P4 > Nyheter

Sunday, 31 May, 23:56

P4 - 08 Nov 19 kl. 14:54

Snø skaper trøbbel for trafikken

Det har vært en rekke trafikkuhell på Østlandet nå i ettermiddag på grunn av snøværet.
Blant annet har Politiet i Oslo har fått inn melding om en trafikkulykke mellom to biler og en buss på Høybråten, og på E6 retning Jessheim har et vogntog gått gjennom autovernet.
Bilistene må regne med forsinkelser, sier operatør i Vegtrafikksentralen, Jeanett Andrésen..
Les mer på P4


Les mer om:
Politiet, Oslo, Høybråten, E6, Jessheim, Vegtrafikksentralen, Andrésen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snø, skaper, trøbbel, for, trafikken
Klartale - 29 Aug 19 kl. 08:49

Lyn og torden skaper trøbbel på Østlandet

Over 18.000 lyn slo ned over Østlandet natt til torsdag. Uværet har skapt mye trøbbel for togtrafikken..

NRK - 29 Aug 19 kl. 06:36

Lyn og torden skaper togkaos

Natt til torsdag er det registrert over 18.000 lyn over Østlandet. Uværet skaper trøbbel for togtrafikken.

NRK - 29 Aug 19 kl. 06:36

Kraftig lyn og torden skaper kaos

Natt til torsdag er det registrert over 18.000 lyn over Østlandet. Uværet skaper trøbbel for togtrafikken.

VG - 23 Nov 19 kl. 13:18

Istrøbbel for Børge Ouslands polekspedisjon

Børge Ousland (57) og sørafrikanske Mike Horn (53) forsøker å krysse Polhavet fra Alaska til Svalbard på ski. Uvanlig tynn is skaper trøbbel for de to..

VG - 15 Jan 20 kl. 00:12

Ekstremværet «Didrik» skaper togforsinkelser

Ekstremværet «Didrik» sørget for høy vannstand flere steder og rødt farenivå i Stavanger. I Halden skaper vannstanden trøbbel for togtrafikken..

P4 - 08 Jan 20 kl. 21:42

Uvær skaper trøbbel

Uvær skaper nå problemer flere steder i Trøndelag. Dolmsundbrua på fylkesvei 714 er stengt til i morgen på grunn av kraftig vind. Og politiet opplyser at det er dårlige kjøreforhold og sikt på stedet.

Klartale - 11 Feb 20 kl. 09:52

Været skaper fortsatt trøbbel for fly

Flyselskapet Widerøe har tirsdag innstilt 21 avganger. Årsaken er været i Nord-Norge..

P4 - 25 Mar 20 kl. 07:56

Korona og karantenetid kan gi tette rør

Dårlig dovett hjemme skaper trøbbel for avløpsnettet, advarer NITO..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 07:00

T-banetrøbbel i morgenrushet

En signalfeil på toppen av planlagt vedlikehold skaper problemer for reisende med T-banen vestfra..

P4 - 21 Aug 19 kl. 17:05

Finner ikke feilen som skaper togforsinkelser

Bane Nor finner ikke feilen som skaper togtrøbbel rundt Oslo. Til Aftenposten opplyser selskapet at de vet hva slags type feil det er, men at de ennå ikke har klart å finne den. Etter seks uker med buss for tog skulle alt ha gått på skinner fra forrige uke, men forsinkelsene fortsetter.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 30 minutter siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 1 time siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 1 time siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 2 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 2 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 3 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 3 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 3 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 4 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt