NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 00:36

NRK - 06 feb. 20 kl. 21:59

Snøras stenger veien

I Sør-Varanger har et snøras stengt fylkesvei 8110 ved Svartaksla mellom Jakobsnes og Elevenes. Verken biler eller folk er tatt av raset, melder politiet. På grunn av faren for flere ras har Vegvesenet bestemt at veien skal sperres til 0900 fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Varanger, Svartaksla, Jakobsnes, Elevenes, Vegvesenet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøras, stenger, veien
P4 - 01 mars 20 kl. 18:39

Snøras stenger vei

Et snøras stenger fylkesvei 45 mellom Valle i Setesdal og Telemark. En ny vurdering om veien kan åpnes vil bli gjennomført i morgen tidlig opplyser Vegtrafikksentralen..

P4 - 24 mai 20 kl. 17:39

Snøras stenger vei i Aurland

Et snøras har gått over fylkesvei 50 i Aurland i Vestland. Vegen er dermed stengt ved Østerbø Fjellstove. Ingen biler eller personer skal være tatt av raset, men lavinehunder og politiet søker nå gjennom raset for sikkerhets skyld.

NRK - 01 mars 20 kl. 18:21

Snøras stenger vei

Fylkesvei 45 mellom Grytestøyl bom og Voiland bom er stengt på grunn av et snøras. Ny vurdering av når veien kan åpnes gjøres mandag morgen, opplyser Vegtrafikksentralen..

NRK - 01 mars 20 kl. 18:21

Snøras stenger fjellovergang

Fylkesvei 45 mellom Valle i Setesdal og Telemark er stengt på grunn av et snøras. Raset har gått mellom Grytestøyl bom og Voiland bom. Ny vurdering av når veien kan åpnes gjøres mandag morgen, opplyser Vegtrafikksentralen..

P4 - 17 feb. 20 kl. 15:21

Snøras stopper tog

Et stort snøras stenger nå deler av Bergensbanen. Et tog fra Oslo til Bergen måtte snu etter at snøraset gikk like ved Myrdal stasjon. Trafikken mellom Myrdal og Hallingskeid er nå stengt og det blir gjort en ny vurdering klokken 12 i morgen, melder Bane Nor..

Aftenposten - 02 juni 20 kl. 06:42

Snøras sperrer veien over Sognefjellet

Et snøras er gått over fylkesvei 55 i Bøverdalen og sperrer veien over Sognefjellet i Vestland og Innlandet, melder Veitrafikksentralen..

NRK - 02 juni 20 kl. 06:12

Snøras stenger Fv 55

Fylkesvei 55 ved Sognefjellet er midlertidig stengt på grunn av snøras i Bøverdalen. Entreprenør er varslet ifølge Statens vegvesen..

P4 - 03 mai 20 kl. 11:30

Sognefjellet åpent igjen etter snøskred

Rv 55 over Sognefjellet er igjen åpnet etter at det gikk et snøras der som utsatte åpningen av veien. Det opplyser vegtrafikksentralen. Brøytekantene er 8-9 meter høye og gir ekstra utfordringer for brøytemannskapene.

P4 - 03 mai 20 kl. 08:07

Snøskred stenger fylkesvei 55 Sognefjellet

Fylkesvei 55 over Sognefjellet er foreløpig stengt inntil videre på grunn av et snøskred. Veien skulle egentlig åpnes igjen i dag, men nå er det store snømengder på stedet og Vegtrafikksentralen opplyser at det vil tas en ny vurdering om veien kan åpnes klokken ni. Det er 9-10 meter høye brøytekanter over Sognefjellet..

P4 - 25 feb. 20 kl. 08:21

Stort snøras sperrer vei i Lom

Det har gått et 80 meter bredt snøras på riksvei 15 ved Vikedalane i Lom. Politiet er på vei til stedet med det er foreløpig ikke opplysninger om at noen biler eller personer er tatt. Raset har gått over veien og ned mot et vann på nedsiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

396 nye koronatilfeller

Søndag ble det registrert 396 nye koronasmittede i Norge. Det er 33 flere enn dagen før, og 216 flere enn samme dag i forrige uke..

NRK - 30 minutter siden

Etiopia Eritrea og Sør-Sudan i møte

Lederne for Etiopia og Eritrea var lørdag på et ikke-annonsert besøk i Sør-Sudan, hvor hensikten skal ha vært å samordne seg i konflikten med Sudan, skriver avisa Somaliguardian. Samtidig er Egypts leder på besk i Sudan..

NRK - 1 time siden

Frivillige smittes for forskning

Britiske forskere startet lørdag å smitte en gruppe frivillige med koronavirus for å lære om hvordan viruset påvirker immunsystemet. Alle de 90 frivillige er unge og friske, og det skal være liten risiko for at de får alvorlige symptomer..

NRK - 1 time siden

Hver 3. plass tom i kvinnefengsel

29 prosent av plassene i kvinnefengselet på Bredtveit i Oslo står tomme. Det har ikke skjedd tidligere at fengselet ikke har hatt dømte som venter på soning. Fengselsdirektør Doris Bakken mener pandemien har påvirket kriminalitetsmønsteret..

NRK - 1 time siden

Få kvinner er oppfinnere

Kun 6,1 prosent patentsøkte oppfinnelser i fjor hadde kvinnelig oppfinner. Det er en svak nedgang fra tidligere år, ifølge nye tall fra Patentstyret. I fjor fikk Patentstyret inn 1444 søknader, 6 prosent færre enn året før..

NRK - 1 time siden

Flertall for burkaforbud i Sveits

51,2 prosent av sveitserne stemte for et burkaforbud i folkeavstemningen søndag. Forbudet mot heldekkende hodeplagg på offentlig sted dekker også finlandshetter og tørklær brukt av demonstranter. Munnbind er unntatt..

NRK - 1 time siden

Turde ikke gi kvinner generals rang

Det amerikanske forsvaret utsatte utnevnelsen av to kvinner til firestjerners generaler til Donald Trump hadde gått av som president i frykt for at han ikke ville godta det. Det sier Trumps forsvarsminister Mark Esper til New York Times..

NRK - 2 timer siden

Mener det er savna mann som er død

Politiet mener det er den savna mannen i 20-årene som er funnet død i skogen i Reddal i Grimstad. – Han er ikke identifisert, men det er ingen andre savna i området, sier operasjonsleder Miriam Stausland. Det var en hundepatrulje som fant mannen..

NRK - 2 timer siden

Brann i interneringsleir i Jemen

Minst åtte mennesker har mistet livet og over 170 er skadd i en brann i et interneringssenter for migranter utenfor Jemens hovedstad, ifølge FN. Tilstanden er alvorlig for over 90 av de overlevende, og dødstallet kan økte kraftig..

NRK - 2 timer siden

Flere vaskebjørn-angrep i Toronto

I Toronto i Canada har antallet angrepet fra vaskebjørn økt med 62 prosent det siste året, melder The Guardian. Årsaken er trolig at folk tilbringer mer tid ute i naturen som følge av koronanedstegning, og ikke at vaskebjørnene er blitt mer aggressive..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt