NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:41

NRK - 14 Jan 19 kl. 04:34

Snøproblemer i Washington D.C.

Et skikkelig snøvær øst i USA skaper problemer for flytrafikken, særlig rundt Washington D.C. Flere enn 1.600 flyavganger er innstilt. Det må ventes forsinkelser for dem som skal reise over Atlanterhavet, er beskjeden fra flyplassmyndighetene..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Washington, Atlanterhavet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøproblemeri , Washington, D.C
Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 06:06

Snøvær stanser flytrafikken i Washington D.C.

Et skikkelig snøvær øst i USA skaper problemer for flytrafikken, særlig rundt Washington D.C. Flere enn 1.

P4 - 14 Sep 19 kl. 14:35

Vipps har problemer

Vipps og DNB har problemer i ettermiddag. Enkelte brukere har problemer med å vippse fra konto, og blir bedt om å bruke kort som betalingskilde i stedet. Også hos DNB har kunder problemer med betaling.

P4 - 02 Jun 19 kl. 21:38

Store problemer hos Snapchat

Bildedelingstjenesten Snapchat har store problemer i kveld. Brukere opplyser at de har problemer med å sende og motta snaps. Snapchat bekrefter at de har problemer og jobber med å løse dem..

NRK - 06 Oct 18 kl. 23:04

164 pågrepet i Washington, D.C.

I alt 164 personer ble pågrepet for ulovlige protester utenfor Høyesterett og Senatet i Washington, D.C. lørdag ettermiddag.

Hegnar.no - 18 Oct 18 kl. 06:10

Washington Post mener Trump driver med «diplomatisk oppvask»

Washington Post, som publiserte forsvunnede Jamal Khashoggi kritiske kommentarartikler om Saudi-Arabia, spør hvorfor USA blander seg i forsvinningssaken..

NRK - 19 Feb 19 kl. 05:57

Kinesisk besøk i Washington

Kinas visestatsminister Liu He skal til Washington for samtaler torsdag og fredag. Målet er å få handelssamtalene mellom USA og Kina i havn. Ifølge nyhetsbyrået Xinhua skal Liu møte finansminister Steven Mnuchin..

NRK - 18 Jan 19 kl. 05:06

Nord-Koreas mann i Washington

En høytstående nordkoreansk utsending har ankommet Washington der han er ventet å møte presidenten, skriver sørkoreanske medier. Det spekuleres i om Kim Yong-chol som er viseformann i kommunistpartiet, skal ha med seg et brev fra Kim Jong-un til Trump..

NRK - 13 Mar 19 kl. 18:24

Facebook har tekniske problemer

Facebook og Instagram opplever store tekniske problemer i mange land, melder flere medier. Også norske brukere opplever problemer når de forsøker å logge seg på. Årsaken er så langt ikke kjent..

NRK - 03 Apr 19 kl. 15:14

Nato feirer 70-årsdag i Washington

Idet forsvarsalliansen Nato runder 70 år, gjør Kina seg mer og mer gjeldende som global maktspiller, noe som bekymrer alliansen. På feiringen av 70-årsdagen i Washington deltar alle Natos utenriksministre..

P4 - 20 Jun 19 kl. 08:14

Bank-ID problemer over hele landet

Flere bankkunder har problemer med Bank-ID i morgentimene i dag. Trolig er årsaken at mange nå er på jakt etter å sjekke om skattepengene har kommet inn på konto. Flere får også feriepenger i dag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 30 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 30 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 45 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt