NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:28

NRK - 18 feb. 21 kl. 18:56

Smitte hos fire lag i Fredrikstad

Det er bekreftet smitte hos fire ulike lag som brukte Østfoldhallen i Fredrikstad til fotballtrening. Ingen lag var i hallen samtidig. Det opplyser kommuneoverlegen i Fredrikstad til Fredriksstad Blad. – Vi vet at indirekte kontaktsmitte via kontakflater kan være en årsak, og det kan passe med at de smittede har vært i hallen på ulike tidspunkt, sier kommuneoverlegen til avisa..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fredrikstad, Fredriksstad Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitte, hos, fire, lagi , Fredrikstad
NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

Klartale - 04 feb. 21 kl. 11:24

Det blir mer smitte på Vestlandet

Onsdag stengte flere kommuner på Vestlandet. Det ble gjort fordi det ble oppdaget smitte med mutert korona. Onsdag er det flere nye tilfeller med smitte..

Klartale - 04 feb. 21 kl. 12:21

Sier de har oversikt på smitte med korona

Mange kommuner rundt Bergen har fått mer smitte de siste to dagene. Byrådet i Bergen vil ikke stenge byen. De mener de har oversikt over smitte med korona inntil videre..

NRK - 17 mars 21 kl. 09:22

Seks nye smitte-tilfeller

I Bodø er det registrert seks nye smitte-tilfeller av covid-19 siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Tre av disse er nærkontakter i karantene og en er import-smitte der personen er i karantene. – De to siste har ukjent smittevei og smittesporing pågår, sier Rasmussen..

Klartale - 12 april 21 kl. 14:46

Korona-smitte fra Gran har spredd seg

Smitte fra samling i Gran kommune i påsken har spredd seg. Seks kommuner sporer smitte som kan ha kommet derfra..

NRK - 09 jan. 21 kl. 20:04

Smitte på restaurant i Kristiansand

Det er påvist smitte hos gjester og ansatte på restauranten «Bellini» i Markens gate i Kristiansand. Det har vært smitta personer der lørdag 2. januar.

NRK - 02 feb. 21 kl. 00:18

Lav smitte hos vaksinerte i Israel

Israelske helsemyndigheter melder at det er svært lite smitte blant de vaksinerte. Over 3 millioner har fått den første dosen, og 1,8 millioner har alt fått den andre. Blant de fullvaksinerte har smitten vært svært lav, skriver BBC..

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:53

DNT-hytter stengt etter smitte

To turistforenings-hytter er nå stengt etter at det ble påvist koronasmitte hos gjester i løpet av torsdagen. Gjevilvasshytta, som eies av Trondhjems Turistforening og ligger i Oppdal kommune, stenges ned. Dette skjer etter at en gjest fikk påvist smitte av en mutert virusvariant torsdag kveld, skriver Opdalingen..

NRK - 12 april 21 kl. 21:34

Nok en fullvaksinert smittet

Mandag kveld ble det påvist smitte hos en ny fullvaksinert beboer på Rovik bo- og aktivitetssenter i Sandnes. Det skriver Sandnesposten. Sist uke ble seks beboere og fem ansatte her smittet, og én av beboerne døde med smitte i kroppen..

NRK - 12 mars 21 kl. 18:35

Smitte på Sykehuset Østfold Kalnes

Det er påvist smitte av koronavirus på fire avdelinger på Sykehuset Østfold Kalnes, det melder sykehuset selv på sin nettside. Det gjelder kvinneklinikken, overvåkningen, avdeling for barne- og ungdomspsykiatri og infeksjonsmedisink klinikk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 3 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..

NRK - 4 timer siden

Mann døde etter skyteepisode

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Biden ber folk stå sammen

USAs president Joe Biden sier at dommen i George Floyd-saken kan være et stort skritt framover mot systemisk rasisme i USA. Biden amerikanerne stå sammen og unngå vold etter at kjennelsen i George Floyd saken ble kjent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt