NRK > Nyheter

Torsdag, 02 Juli, 18:46

NRK - 03 des. 19 kl. 06:45

Snøskutersjåfør lokalisert i Tromsø

Ein snøskutersjåfør som var meldt sakna i Skittenelvdalen i Tromsø har no blitt lokalisert av luftambulansen. To snøskutarar frå Norsk Folkehjelp er på veg for å berge mannen, melder politiet. Det er mykje snø og krevjande å bevege seg til fots..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skittenelvdalen, Tromsø, Norsk Folkehjelp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøskutersjåfør, lokaliserti , Tromsø
NRK - 28 juni 20 kl. 21:58

Savnet person i Salangselva funnet

Den savnede er lokalisert og hentet opp av Salangselva i Salangen kommune i Troms. Personen vil bli fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø med ambulansehelikopter, melder politiet på Twitter..

NRK - 28 juni 20 kl. 21:58

Savnet kvinne funnet i Salangselva

Den savnede er lokalisert og hentet opp av Salangselva i Salangen kommune i Troms. Personen vil bli fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø med ambulansehelikopter, melder politiet på Twitter..

P4 - 09 nov. 19 kl. 14:16

Feilen lokalisert, men fortsatt problemer for Telenor

Telenor har lokalisert feilen som har gjort en rekke av tjenestene deres utilgjengelige siden i går morges. Men det er fortsatt uvisst når den vil være rettet. Telenor opplyser i ettermiddag at de har både egne ansatte og eksterne ressurser som jobber med saken.

NRK - 05 des. 19 kl. 10:51

Prøveboring i Barentshavet

Equinor vil bore et «pilothull» før ny letebrønn i Barentshavet. Hullet vil samle nødvendige data for å bore hovedbrønnen på en sikker måte, ifølge Equinor. Brønnen vil være lokalisert rett nord for Tromsø, 55 kilometer fra land.

NRK - 17 mai 20 kl. 15:47

Ingen nye smittede i Tromsø

Det ble 16. mai ikke påvist noen nye tilfeller av covid 19 i Tromsø. Denne dagen ble det gjennomført 62 koronatester ved Tromsø kommunes testsenter i Fiolveien.

P4 - 07 des. 19 kl. 16:29

Far til Tromsø-barna takker for omsorgen

Mannen som har mistet både kona og to barn i drukning i Tromsø takker for all omsorg han har fått. Til NRK forteller mannens bistandsadvokat at situasjonen er svært vanskelig men at det hjelper med omtanken som Tromsøs befolkning viser. Hans datter på 1,5 år kjemper fortsatt for livet på Rikshospitalet.

VG - 10 nov. 19 kl. 19:53

Uavgjort i «vinterkrigen» mellom Tromsø og Vålerenga

TROMSØ (VG) (Tromsø – Vålerenga 0–0) Tromsø fikk hjelp i bunnstriden. Men fortsatt står de i fare for å rykke ned. Og det blir neppe enklere å berge plassen hvis midtstoppere skal spille spiss..

Aftenposten - 02 okt. 19 kl. 21:15

Tromsøs beste håndballjenter møtte et stjernespekket Vipers-lag. Se bildeserie her!

Linn Jørum Sulland og co. gjestet Tromsøhallen for cupkamp mot Tromsø HK..

NRK - 29 des. 19 kl. 17:06

Knivstikking i Tromsø

Ein person er knivstukken i Tromsø, melder politiet i Troms på Twitter. Dei rykka ut til Tromsøya, der dei arresterte ei kvinne i 50-åra. Ein mann i 40-åra er bringa til sjukehus med skadar.

Aftenposten - 15 aug. 19 kl. 18:28

Tromsø-klubb raser mot kommunen for at ishall ikke er klar til bruk

Tromsø Ishockeyklubb mener isflaten i Tromsø ishall burde vært gjort klar denne uka. Tromsø kommune sier at det ikke er mulig å gjennomføre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 timer siden

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - 15 timer siden

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - 15 timer siden

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - 13 timer siden

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 13 timer siden

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - 13 timer siden

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - 12 timer siden

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - 12 timer siden

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - 12 timer siden

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - 12 timer siden

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt