P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:43

P4 - 23 May 20 kl. 20:19

Snøskred stenger vei i Finnmark

En 150 meter langt snøskred har gått over fylkesvei 8014 i Loppa kommune i Finnmark.
Veien er dermed stengt og vil ikke bli åpnet igjen i kveld melder Vegtrafikksentralen.
Skredet er tre meter høyt..
Les mer på P4


Les mer om:
Loppa, Finnmark, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøskred, stenger, veii , Finnmark
P4 - 27 Mar 20 kl. 05:44

Snøskred stenger vei i Finnmark

Veien mot Honningsvåg i Nordkapp er stengt etter at et stort snøskred traff E69 ved Molvikneset i natt. Mellom 100 og 150 meter av autovernet er revet bort, opplyser politiet i Finnmark til NTB. Det blir tatt en vurdering av rasfaren og opprydningsarbeidet når det lysner..

NRK - 06 Feb 20 kl. 21:59

Snøskred stenger vei i Finnmark

I Sør-Varanger har et snøskred stengt fylkesvei 8110 ved Svartaksla mellom Jakobsnes og Elevenes. Verken biler eller folk er tatt av skredet, melder politiet. På grunn av faren for flere skred er veien sperret til kl.

P4 - 06 Mar 20 kl. 19:56

Skred stenger fylkesvei i Vest-Finnmark

Et snøskred har gått over fylkesvei 8014 i Vest-Finnmark, mellom Sør-Tverrfjord og Sandland. Veien er derfor stengt, melder NRK. Først i morgen formiddag klokken 10 skal Statens vegvesen vurdere om veien kan åpnes igjen..

NRK - 22 Feb 20 kl. 11:21

E6 stengt av skred i Finnmark

E6 Langfjorden ved Sopnes Kirke i Finnmark er stengt. Et snøskred har sperret veien. Ingen personer eller biler skal ha blitt tatt av skredet, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 31 Jan 20 kl. 00:43

Snøskred over E45 i Finnmark

Det har gått et snøskred over E45 ved Kløfta sør for Alta i Finnmark, og et kjørefelt er sperret. Politiet ber bilister være påpasselige..

NRK - 23 May 20 kl. 20:03

Snøskred i Finnmark

Et 150 meter langt og tre meter høyt snøskred har stengt fylkesvei 8014 mellom Sør-Tverrfjord og Sandland i Loppa i Finnmark. Veien vil ikke bli åpnet i kveld, opplyser Veitrafikksentralen.

NRK - 26 Feb 20 kl. 17:15

Snøsked sperrer vei i Finnmark

Det har gått et snøskred ved fylkesvei 883 i Skillefjordbotn i Finnmark. Skredet sperrer veien, som ikke vil bli åpnet før tidligst torsdag. Det melder Vegtrafikksentralen..

Aftenposten - 03 May 20 kl. 07:47

Snøskred stenger fylkesvei 55 over Sognefjellet

Fylkesvei 55 over Sognefjellet må holde stengt inntil videre etter at det har gått et snøskred..

Aftenposten - 25 Apr 20 kl. 15:41

Uvær stenger fjelloverganger i Finnmark

De fleste fjellovergangene i Finnmark er stengt på grunn av uvær, opplyser Statens vegvesen. På flere strekninger er det meldt om vanskelige kjøreforhold..

Aftenposten - 25 Apr 20 kl. 15:41

Uvær stenger fjelloverganger i Finnmark

De fleste fjellovergangene i Finnmark er stengt på grunn av uvær, opplyser Statens vegvesen. På flere strekninger er det meldt om vanskelige kjøreforhold..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 3 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 3 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 3 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 3 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 3 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 4 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 4 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 4 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 4 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt