NRK > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 05:14

NRK - 27 jan. 21 kl. 14:14

Smittetalet halvert i januar

Sidan veke 1 har smittetalet falt med 53 prosent, syner den siste vekerapporten frå FHI. Dei to siste vekene har det vore ein klar nedgang i talet på meldte koronatilfelle, ifylgje rapporten..
Les mer på NRK


Les mer om:
FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smittetalet, halverti , januar
NRK - 03 feb. 21 kl. 14:18

Antall reisende til Norge halvert

Fra 23. til 30. januar ble tallet på reisende inn til Norge mer enn halvert etter at regjeringen skjerpet inn reglene, opplyser justisminister Monica Mæland.

NRK - 16 feb. 21 kl. 18:56

Mindre av andre sykdommer

Antallet tilfeller av andre smittesomme sykdommer enn covid-19 er mer enn halvert fra januar 2020 til januar i år, melder FHI. Antallet er nesten like lavt som i april-mai i fjor. Strenge restriksjoner og færre reiser kan være forklaringa, mener FHI..

NRK - 17 feb. 21 kl. 01:21

WHO: Globale koronasmitten ned

Det ble registrert 2,7 millioner nye koronatilfeller forrige uke, en nedgang på 16 prosent fra uka i forveien, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Samtidig gikk antall dødsfall relatert til covid-19 ned 10 prosent, til 81.000.

NRK - 18 jan. 21 kl. 03:30

Benytter stengte grenseoverganger

Selv om en rekke grenseoverganger har vært juridisk koronastengt fra 2. januar, har minst 5.173 kjøretøy passert dem, ifølge tall VG har fått fra Vegvesenet.

NRK - 01 feb. 21 kl. 07:05

Åtte døde i trafikken i januar

Åtte mennesker mistet livet i trafikken i januar. Det er like mange som i januar i fjor, melder Trygg Trafikk. I går kveld døde to personer i en trafikkulykke på E8 i Lavangsdalen i Troms..

NRK - 03 feb. 21 kl. 15:57

Prishopp i eurosonen i januar

Prisnivået i eurosonen økte med 0,9 prosent i januar etter flere måneder med negativ inflasjon. Mye av økningen skyldes engangseffekter, sier en ekspert. Tyskland, Frankrike og Spania opplevde alle at prisene økte i januar..

Aftenposten - 07 jan. 21 kl. 12:33

Bergen har halvert prisen for elbiler i bomringen i 2021, mens Oslo har økt. Her er grunnen.

Prisen for å kjøre med elbil utenom rushtid i Oslo ble doblet 1. januar. I Bergen gjør de det motsatte..

NRK - 11 jan. 21 kl. 11:48

Berre 58 prosent testa seg ved OSL

Frå 2. januar vart det obligatorisk å teste seg ved innreise til Noreg. Likevel valde berre 58 prosent av dei som kom til landet mellom 2-7.

NRK - 15 jan. 21 kl. 17:06

Forlater Washington 20. januar

Avtroppende president Donald Trump vil forlate Washington på morgenen, dagen Joe Biden innsettes som USAs president, 20. januar, ifølge Reuters. Da vil han fly til Palm Beach i Florida, for å begynne livet etter presidentembetet..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

2300 nye jordskjelv på island

Fredag var det 2300 nye små og større jordskjelv på Island, i et område vest for hovedstaden Reykjavik, melder Islands meteorologiske institutt. Det er fortsatt sannsynlig at et større jordskjelv vil komme, advarer de..

NRK - 30 minutter siden

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..

NRK - 30 minutter siden

Avis må trykke Meghan-notis

Den britiske avisa Mail on Sunday må trykke en notis på forsiden om at Meghan Markle vant sitt søksmål mot avis-konsernet. Avisa er dømt for å ha krenket privatlivet og opphavsretten til hertuginnen da de trykket et brev til hennes far..

NRK - 4 timer siden

23 unge anmeldt etter fest i Bærum

23 ungdommer i alderen 15–16 år er anmeldt for brudd på smittevernreglene etter at politiet i går kveld avbrøt en fest på Bekkestua. I Bærum er det bare lov å være 10 samlet privat. Kommunen hadde siste døgn 19 nye smittetilfeller..

NRK - 1 time siden

11 anmeldt etter studentfest

Elleve studenter er politianmeldt etter at Oslo-politiet i natt avsluttet en fest på Blindern ved 3-tida. Festen foregikk i strid med smittevernreglene, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Sør-Norge: stengte fjelloverganger

I Sør-Norge er fylkesvei 50 Hol-Aurland og fv. 57 Tyin-Årdal begge midlertidig stengt på grunn av uvær. Ifølge Vegtrafikksentralen Vest er det innført kolonnekjøring over riksvei 7 Hardangervidda.

NRK - 1 time siden

Drapsmann fikk nyresvikt

Hellas' mest kjente venstreradikale fange, Dimitris Koufodinas, har fått akutt nyresvikt etter å ha sultestreiket i to måneder. Koufodinas soner 11 livstidsdommer. Han var med i 17.

NRK - 1 time siden

Ingen FN-resolusjon om Tigray

FNs sikkerhetsråd ble ikke enige om teksten i en resolusjon som ber om en slutt på voldsbruken i Tigray-regionen i Etiopia, opplyser diplomater til AFP. Årsaken skal være motstand fra Russland og Kina..

NRK - 1 time siden

Venter på livstegn fra prinsesse

FN har fortsatt ikke fått bevis fra De forente arabiske emirater om at prinsesse Latifa er i live. Prinsessen sendte i februar ut en video der hun ba om hjelp og sa at hun ble holdt fanget av faren som er statsminister i emiratene..

NRK - 1 time siden

Enige om penger til arbeidsløse

I USA er politikerne blitt enige om hvor mye penger arbeidsløse skal få i støtte. Etter ni timers debatt var vedtaket klart. Senatet fortsetter nå behandlingen av president Joe Bidens korona-krisepakke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt