NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:57

NRK - 01 feb. 21 kl. 17:05

Snøkaos skaper kø på Sørlandet

Kraftig snøvær på Sørlandet skaper kaos i trafikken mandag ettermiddag. E39 er stengt mellom Søgne og Mandal, og køen strekker seg én mil, ifølge NRKs fotograf på stedet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sørlandet, Søgne, Mandal, NRKs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøkaos, skaperkø på , Sørlandet
VG - 09 jan. 21 kl. 16:44

Store snømengder skaper kaos i Spania

Store snømengder har ført til kaos i trafikken i Spania, der både biler, tog, skip og fly har problemer. I Madrid har det falt en halv meter snø..

Klartale - 11 mars 21 kl. 08:34

Mye snø skaper kaos

Snøvær og vind skaper trøbbel, både på fjellet og i storbyen..

NRK - 23 jan. 21 kl. 14:23

Sørlandet sykehus stenger for besøk

For å begrense spredningen av det muterte koronaviruset stenger Sørlandet sykehus for besøk fra Oslo-regionen. Det er ikke mulig for pårørende som har vært i Oslo-regionen å besøke Sørlandet sykehus, med mindre man trenger øyeblikkelig hjelp..

NRK - 16 feb. 21 kl. 11:01

Dødsfall på Sørlandet Sykehus

En koronasmittet pasient døde ved Sørlandet sykehus i Kristiansand i går. Sykehuset gir ingen informasjon om pasienten utover at vedkommende var over 65 år. Dette er det sjette koronarelaterte dødsfallet ved sykehusene på Sørlandet..

NRK - 16 april 21 kl. 20:39

NRK Sørlandet fikk SKUP-diplom

NRK Sørlandet ble fredag kveld tildelt SKUP-diplom for saken «De feilopererte», om operasjoner ved Sørlandet sykehus. Redaksjonen har jobbet med saken i flere år, og nå har Politiet i Agder siktet sykehuset for brudd på helsepersonelloven..

NRK - 09 jan. 21 kl. 09:50

Betydeleg snøskredfare

Det er betydeleg snøskredfare på Sunnmøre. Frå søndag er det også betydeleg snøskredfare i Romsdal. Det melder snøskredvarslinga varsom.

NRK - 08 jan. 21 kl. 21:45

Snøvêr skapar kaos i Spania

Stormen Filomena har råka Spania med opptil ein halvmeter snø og kulderekordar. Snøvêret byrja torsdag morgon og har halde fram sidan. 336 hovudvegar og ei viktig jernbaneline er heilt eller delvis sperra..

NRK - 07 feb. 21 kl. 12:36

Snø skaper togtrøbbel i Tyskland

Store snømengder og isende kalde vindkast har ført til toginnstillinger og hundrevis av trafikkuhell i store deler av Tyskland. Meteorologene hadde på forhånd advart om ekstremvær i helga. Fortsatt er det ventet over ytterligere 30 centimeter snø og vindkast på 22 meter i sekundet..

VG - 13 feb. 21 kl. 17:48

Snøskredfare i store deler av landet: – Vårt råd er å holde seg unna skredterreng

Snøskredfaren skyldes vedvarende svake lag i snøen som det er lett å utløse skred på, forteller vaktleder i snøskredvarslingen i NVE Heidi Stranden..

NRK - 23 feb. 21 kl. 08:26

Konspirasjonsteori om snøen i Texas

Vinterværet sør i USA har ført til konspirasjonsteorier om snøen. På TikTok og andre plattformer spres filmer av snøklumper som ikke smelter når den blir tent på (!), noe som er helt naturlig.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 15 minutter siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 15 minutter siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 30 minutter siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt