Dagbladet > Utenriks

Onsdag, 23 September, 11:24

Dagbladet - 08 des. 19 kl. 10:23

Snøvær på Østlandet: - Vær obs på glatte veier

Det snør tett på Østlandet søndag morgen, men mengden kommer til å avta i løpet av formiddagen..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøvær, Østlandet, Vær, obs, glatte, veier
P4 - 05 nov. 19 kl. 18:15

Vinteren kommer til Østlandet

Til helgen kommer snøen til Østlandet. Det er allerede svært kjølig mange steder på Østlandet, og nå viser prognosene at det vil komme snø fra fredag ettermiddag og frem til ettermiddagen lørdag, ifølge Meteorologisk institutt. Det er ventet mellom fem og ti centimeter, og det blir snø fra Agder i sør og til langt nord i landsdelen..

P4 - 03 okt. 19 kl. 15:09

Kaos på glatte veier på Østlandet

Snøen som har falt på Østlandet har ført til såpeglatte veier flere steder og kaos. Politiet melder om en rekke utforkjøringer, og en brøytebilsjåfør på Lillehammer opplyser til VG at han har 10 til 12 jobber på vent. Meteorologisk institutt varsler mer snø i indre og høyereliggende strøk utover ettermiddagen på Østlandet..

NRK - 08 nov. 19 kl. 16:00

Glatt på Østlandet

Snø, is og glatte veier har ført til flere ulykker på hele Østlandet fredag. Det ventes mye snø på Østlandet frem til lørdag kveld. Vegtrafikksentralen Øst oppfordrer folk til å senke farten og kjøre etter forholdene..

NRK - 11 nov. 19 kl. 04:31

Varsler nytt snøfall på Østlandet

Varsel om nytt snøfall på Østlandet gjør at meteorologene ber folk beregnet ekstra god tid mandag morgen. I Telemark og sør på Østlandet er det sendt ut gult farevarsel for morgentimene..

P4 - 29 sep. 19 kl. 13:18

Venter store snømengder

Det har vært varslet snø fra i natt en god stund nå - men det kan bli enda mer snø enn tidligere varslet. I ettermiddag har også vegtrafikksentralen Vest sendt ut OBS-varsel for Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal: Det ventes der snøbyger allerede over 300-500 m. Og det kan komme 15-30 cm fra i natt - og de neste døgnene.

P4 - 03 okt. 19 kl. 14:00

Snø på Østlandet

Det er ventet snø i indre og høyereliggende på Østlandet i dag. Ifølge Meteorologisk Institutt vil nedbøren komme som snø over 400 meter, også i Oslo..

NRK - 27 april 20 kl. 09:47

Advarer mot snø på Østlandet

Mandag kan det komme opp mot 15 centimeter snø i høyereliggende områder på Østlandet. Snøværet fortsetter fram til tirsdag formiddag. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for områdene Telemark, Buskerud, Oppland og Hedmark..

P4 - 19 sep. 20 kl. 11:15

Mye mus på Østlandet

Det er uvanlig mye mus på Østlandet nå. Jørund Rolstad ved Norsk institutt for bioøkonomi sier til forskning.no at musebestanden har tatt seg betraktelig opp i løpet av sommeren, særlig sentralt på Østlandet.

P4 - 08 okt. 19 kl. 07:20

Ber folk skifte til vinterdekk

Har du ikke byttet til vinterdekk bør du gjøre det nå. Det er ventet snø i store deler på Østlandet i dag, og Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå om vanskelige kjøreforhold. Nils Aa i Veitrafikksentralen har en klar oppfordring til bilistene: - Skal man kjøre på Østlandet og på fjellovergangene i dag er det påkrevd å kjøre på vinterdekk, ettersom det er ventet snø, sier han..

Aftenposten - 06 nov. 19 kl. 17:13

Gult farevarsel på Østlandet - ventes mye snø

Det forventes store mengder snø på Østlandet til helgen, melder Meteorologisk institutt..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 14 timer siden

Bønn til Norge: - Ikke svikt nå

Flere og flere rapporterer om tortur og vold. - Det er ingen vei tilbake, sier aktivist til Dagbladet..

Dagbladet - 21 timer siden

Har blitt tidenes eldste i Japan

Kane Tanaka (117) feiret med ei flaske cola..

Dagbladet - Igår: 13:28

Dekket i lim og forlatt

Grusom mishandling av valp ryster Kina..

Dagbladet - Igår: 12:40

Født på 10 000 meters høyde

Den lille jenta hadde det travelt og ble født i lufta på vei til sykehuset. Fødselsgaven fra flyselskapet er en gratisbillett resten av livet..

Dagbladet - I førrgår: 18:11

To Norsk Folkehjelp-ansatte omkom i ulykke

To av Norsk Folkehjelps ansatte som drev med eksplosivrydding etter andre verdenskrig omkom søndag i en ulykke på Salomonøyene i Stillehavet..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 09:51

Fullt FN-bråk om Iran

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier FNs sanksjoner mot Iran er gjeldende igjen, og varsler konsekvenser om de andre medlemslandene ikke innfører dem..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 03:13

Avviser Syden-håp

Administrerende direktør i hotellgiganten Lopesan frykter for framtida..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 12:22

Ber folk stemme ut «rævhullene»

Klesmerket som er kjent for sosialaktivisme, overrasker igjen..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 02:11

- Slipper å håndhilse på ekle personer

«Kanskje denne COVID-greia er en bra ting», skal presidenten ha sagt i et møte, ifølge en tidligere ansatt i Det hvite hus..

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 09:22

Døden nær

Å sitte helt alene i en tom T-banevogn midt i rushtida i New York føles fullstendig uvirkelig. Men slik er det å være med på ferden når hovedpulsåra til verdensmetropolen New York slår sprekker..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt