P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 03:20

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:18

Småfly fikk problemer ved Arendal

Nødetatene ble varslet om at et elektrisk mikrofly fikk problemer ved Arendal i ettermiddag.
Politiet opplyser at flyet har gått ned, men det er ikke kjent om det har styrtet eller nødlandet utenfor flyplassen.
Det skal ha gått bra med begge personene som var ombord..
Les mer på P4


Les mer om:
Arendal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Småfly, fikk, problemer, ved, Arendal
Hegnar.no - 01 Jun 19 kl. 15:02

SAS-fly til Bergen fikk problemer

Et SAS-fly på vei til Bergen fikk lørdag formiddag problemer med hydraulikken. Flyet måtte snu og landet på Oslo lufthavn, som økte beredskapen..

P4 - 09 Jun 19 kl. 19:30

To fly i problemer i Oslo og Stavanger

To passasjerfly fikk problemer i to ulike hendelser i dag. Et Iceland Air-fly som var på vei fra København til Reykjavik måtte nødlande på Sola lufthavn i Stavanger etter at det fikk problemer med motorkraften. Det ble iverksatt nødberedskap, men flyet landet uten større dramatikk.

P4 - 09 Jun 19 kl. 19:30

Fly i problemer i Oslo og Stavanger

To passasjerfly fikk problemer i to ulike hendelser i dag. Et Iceland Air-fly som var på vei fra København til Reykjavik måtte nødlande på Sola lufthavn i Stavanger etter at det fikk problemer med motorkraften. Det ble iverksatt nødberedskap, men flyet landet uten større dramatikk.

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 17:43

Forbannet Kristoff fikk problemer like før mål

Alexander Kristoff (32) fikk store problemer kun to kilometer før mål. Det ødela vinnersjansene på den ellevte etappen..

NRK - 18 Jul 19 kl. 09:41

Fly fikk tekniske problemer

Et charterfly fra Apollo operert av Novair fra Gardermoen til Chania i Hellas måtte snu i luften nå i morgentimene på grunn av tekniske problemer, skriver VG. Flyet står på bakken nå..

P4 - 25 Dec 19 kl. 17:14

Undersøker basseng etter tragedie

Spansk politi undersøker bassenget i Spania, der en mann og to barn fra samme familie døde i en ulykke i går. En ni år gammel jente fikk problemer med å komme seg opp, og broren og faren hoppet ut i vannet for å hjelpe henne. Men også de fikk problemer, og alle tre mistet livet.

P4 - 19 May 19 kl. 10:24

Kan ikke utelukke at tekniske problemer kostet Keiino Eurovision-seier

- Vi kan ikke tenke at vi hadde vunnet den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen hvis det ikke hadde vært for teknisk svikt under juryprøvene. Det sier Tom Hugo i Keiino, etter at de igår soleklart fikk flest publikumsstemmer i konkurransen, mens de fikk svært få jurystemmer. Under generalprøven fredag fikk produksjonen tekniske problemer.

NRK - 30 Jul 19 kl. 10:51

Dykker fikk problemer ved Aspøy

Nødetatene har rykket ut til Aspøy i Ålesund etter at en person skal ha fått problemer i forbindelse med dykking. Dykkeren er kommet opp på land og har trolig skadet en arm, forteller politiet på Twitter..

P4 - 14 Sep 19 kl. 14:35

Vipps har problemer

Vipps og DNB har problemer i ettermiddag. Enkelte brukere har problemer med å vippse fra konto, og blir bedt om å bruke kort som betalingskilde i stedet. Også hos DNB har kunder problemer med betaling.

NRK - 18 Jul 19 kl. 09:41

Charterfly fikk tekniske problemer

Et charterfly fra Apollo operert av Novair fra Gardermoen til Chania i Hellas måtte snu i luften nå i morgentimene på grunn av tekniske problemer, skriver VG. Flyet står på bakken nå..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 4 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 6 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 7 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 7 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 7 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 8 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 7 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 8 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 9 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt