NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:17

NRK - 14 Jan 19 kl. 04:34

Snøproblemer i Washington D.C.

Et skikkelig snøvær øst i USA skaper problemer for flytrafikken, særlig rundt Washington D.C. Flere enn 1.600 flyavganger er innstilt. Det må ventes forsinkelser for dem som skal reise over Atlanterhavet, er beskjeden fra flyplassmyndighetene..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Washington, Atlanterhavet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøproblemeri , Washington, D.C
Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 06:06

Snøvær stanser flytrafikken i Washington D.C.

Et skikkelig snøvær øst i USA skaper problemer for flytrafikken, særlig rundt Washington D.C. Flere enn 1.

P4 - 14 Sep 19 kl. 14:35

Vipps har problemer

Vipps og DNB har problemer i ettermiddag. Enkelte brukere har problemer med å vippse fra konto, og blir bedt om å bruke kort som betalingskilde i stedet. Også hos DNB har kunder problemer med betaling.

P4 - 02 Jun 19 kl. 21:38

Store problemer hos Snapchat

Bildedelingstjenesten Snapchat har store problemer i kveld. Brukere opplyser at de har problemer med å sende og motta snaps. Snapchat bekrefter at de har problemer og jobber med å løse dem..

NRK - 06 Oct 18 kl. 23:04

164 pågrepet i Washington, D.C.

I alt 164 personer ble pågrepet for ulovlige protester utenfor Høyesterett og Senatet i Washington, D.C. lørdag ettermiddag.

Dagbladet - 22 Jan 20 kl. 09:44

Avviser hacke-anklager

Saudi-Arabias ambassade i Washington avviser anklagene om at landet står bak et datainnbrudd på Washington Post-eier Jeff Bezos' telefon..

NRK - 26 Nov 19 kl. 09:33

Problemer med nødtelefonen rettet

Telenor hadde tekniske problemer natt til tirsdag som førte til problemer med nødtelefonen 113, men feilen er nå rettet. Problemet gjorde at innringerne til nødtelefonen 113 ikke ble koblet til riktig AMK-sentral og alle samtalene havnet i Oslo..

Hegnar.no - 18 Oct 18 kl. 06:10

Washington Post mener Trump driver med «diplomatisk oppvask»

Washington Post, som publiserte forsvunnede Jamal Khashoggi kritiske kommentarartikler om Saudi-Arabia, spør hvorfor USA blander seg i forsvinningssaken..

NRK - 19 Feb 19 kl. 05:57

Kinesisk besøk i Washington

Kinas visestatsminister Liu He skal til Washington for samtaler torsdag og fredag. Målet er å få handelssamtalene mellom USA og Kina i havn. Ifølge nyhetsbyrået Xinhua skal Liu møte finansminister Steven Mnuchin..

NRK - 18 Jan 19 kl. 05:06

Nord-Koreas mann i Washington

En høytstående nordkoreansk utsending har ankommet Washington der han er ventet å møte presidenten, skriver sørkoreanske medier. Det spekuleres i om Kim Yong-chol som er viseformann i kommunistpartiet, skal ha med seg et brev fra Kim Jong-un til Trump..

NRK - 21 Oct 19 kl. 22:02

Tekniske problemer i NRK

NRK er mandag kveld rammet av tekniske problemer med noen av sine systemer. Det kan være problemer med å høre podcaster samt bruke nett-TV og nett-radio. TV- og radioprogrammene går som vanlig.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 15 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 15 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 45 minutter siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 45 minutter siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt