NRK > Nyheter

Onsdag, 02 Desember, 22:30

NRK - 01 aug. 20 kl. 15:40

Smitteutbrudd ved dansk slakteri

Ytterligere 18 smittetilfeller i Danmark knyttes til et slakteri i Ringsted. 62 ansatte er smittet på slakteriet Danish Crowns. Det ble satt i gang massetesting av de ansatte etter at en person fikk påvist smitte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Ringsted, Danish Crowns

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitteutbrudd, ved, dansk, slakteri
NRK - 22 juni 20 kl. 20:10

Slakteri kan påvirke r-tallet

R-tallet i Tyskland økte fra 1,06 fredag til 2,88 søndag. Nå får et smitteutbrudd på et slakteri litt av skylden. – Når de har over 1000 smittede i kjøttfabrikken, slår det veldig ut på R-tallet, sier professor ved NTNU, Dag Svanæs, til VG..

NRK - 29 juli 20 kl. 13:35

16 smitta på dansk slakteri

Talet på personar som har fått påvist koronaviruset ved eit slakteri i den danske byen Ringsted har stige til 16, melder nyheitsbyrået Ritzau. Tysdag fekk tre tilsette påvist smitte, og onsdag testa ytterlegare 13 personar positivt..

P4 - 29 juli 20 kl. 13:36

16 ansatte på dansk slakteri smittet av korona

16 ansatte ved et slakteri i Danmark er smittet av koronaviruset. I går fikk tre personer påvist smitten, og i dag har ytterligere 13 personer testet positivt. Selskapet Danish Crown sier de nå står i en alvorlig situasjon, og vil ha fokus på å få brutt smittekjedene..

NRK - 31 juli 20 kl. 13:46

44 koronasmittet på dansk slakteri

Smitten på et slakteri i danske Ringsted fortsetter å øke. Til nå er 44 ansatte smittet ved slakteriet Danish Crowns. I løpet av uken er mer enn 500 ansatte testet.

NRK - 17 juni 20 kl. 20:42

Stort utbrudd ved tysk slakteri

Over 650 arbeidere har fått påvist koronasmitte på et stort slakteri i byen Rheda-Wiedenbrück i Tyskland. Det opplyser lokale myndigheter onsdag. Slakteriet er nå stengt, og rundt 7000 mennesker er satt i karantene..

E24 - 20 juni 20 kl. 10:07

Varsler nedstengning etter koronautbrudd i tysk slakteri

Et stort utbrudd av koronasmitte blant ansatte på et stort slakteri vest i Tyskland har ført til bekymring og advarsler om en ny regional nedstengning..

P4 - 13 aug. 20 kl. 12:48

Okse rømte fra slakteri

En okse rømte fra et slakteri og satte kursen mot Røros sentrum i dag. Oksen ble blant annet sett i nærheten av helsehuset. Men den ekstra tiden i friheten ble kortvarig, politiet opplyste etter rundt 15 minutter at oksen var under kontroll..

NRK - 23 juni 20 kl. 15:36

Tysk politi håndhever koronatiltak

Flere hundre politibetjenter i Tyskland skal håndheve strenge koronatiltak i Gütersloh-distriktet som stenger ned etter et stort smitteutbrudd i et slakteri, melder nyhetsbyrået DPA. Reproduksjonstallet i landet, nå på 2,76, har økt mye siste tiden..

P4 - 01 sep. 20 kl. 17:38

Smitteutbrudd ved omsorgsboliger

Det er et smitteutbrudd ved noen omsorgsboliger i Alna i Oslo. Fem ansatte og to beboere har testet positivt for koronaviruset, og disse er nå satt i isolasjon. Alle brukere og ansatte har blitt testet, melder VG.

NRK - 27 sep. 20 kl. 22:53

Gransker smitteutbrudd på sykehjem

Fylkesmannen gransker nå et smitteutbrudd ved et sykehjem i Bærum i april. I løpet av fire uker døde tolv pasienter under eller like etter et opphold ved sykehjemmet. Det skal ha vært flere ansatte i karantene enn på jobb, skriver Budstikka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Brann i kjøretøy på Notodden

Politiet har fått melding om at et kjøretøy har begynt å brenne ved Kvantum kjøpesenter på Notodden. Brannen skal være slukket. To personer har fått i seg noe røyk..

NRK - 45 minutter siden

Kjedekollisjon i Kongsberg

Fire biler har vært involvert i en kjedekollisjon på Gamle Kongsbergvei i Kongsberg, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Tre av bilene havnet i grøfta. Én bil står i veibanen..

NRK - 1 time siden

Endrer teststrategi i Oslo

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at det skal testes mer i områder i Oslo som har mye smitte. Massetesting på skoler, nye testmetoder og dropin-tilbud kan bli aktuelt, skriver Johansen på Facebook. Målet er å avdekke flere smittetilfeller..

NRK - 1 time siden

Forlenger tiltak i Tyskland

Tysklands forbundskansler Angela Merkel opplyser onsdag at landet forlenger tiltakene fra 20.desember til 15.januar, melder Reuters.

NRK - 1 time siden

Haaland ferdigspilt for i år

Fotballspiller Erling Braut Haaland er ikke med i Dortmunds mesterligatropp mot Lazio onsdag, grunnet en strekk i hamstring. Skaden gjør at Haaland ikke blir spilleklar før etter vinterpausen i tysk fotball som varer fram til midten av januar..

NRK - 2 timer siden

Måtte evakuere sjukeheim

Røykutvikling gjorde at sju bebuarar på Fjell sjukeheim i Øygarden blei evakuerte. Då naudetatane kom fram til staden viste det seg å vere røykutvikling i eit sikringsskap. Politiet melder om at bebuarane no er tilbake i bygget..

NRK - 6 timer siden

Vil endre ulveavgjørelse

Ap's stortingsgruppe går inn for å endre miljøforvaltningens avgjørelse om å utvide ulvesonen i Hedmark. Forvaltningen mener at en av ulvene i området er så viktig genetisk at de ønsker å utvide den opprinnelige ulvesonen for å verne den mot felling..

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling på Fjell sjukeheim

Politiet melder om røykutvikling på Fjell sjukeheim på Blombakkane i Øygarden. Naudetatane er på veg..

NRK - 2 timer siden

Personer reddet fra holme

To personer og to hunder har blitt hentet av et Seaking-helikopter etter å ha vært strandet på en holme i Årforvatnet i Nærøysund kommune, opplyser politiet. Ingen er skadet..

NRK - 2 timer siden

Gul beredskap på Sykehuset Østfold

Sykehuset Østfold hever beredskapsnivået fra grønn til gul. Årsaken er at sykehuset nå har flere pasienter med påvist eller mistenkt covid-19, samt at mange medarbeidere er i karantene, sier administrerende direktør Hege Gjessing i en pressemelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt