NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 03:55

NRK - 14 okt. 20 kl. 06:55

Smitteauke i Tyskland

Siste døgn blei det registrert over 5100 nye koronasmitta i Tyskland. Det er ein auke frå 4100 døgnet før, og det høgaste talet sidan april, melder nyheitsbyrået DPA. Det blei også registrert 43 dødsfall siste døgn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, DPA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitteaukei , Tyskland
NRK - 19 okt. 20 kl. 08:34

Smitteauke i 48 delstatar

Tal frå Johns Hopkins-universitetet viser at 48 av 50 delstatar i USA registrerte ein smitteauke i førre veke. Connecticut og Florida er dei hardast råka delstatane, med ein auke på over 50 prosent førre veke..

NRK - 28 okt. 20 kl. 21:28

To nye smittetilfelle i Øygarden

Éin innbyggjar og ein utanlandsk statsborgar har i dag fått påvist smitte i Øygarden. Grunna smitteauke avlyser kommunen all praksisutplassering i kommunal regi frå ungdoms- og vidaregåande skular. Kommunen skjerpar óg inn besøk på institusjonar..

NRK - 27 nov. 20 kl. 07:00

Skiskyting utan publikum

Arrangørane av v-cupen i skiskyting i Kontiolahti har bestemt at konkurransane skal gå utan publikum. Dei lokale helsestyremaktene strammar inn reglane etter smitteauke. Det er allereie stadfesta 15 positive prøver i skiskyttarmiljøet i Kontiolahti..

NRK - 24 okt. 20 kl. 05:18

Tyskland har passert 10.000 døde

Tyskland har passert 10.000 koronarelaterte dødsfall siden mars, ifølge det statlige Robert Koch-instituttet. I alt er det registrert 10.

NRK - 21 nov. 20 kl. 05:27

900.000 smittet i Tyskland

Det siste døgnet er det registert over 22.000 nye smittetilfeller i Tyskland. 254 mennesker døde fredag.

NRK - 23 nov. 20 kl. 05:26

10.000 nye smittet i Tyskland

Tyskland melder om 10.800 nye koronatilfeller og 90 nye dødsfall siste døgnet. I alt er 929.

NRK - 27 nov. 20 kl. 06:19

Over 1 million smitta i Tyskland

Tyskland har passert 1 million koronasmitta, opplyser helsestyresmaktene i landet. Siste døgn vart det registrert over 22.000 nye smittetilfelle.

NRK - 06 des. 20 kl. 09:25

17000 nye smittede i Tyskland

Det er registrert 17.767 nye smittetilfeller i Tyskland det siste døgnet, viser tall fra Robert-Koch-instituttet. Det er meldt om 255 nye dødsfall.

Aftenposten - 08 des. 20 kl. 05:54

Lavrov til Tyskland for å møte AfD-topper

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov drar til Tyskland for å møte høytstående medlemmer i ytre høyre-partiet Alternativ for Tyskland (AfD)..

NRK - 09 des. 20 kl. 10:17

590 nye koronadødsfall i Tyskland

Det er regsitrert 590 koronadødsfall i Tyskland det siste døgnet, melder AP. Det er det høyeste på et døgn under pandemien. Tyskland har nå 24 koronadødsfall per 100.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Biden ringer Trudeau først

Canadas statsminister Justin Trudeau blir den første statslederen Joe Biden ringer som USAs president, opplyser Bidens pressetalskvinne Jen Psaki. De to skal blant annet snakke om stansen i byggingen av oljerørledningen Keystone..

NRK - 30 minutter siden

Sperrer kinesisk Twitter-konto

Twitter har sperret kontoen til Kinas ambassade i USA etter publisering av et innlegg som forsvarer behandlingen av uigurer i Xinjiang der Kina er anklaget for grove menneskerettsbrudd. Meldingen er skjult men ikke fjernet, skriver Bloomberg..

NRK - 30 minutter siden

Biden stanser oljeleting i Alaska

President Joe Biden stanser olje- og gassleting i et naturreservat i Alaska som Donald Trump nylig sa ja til. Miljøvernere har protestert mot letingen i viltreservatet Arctic National Wildlife Refuge i det nordlige Alaska..

NRK - 1 time siden

Følg innsettingsfesten for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på innsettingsfeiringen i Washington DC. Programleder er Tom Hanks. En rekke artister bidrar, blant andre Bruce Springsteen, Justin Timberlake, Yo-Yo Ma, Foo Fighters og Bon Jovi..

NRK - 1 time siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 2 timer siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 2 timer siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 2 timer siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 2 timer siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 3 timer siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt