NRK > Nyheter

Søndag, 25 Juli, 17:23

NRK - 01 aug. 20 kl. 15:40

Smitteutbrudd ved dansk slakteri

Ytterligere 18 smittetilfeller i Danmark knyttes til et slakteri i Ringsted. 62 ansatte er smittet på slakteriet Danish Crowns. Det ble satt i gang massetesting av de ansatte etter at en person fikk påvist smitte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Ringsted, Danish Crowns

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitteutbrudd, ved, dansk, slakteri
NRK - 22 juni 20 kl. 20:10

Slakteri kan påvirke r-tallet

R-tallet i Tyskland økte fra 1,06 fredag til 2,88 søndag. Nå får et smitteutbrudd på et slakteri litt av skylden. – Når de har over 1000 smittede i kjøttfabrikken, slår det veldig ut på R-tallet, sier professor ved NTNU, Dag Svanæs, til VG..

NRK - 29 juli 20 kl. 13:35

16 smitta på dansk slakteri

Talet på personar som har fått påvist koronaviruset ved eit slakteri i den danske byen Ringsted har stige til 16, melder nyheitsbyrået Ritzau. Tysdag fekk tre tilsette påvist smitte, og onsdag testa ytterlegare 13 personar positivt..

P4 - 29 juli 20 kl. 13:36

16 ansatte på dansk slakteri smittet av korona

16 ansatte ved et slakteri i Danmark er smittet av koronaviruset. I går fikk tre personer påvist smitten, og i dag har ytterligere 13 personer testet positivt. Selskapet Danish Crown sier de nå står i en alvorlig situasjon, og vil ha fokus på å få brutt smittekjedene..

NRK - 31 juli 20 kl. 13:46

44 koronasmittet på dansk slakteri

Smitten på et slakteri i danske Ringsted fortsetter å øke. Til nå er 44 ansatte smittet ved slakteriet Danish Crowns. I løpet av uken er mer enn 500 ansatte testet.

NRK - 17 juni 20 kl. 20:42

Stort utbrudd ved tysk slakteri

Over 650 arbeidere har fått påvist koronasmitte på et stort slakteri i byen Rheda-Wiedenbrück i Tyskland. Det opplyser lokale myndigheter onsdag. Slakteriet er nå stengt, og rundt 7000 mennesker er satt i karantene..

E24 - 20 juni 20 kl. 10:07

Varsler nedstengning etter koronautbrudd i tysk slakteri

Et stort utbrudd av koronasmitte blant ansatte på et stort slakteri vest i Tyskland har ført til bekymring og advarsler om en ny regional nedstengning..

P4 - 13 aug. 20 kl. 12:48

Okse rømte fra slakteri

En okse rømte fra et slakteri og satte kursen mot Røros sentrum i dag. Oksen ble blant annet sett i nærheten av helsehuset. Men den ekstra tiden i friheten ble kortvarig, politiet opplyste etter rundt 15 minutter at oksen var under kontroll..

NRK - 23 juni 20 kl. 15:36

Tysk politi håndhever koronatiltak

Flere hundre politibetjenter i Tyskland skal håndheve strenge koronatiltak i Gütersloh-distriktet som stenger ned etter et stort smitteutbrudd i et slakteri, melder nyhetsbyrået DPA. Reproduksjonstallet i landet, nå på 2,76, har økt mye siste tiden..

NRK - 25 feb. 21 kl. 14:24

Smitteutbrudd ved byggeplass i Oslo

Det har vært et større smitteutbrudd ved en byggeplass i Sommerogata i Oslo. Ifølge entreprenørene Hent AS er 32 personer smittet med koronaviruset. – Vi har vært i tett dialog med kommunen hele veien, sier prosjektsjef Erik Tveit til NRK.

NRK - 25 april 21 kl. 23:38

Smitteutbrudd i Bodin leir ved Bodø

Forsvaret opplyser at det er et smitteutbrudd i Bodin leir ved Bodø. Seks personer har fått påvist smitte der i løpet av helgen. Orlogskaptein og pressevakt ved Forsvarets operative hovedkvarter, Jørn Hammarbeck, sier til VG at driften vil gå som normalt der tjenesten tillater det..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Torevêret bevegar seg nordaustover

– Det er fjellområda sør i Trøndelag og nord i Innlandet som får det verste torevêret no, seier Martin Granerød. Han er vakthavande meteorolog ved Meteorologisk institutt. Vêret beveger nordaustover og det ser ut som om det vil halde seg søraust for Trondheim.

NRK - 1 time siden

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - 1 time siden

VIF-supporter arrestert

– Ein risikosupporter frå VIF har slått ein supporter frå Lyn. Mannen er pågripen og blir køyrt i arrest, melder Oslo-politiet på Twitter. Den fornærma er køyrt til legevakt for sårbehandling i hovudet..

NRK - 1 time siden

Masseslagsmål mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supportarar utanfor Bislet stadion laurdag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakket med kasta Vålerenga-fans bluss og flasker mot Lyn-fansen. Minst ein Lyn-supporter er skada.

NRK - 2 timer siden

Tatt med narkotika i bilen

Politiet har stoppa ein bil på E6 i Fauske i Nordland laurdag. Føraren, ein mann i 50-åra, hadde ikkje gyldig førarkort, og mistenkast også for ruskøyring. Politiet fann også narkotika i bilen, og det opprettast sak på hendinga..

NRK - 2 timer siden

Skogbrann herjer på Sardinia

Minst 400 har måttet evakuere som følge av skogbranner som herjer på middelhavsøya Sardinia i Italia. Slukningsarbeidet vanskeliggjøres av vind, og skogbrannfaren beskrives som «ekstrem». Ingen mennesker er imidlertid meldt skadd eller omkommet..

NRK - 2 timer siden

28 bortførte studentar frigitt

28 studentar som blei bortført i Nigeria i juli, er frigitt av kidnapparane sine. Desse var blant dei 121 studentane som blei tatt frå ein internatskule 8. juli.

NRK - 3 timer siden

Treåring påkjørt på gårdsplass

Et barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Barnet er bevisst men har en del smerter, og fraktes til Nordlandssykehuset i Bodø for videre undersøkelser. De involverte er nært beslektet.

NRK - 3 timer siden

Påkjørt på gårdsplass

Barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Vedkommende er bevisst men har en del smerter. Fraktes til Nordlandssykehuset Bodø, for videre undersøkelser.

NRK - 3 timer siden

Farevarsel flere steder i landet

Det er lyn-aktivitet nord i Innlandet, i indre strøk av Sogn og Fjordane, i Møre og Romsdal og i indre strøk av Trøndelag, melder Meteorologisk institutt. Mandag ettermiddag og kveld vil det være fare for mye lyn og torden på Helgeland og Saltfjellet. Østafjells ventes det styrtregn fra mandag ettermiddag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt