VG > Sport

Monday, 01 June, 07:33

VG - 08 Oct 19 kl. 08:47

Snøtrøbbel i Sør-Norge: – Det er vinterdekk som gjelder

Snø skaper vanskelige kjøreforhold og ulykker i Sør-Norge. La bilen stå hvis du ikke har skiftet til vinterdekk, er rådet fra politiet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sør-Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøtrøbbeli , Sør-NorgeDet er , vinterdekksom , gjelder
P4 - 08 Oct 19 kl. 07:20

Ber folk skifte til vinterdekk

Har du ikke byttet til vinterdekk bør du gjøre det nå. Det er ventet snø i store deler på Østlandet i dag, og Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå om vanskelige kjøreforhold. Nils Aa i Veitrafikksentralen har en klar oppfordring til bilistene: - Skal man kjøre på Østlandet og på fjellovergangene i dag er det påkrevd å kjøre på vinterdekk, ettersom det er ventet snø, sier han..

NRK - 03 Sep 19 kl. 07:34

– Bruk vinterdekk over fjellet

Vegtrafikksentralen oppmodar bilistar til å nytte vinterdekk om dei skal over fjellovergangar i Sør-Noreg dei neste dagane. Fylkesveg 55 over Sognefjellet er stengd på grunn av vanskelege køyreforhold..

P4 - 30 Oct 19 kl. 15:40

- Bytt til vinterdekk

Nå er det på tide å få på vinterdekk på bilen. Søndag og mandag er det fare for snø over store deler av Østlandet. Meteorologisk institutt sier det er små marginer som skiller mellom regn eller snø i lavlandet, og ber folk være forberedt..

NRK - 03 Sep 19 kl. 07:34

Oppmodar til bruk av vinterdekk

Statens vegvesen oppmodar folk til å bruke vinterdekk om ein skal over fjellovergangar i Sør-Noreg dei neste dagane. Det er snø og dårleg sikt på Fv 55 Sognefjellet..

VG - 04 Oct 19 kl. 11:45

Stor test av vinterdekk: De beste dekkene med og uten pigger

På jakt etter nytt vinterdekk? Dekket som scorer best i vinterens store dekktest, har pigger av gummi!.

P4 - 17 Dec 19 kl. 10:05

Norge dømt i nye barnevernssaker

Norge er igjen dømt i menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Og igjen gjelder det barnevernssaker. I to dommer som ble offentliggjort i formiddag, konkluderer en enstemmig domstol med at Norge har brutt menneskerettighetene for en polsk og somalisk familie.

P4 - 20 Dec 19 kl. 13:34

Asylamnesti gjelder 27 personer

Regjeringens asylamnesti gjelder 27 personer. Det opplyser Utlendingsdirektoratet til Dagbladet. Avtalen som de fire regjeringspartiene ble enige om i går gjelder ureturnerbare asylsøkere som har vært lenge i Norge..

NRK - 19 Feb 20 kl. 15:13

WHO: Norske barn best leveforhold

En ny WHO-rapport viser at Norge er på topp blant 180 land når det gjelder helse og trivsel for barna. Men når det gjelder Norges evne til å beskytte barns rett til et godt klima i fremtiden, havner Norge helt nede på 156. plass..

P4 - 30 Mar 20 kl. 14:49

Vil åpne for sesongarbeidere

Regjeringen vil åpne for at utenlandske sesongarbeidere kan komme til Norge å jobbe i landbruket. Det melder TV 2. De strenge karantenereglene som er innført kan gi trøbbel for mange innen norsk landbruk, som er avhengige av utenlandske sesongarbeidere.

VG - 22 Jun 19 kl. 08:36

Trøbbel for Norge

Norske diplomater bruker nå nær alle sine krefter på å komme inn i FNs sikkerhetsråd. Lykkes de, kan det bety trøbbel for Norge..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Solbakken tilbake: – Det kan ikke bli så dårlig en gang til

FC København ligger 12 poeng bak ledende Midtjylland når den danske Superligaen tar til igjen..

VG - 4 timer siden

Lastebilsjåfør pågrepet etter å ha kjørt mot demonstranter i Minneapolis

Videobilder viser demonstranter som løper unna da en tankbil kjører mot dem i Minneapolis. Føreren er pågrepet, og politiet sier det ser ut til at han kjørte mot demonstrantene med vilje..

VG - 10 timer siden

Influencerboom i bokbransjen: «Samme hvor drit boken er, selger den bra»

Forlagene kjemper om influencerne som automatisk gir dem bestselgere – og i år kommer det bøker av blant andre Mads Hansen, Mina Jacobsen, Emma Ellingsen, Anniken Jørgensen, Sophie Elise Isachsen og Karolina Maria Griciute – som til sammen har tre millioner følgere..

VG - 11 timer siden

Ankom romstasjonen: – Kunne ikke vært mer fornøyde

Litt før klokken 19.30 norsk tid gikk SpaceX-astronautene om bord i den internasjonale romstasjonen fra romkapselen Crew Dragon..

VG - 13 timer siden

Dømte Sverige-Norge i fjor – i politiavhør etter skandalefest

Slavko Vincic (40) dømte Norges EM-kvalifiseringskamp mot Sverige i fjor høst. Nå er toppdommeren fra Slovenia trukket inn i etterforskningen av en narkotikasak og en skandalefest med prostituerte i Bosnia-Hercegovina..

VG - 14 timer siden

Skadet etter 45 sekunder på banen

(Borussia Mönchengladbach-Union Berlin 4–1) Julian Ryerson (22) hadde nettopp kommet inn for Union Berlin da han ble sparket ned av Borussia Mönchengladbachs Florian Neuhaus – og måtte forlate banen skadet..

VG - 14 timer siden

Professor om Tangen-avtalen: – Det er bare én mulig vei for å sikre at mistanken forsvinner

Professor Kjell Gunnar Salvanes tror hverken Norges Bank eller oljefondssjef Nicolai Tangen vil få fred fra hans fortid..

VG - 15 timer siden

Denne lagkameraten kan Haaland miste til Chelsea

Roman Bürki (29) har foreløpig ikke skrevet ny kontrakt med Borussia Dortmund. Forsvinner Erling Braut Haalands lagkamerat til Chelsea?.

VG - 15 timer siden

«Farmen»-deltager hamrer løs mot TV 2 og Strix etter skade: – De har ikke løftet en finger for meg

Terje Leer (54) føler seg dårlig ivaretatt av TV 2 og Strix etter skaden han pådro seg i høstens «Farmen». Nå beklager produksjonsselskapet, og forsikrer at de allerede har tatt grep..

VG - 17 timer siden

Sogndal stanget Molde i senk

(Molde - Sogndal 1–2) «Corner er mål», sies det. På Aker Stadion var det tilfellet for Sogndals del..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt