NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 02:04

NRK - 26 jan. 21 kl. 17:35

Snø gjev farevarsel for Vestlandet

Kraftige snøbyer ligg ute i havet og ventar på å slå inn over Vestlandet. Meteorologane har sendt ut gult farevarsel som gjeld frå Nord-Rogaland til og med Møre og Romsdal frå midt på dagen onsdag og ut torsdagen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestlandet, Nord-Rogaland, Møre, Romsdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snø, gjev, farevarsel, for, Vestlandet
NRK - 26 jan. 21 kl. 17:35

Snø gjev farevarsel på Vestlandet

Kraftige snøbyer ligg ute i havet og ventar på å slå inn over Vestlandet. Meteorologane har sendt ut gult farevarsel som gjeld frå Nord-Rogaland til og med Møre og Romsdal frå midt på dagen onsdag og ut torsdagen..

NRK - 25 feb. 21 kl. 13:39

Gult farevarsel for fjelloverganger

På grunn av sterk vind og snø har Meteorologisk institutt sendt ut gult farevarsel for snøfokk på fjellovergangene i Sør-Norge. Varslet vil gjelde fra torsdag kveld til litt ut på fredagen, skriver meteorologene på Twitter..

NRK - 18 jan. 21 kl. 11:15

Gult farevarsel for Østlandet

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snø i Oslo og deler av Viken fra i ettermiddag og fram til tirsdag morgen. I Oslo, Akershus og Buskerud er det ventet mellom fem og ti centimeter og lokalt vanskelige kjøreforhold i distriktet..

NRK - 20 jan. 21 kl. 11:48

Rødt farevarsel for uvær i nord

Meteorologisk institutt har utstedt rødt farevarsel for ekstremværet Frank, som torsdag er ventet å treffe deler av Nord-Norge. Ekstreme vindkast er ventet i både Nord-Helgeland, Salten, Ofoten, Sør-Troms og Nord-Troms..

Dagbladet - 20 jan. 21 kl. 11:57

Møkkavær: Farevarsel over hele landet

Et stormsenter bygger seg opp i havet i vest. Meteorologisk institutt har farevarsler i det ganske land. I nord blir det verst, med rødt farevarsel på grunn av ekstremværet Frank.

NRK - 03 feb. 21 kl. 07:30

Gult farevarsel for ising på skip

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for ising på skip. Dette gjelder for området sør for Stavanger, og det er fare for glatte dekk og is som hindrer signaler fra antennene på skipene. Det er svært sjelden dette skjer i Sør-Norge..

NRK - 09 jan. 21 kl. 09:50

Betydeleg snøskredfare

Det er betydeleg snøskredfare på Sunnmøre. Frå søndag er det også betydeleg snøskredfare i Romsdal. Det melder snøskredvarslinga varsom.

VG - 13 feb. 21 kl. 17:48

Snøskredfare i store deler av landet: – Vårt råd er å holde seg unna skredterreng

Snøskredfaren skyldes vedvarende svake lag i snøen som det er lett å utløse skred på, forteller vaktleder i snøskredvarslingen i NVE Heidi Stranden..

NRK - 23 feb. 21 kl. 08:26

Konspirasjonsteori om snøen i Texas

Vinterværet sør i USA har ført til konspirasjonsteorier om snøen. På TikTok og andre plattformer spres filmer av snøklumper som ikke smelter når den blir tent på (!), noe som er helt naturlig.

NRK - 27 feb. 21 kl. 16:11

Stor snøskredfare i nord søndag

Snøskredfaren øker til stor i mye av Nord-Norge på søndag, ifølge varsom.no. Det er allerede betydelig snøskredfare i de fleste av disse områdene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands forbundskansler Angela Merkel og delstatenes regjeringssjefer er enige om å forlenge nedstengningen til 28. mars, men åpner for gradvis lettelser. Hver husholdning får lov til å være sammen med én annen husholdning, med en øvre grense på fem personer, pluss barn under 14 år..

NRK - 30 minutter siden

SpaceX-rakett eksploderte

En ubemannet rakett fra SpaceX gjennomførte en ny testflyging onsdag, men eksploderte på bakken etter landingen. Raketten var en prototyp av Starship kalt SN10. Den 10 km lange ferden omtales som vellykket..

NRK - 30 minutter siden

Vurderer vaksine for 12-åringer

Folkehelseinstituttet skal undersøke om koronavaksine også kan gis til unge ned til 12 år, skriver VG. FHI skal blant annet se på faren for senskader av covid-19 som hukommelsestap og utmattelse. – Med tanke på at nye virusvarianter kan ramme de yngre i større grad, er dette særlig viktig, sier smitteverndirektør Geir Bukholm..

NRK - 45 minutter siden

E6 stengt over Saltfjellet

E6 over Saltfjellet i Nordland er stengt på grunn av uvær og dårlig sikt, melder Vegtrafikksentralen. Det er vanskelige kjøreforhold og mye snøfokk på strekningen..

NRK - 1 time siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 1 time siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 1 time siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 11 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 2 timer siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 2 timer siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt