NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 18:13

NRK - 20 feb. 20 kl. 21:12

Snøras i Nordkapp kommune

Elleve personer er fraktet ut fra Skarsvågrevva og Skipsfjorden på grunn av ras og stengte veier. Alle er fraktet ned til Kamøyvær, hvor Kamøyvær bygdelag har tatt hånd om dem, melder Nordkapp kommune på sin Facebookside..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skarsvågrevva, Skipsfjorden, Kamøyvær, Nordkapp, Facebookside

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snørasi , Nordkapp, kommune
NRK - 21 feb. 20 kl. 00:12

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 21 feb. 20 kl. 07:17

Heile Nordkapp kommune isolert

Heile Nordkapp kommune i Finnmark er framleis isolert som følge av ras eller rasfare. I Osterøy kommune i Vestland er fleire bygder isolerte etter ras. Og i Sør-Noreg fører uvêr og rasfare til stengde fjellovergangar fredag morgon..

NRK - 19 des. 19 kl. 15:37

Nordkapp-avgift er ulovlig

Fylkesmannen i Troms og Finnmark har opphevet Nordkapp kommunes vedtak om å tillate adgangsavgift på Nordkapp-platået. Det var Norsk Friluftsliv som klagde inn vedtaket. – En stor seier for fellesskapet og Nordkapp, sier leder Lasse Heimdal til NRK..

NRK - 21 juli 20 kl. 19:28

Vestøl nådde Nordkapp

Bjarte Vestøl (61) fra Kristiansand rundet i ettermiddag Nordkapp, etter å ha rodd fra Lindesnes. Reisen har tatt fire måneder. I fjor syklet han fra Nordkapp til Lindesnes.

P4 - 31 juli 20 kl. 05:50

Kollaps i turismen til Nordkapp

Nordkapp opplever kollaps i turismen med 75 prosent nedgang fra juli i fjor til juli i år. Mens Nordkappklippen i juli i fjor hadde 85.000 besøkende, er tallet i år 19.

NRK - 21 feb. 20 kl. 07:17

Stengde fjellovergangar i Sør-Noreg

Uvêr og rasfare fører stengde fjellovergangar i Sør-Noreg fredag morgon. Fleire bygder i Osterøy kommune er isolerte etter ras. Og i nord er heile Nordkapp kommune framleis isolert som følge av ras eller rasfare..

NRK - 14 jan. 20 kl. 22:55

Opprettholder evakueringen

Politiet i Finnmark velger å opprettholde evakueringen i de skredutsatte områdene i regionen. Det er særlig Nordkapp og Honningsvåg kommune som er rammet. 70 mennesker evakuert i Nordkapp kommune, fire bygder er isolert og nær 20 veier stengt..

Dagbladet - 21 feb. 20 kl. 01:37

Hele Nordkapp isolert – 40 evakuert

Mesteparten av veinettet i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller rasfare. Torsdag er 40 personer evakuert. Det vil ta tid før veiene kan åpnes igjen..

Aftenposten - 21 feb. 20 kl. 06:45

Hele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert

Mesteparten av veinettet i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller rasfare. Torsdag er 40 personer evakuert. Det vil ta tid før veiene kan åpnes igjen..

NRK - 06 feb. 20 kl. 21:59

Snøras stenger veien

I Sør-Varanger har et snøras stengt fylkesvei 8110 ved Svartaksla mellom Jakobsnes og Elevenes. Verken biler eller folk er tatt av raset, melder politiet. På grunn av faren for flere ras har Vegvesenet bestemt at veien skal sperres til 0900 fredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Koronadødsfall ved Drammen sykehus

To pasienter er døde i forbindelse med koronautbruddet ved ortopedisk avdeling på Drammen sykehus, skriver Drammens Tidende. Til sammen ble 23 pasienter smittet med covid-19 ved avdelingen..

NRK - 15 minutter siden

Koronasituasjonen i Storbritannia

NRK - 30 minutter siden

Risikerer å måtte vente til høsten

Én million nordmenn kan måtte vente til høsten på vaksine. Norge var lovet 2 millioner doser av AstraZenecas vaksine før sommeren, men leveransen er redusert med 90 prosent. Det er ikke sikkert alle i risikogruppen vaksineres innen sommeren..

NRK - 30 minutter siden

100.000 dødsfall i Storbritannia

Storbritannia har passert 100.000 dødsfall som følge av koronaviruset, viser helsemyndighetenes offisielle tall tirsdag..

NRK - 30 minutter siden

Snø gjev farevarsel for Vestlandet

Kraftige snøbyer ligg ute i havet og ventar på å slå inn over Vestlandet. Meteorologane har sendt ut gult farevarsel som gjeld frå Nord-Rogaland til og med Møre og Romsdal frå midt på dagen onsdag og ut torsdagen..

NRK - 1 time siden

Omsorgs-streik trappes opp

Streiken i private omsorgsbedrifter trappes opp. 24 nye ansatte tas ut i streik, og dermed er totalt 144 medlemmer fra Fagforbundet og FO i streik fra 1. februar.

NRK - 1 time siden

Nedgangen fortsatte på Oslo Børs

Hovedindeksen Oslo Børs sank 0,71 prosent tirsdag, og endte på 977,01 poeng ved stengetid. Dermed fortsatte nedgangen og den tunge starten på uka. Mandag endte sluttnoteringen på Oslo Børs på sitt laveste nivå på 18 dager (983,99 poeng), melder NTB..

NRK - 1 time siden

Skal utvikle ny skredteknologi

Troms og Finnmark fylkeskommune skal bruke 10 millioner kroner på å utvikle ny teknologi for å kunne varsle skred effektivt. Bakgrunnen er at man frykter klimaendringer vil føre til økt skredfare i årene som kommer..

NRK - 1 time siden

Visegeneralsekretær i Europarådet

Europarådets parlamentarikerforsamling har valgt den norske diplomaten Bjørn Berge til rådets nye visegeneralsekretær. Berge begynte i den norske utenrikstjenesten i 1990. Han har hatt flere stillinger tilknyttet Europarådet de siste årene..

NRK - 1 time siden

Brøt karantenereglene

Start-spilleren som søndag fikk påvist koronasmitte brøt innreisekarantenen, skriver fvn.no. Spilleren trente flere ganger på styrkerommet sammen med andre lagkamerater, før han fikk påvist smitte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt