i sikkerhet..

VG - I førrgår: 15:21

Stormet rettsbygning og frigjorde gjengleder

En beryktet gjengledere ble torsdag frigjort etter at gjengen MS-13 gjennomførte et væpnet angrep i Honduras..

VG - I førrgår: 13:49

Stenger av område i svensk by etter mulig bombefunn

Politiet i Västerås undersøker funn av en mistenkelig gjenstand etter et ran i bydelen Bäckby..

VG - 15 Feb 20 kl. 07:57

14 dagers karantene for alle som kommer tilbake til Beijing

Alle som vender tilbake til Beijing, risikerer strenge straffer hvis de ikke følger en ordre om å holde seg inne i boligene sine de første 14 dagene..

VG - 14 Feb 20 kl. 22:33

Helomvending i Sudan: Sier Omar al-Bashid blir utlevert

I over et tiår har Omar al-Bashir vært etterlyst for krigsforbrytelser. Denne uken gjorde overgangstyret i Sudan helomvending og sier de likevel vil utlevere den tidligere presidenten..

VG - 14 Feb 20 kl. 19:58

USAs justisminister åpner for etterprøving av Flynn-saken

William Barr ber om revurdering av flere saker rundt Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt