NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 14:57

NRK - 03 Dec 19 kl. 06:45

Snøskutersjåfør lokalisert i Tromsø

Ein snøskutersjåfør som var meldt sakna i Skittenelvdalen i Tromsø har no blitt lokalisert av luftambulansen. To snøskutarar frå Norsk Folkehjelp er på veg for å berge mannen, melder politiet. Det er mykje snø og krevjande å bevege seg til fots..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skittenelvdalen, Tromsø, Norsk Folkehjelp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøskutersjåfør, lokaliserti , Tromsø
P4 - 09 Nov 19 kl. 14:16

Feilen lokalisert, men fortsatt problemer for Telenor

Telenor har lokalisert feilen som har gjort en rekke av tjenestene deres utilgjengelige siden i går morges. Men det er fortsatt uvisst når den vil være rettet. Telenor opplyser i ettermiddag at de har både egne ansatte og eksterne ressurser som jobber med saken.

NRK - Igår: 10:51

Prøveboring i Barentshavet

Equinor vil bore et «pilothull» før ny letebrønn i Barentshavet. Hullet vil samle nødvendige data for å bore hovedbrønnen på en sikker måte, ifølge Equinor. Brønnen vil være lokalisert rett nord for Tromsø, 55 kilometer fra land.

VG - 10 Nov 19 kl. 19:53

Uavgjort i «vinterkrigen» mellom Tromsø og Vålerenga

TROMSØ (VG) (Tromsø – Vålerenga 0–0) Tromsø fikk hjelp i bunnstriden. Men fortsatt står de i fare for å rykke ned. Og det blir neppe enklere å berge plassen hvis midtstoppere skal spille spiss..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 21:15

Tromsøs beste håndballjenter møtte et stjernespekket Vipers-lag. Se bildeserie her!

Linn Jørum Sulland og co. gjestet Tromsøhallen for cupkamp mot Tromsø HK..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 18:28

Tromsø-klubb raser mot kommunen for at ishall ikke er klar til bruk

Tromsø Ishockeyklubb mener isflaten i Tromsø ishall burde vært gjort klar denne uka. Tromsø kommune sier at det ikke er mulig å gjennomføre..

VG - 09 Sep 19 kl. 20:46

SV større enn Høyre i Tromsø: - Alt kan skje

TROMSØ (VG) Arbeiderpartiet er det største partiet i Tromsø, men SV følger like etter. Forhandlingene om ordførerkjedet kan bli tøffe..

NRK - 6 timer siden

Tromsø-jenta (4) døde torsdag

Tromsø-jenta som ble funnet livløs i vannet sammen med mora og tre søsken i Tromsø mandag, er død. Det opplyser politiet..

Aftenposten - 01 Dec 19 kl. 20:12

Tromsø rykker ned etter snøkaos

I tett snøvær og med en måkepause endte kampen mellom Tromsø og Stabæk 1-1. Tromsø rykker dermed ned til 1. divisjon..

P4 - 01 Nov 19 kl. 17:52

Trafikkaos i Tromsø

Snøværet i Tromsø har ført til utkjøringer og trafikkaos i ettermiddag. I Tromsø sentrum ble to busser stående fast, noe som skapte store trafikale problemer. På E6 i Bardø har to vogntog havnet i grøfta og hovedfartsåren har vært delvis sperret og stengt en periode..

NRK - 02 Dec 19 kl. 21:22

Tromsø kommune har satt krisestab

Ledelsen i Tromsø kommune samlet seg for å drøfte hvordan kommunen skal håndtere den dramatiske hendelsen, melder NTB. Én kvinne og tre barn ble funnet livløse i sjøen i Tromsø mandag kveld. Tilstanden deres er ukjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Skyting på marinebase i Florida

Det kjem meldingar til politiet om skyting inne på ein marinebase i Florida i USA. Det melder både Reuters og AFP. Basen det gjeld er Naval Air Station Pensacola..

NRK - 2 minutter siden

Mistenkt er død i Florida

Personen som er mistenkt for å ha skote rundt seg på ein marinebase i Florida er død, seier sheriffen i Escambia County til Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Uønskt merksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell merksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 30 minutter siden

66.000 evakuerte på Filippinane

66.000 menneske er evakuerte frå flaum på Filippinane. Det opplyser styresmaktene i landet.

NRK - 30 minutter siden

Polfarere kan nås før klokka 20

Ekspedisjonen håper at hjelperne kommer fram til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn innen klokka 20 i kveld. – Vi tror de møtes tidligst om fem eller seks timer, men det er egentlig umulig å si, sier Lars Ebbesen til NTB rundt klokka 13.30..

NRK - 45 minutter siden

Uønskt oppmerksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell oppmerksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Forbyr insektmiddel med nervegift

Fra og med neste år er det forbudt for EU-land å bruke klorpyrifos til å sprøyte frukt. Giften er funnet på frukt i Norge og på hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av det svenske mattilsynet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt