NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 21:48

NRK - 25 feb. 21 kl. 18:43

Snøskred i Trøndelag

Et 20 meter bredt snøskred sperrer Fv 6330. Raset har gått ca. 1 km nord for Follafoss, og det står biler på begge sider av raset. Brann og politi er på stedet, og politiet har ingen indikasjoner på at noen er tatt av raset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fv, Follafoss, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøskredi , Trøndelag
NRK - 13 feb. 21 kl. 10:39

Stor snøskredfare i Nord-Trøndelag

Det er stor snøskredfare nord i Trøndelag, og det ventes naturlig utløste skred, melder varsom.no. Også i deler av Nord-Norge og på Vestlandet er det betydelig snøskredfare i dag..

NRK - 13 feb. 21 kl. 14:12

Stort snøskred vest for Tromsø

Det er gått et snøskred fra fjellet Buren i Tromsø kommune, melder politiet. Tre skiløpere er sett i området, men det er ikke meldt om at noen er tatt av raset. Det er stor eller betydelig snøskredfare i deler av Nord-Norge, Trøndelag og Vestlandet..

NRK - 07 mars 21 kl. 11:59

Lite snøskred i Oppdal

Det har gått et mindre snøskred nordvest for Vangslia i Oppdal i Trøndelag, men det skal ikke være spor inn eller ut av skredet. Det skriver politiet, som samtidig informerer om at området rundt skredet nå er avstengt..

NRK - 07 mars 21 kl. 12:45

Nytt snøskred i Oppdal

Det har gått enda et snøskred i Oppdal i Trøndelag, mellom Stølen og Hovden. Politiet er i kontakt med en som sier han utløste skredet, men alle nødetater, luftambulanse og frivillige rykker ut inntil det er helt sikkert at ingen er tatt av skredet..

NRK - 03 april 21 kl. 12:49

Lite snøskred i Oppdal

Det har gått et lite snøskred i Oppdal, melder Trøndelag politidistrikt på Twitter. De skriver at ingen er tatt av skredet, som skal være rundt 40 centimeter dypt og 80 meter bredt. Skredet skal være utløst av en skiløper..

NRK - 13 mars 21 kl. 12:33

Flere snøskred i Oppdal

Redningsaksjon er iverksatt etter melding om flere snøskred i Oppdal. Det er usikkert om noen er tatt av skred..

NRK - 11 feb. 21 kl. 12:57

Stor snøskredfare

NVE melder at det blir stor snøskredfare nord i Trøndelag og til Troms og Finmark. Det skal komme mye nedbør som gjør at de forventer at skred kan utløses av seg selv. Tester viser at det skal lite til for at snøen raser ut..

NRK - 18 mars 21 kl. 00:57

Bil tatt av snøskred i Finnmark

En bil ble natt til torsdag tatt av et snøskred ved Svaraksla i Sør-Varanger. De to som var i bilen, er uskadd. 110-sentralen i Finnmark meldte om snøskredet ved halv ett-tiden natt til torsdag.

NRK - 04 april 21 kl. 11:09

Varsler stor snøskredfare

Varsom.no varsler stor snøskredfare for Svalbard øst og Svalbard sør søndag. Store naturlig utløste skred er venta.

NRK - 11 april 21 kl. 14:55

Snøskred i Sykkylven

Det har gått et større snøskred ved skianlegget i Sykkylven, opplyser politiet søndag ettermiddag. Det er uvisst om noen er tatt i snøskredet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 30 minutter siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 45 minutter siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 45 minutter siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 1 time siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 1 time siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 1 time siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 1 time siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 1 time siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..

NRK - 1 time siden

Finværet fortsatte mange steder

Det varme og tørre været har også i dag fått mange til å møtes ute. Tønsberg har vært varmest i Norge med 19,3 grader. Målestasjonen på Florida i Bergen noterte 18 grader, det høyeste så langt i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt