P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 04:42

P4 - 14 aug. 19 kl. 15:18

Småfly fikk problemer ved Arendal

Nødetatene ble varslet om at et elektrisk mikrofly fikk problemer ved Arendal i ettermiddag.
Politiet opplyser at flyet har gått ned, men det er ikke kjent om det har styrtet eller nødlandet utenfor flyplassen.
Det skal ha gått bra med begge personene som var ombord..
Les mer på P4


Les mer om:
Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Småfly, fikk, problemer, ved, Arendal
P4 - 09 juni 19 kl. 19:30

To fly i problemer i Oslo og Stavanger

To passasjerfly fikk problemer i to ulike hendelser i dag. Et Iceland Air-fly som var på vei fra København til Reykjavik måtte nødlande på Sola lufthavn i Stavanger etter at det fikk problemer med motorkraften. Det ble iverksatt nødberedskap, men flyet landet uten større dramatikk.

P4 - 09 juni 19 kl. 19:30

Fly i problemer i Oslo og Stavanger

To passasjerfly fikk problemer i to ulike hendelser i dag. Et Iceland Air-fly som var på vei fra København til Reykjavik måtte nødlande på Sola lufthavn i Stavanger etter at det fikk problemer med motorkraften. Det ble iverksatt nødberedskap, men flyet landet uten større dramatikk.

P4 - 21 sep. 19 kl. 12:18

Fly måtte lande etter problemer

Et Norwegian-fly på vei til Mallora fikk problemer i luften i formiddag og måtte returnere tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen. Pilotene skal ha fått indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret. Avinor opplyser til VG at situasjonen ikke var dramatisk, og at flyet foretok en kontrollert landing.

NRK - 21 jan. 20 kl. 15:08

To personer i havarert småfly

Alle nødetater er på Gjøstad småflyplass ved Kongsvinger etter at et småfly havarerte og ligger på taket utenfor rullebanen. Ifølge politiet i Innlandet var det to personer om bord i flyet. Det er for tidlig å si noe om tilstanden..

P4 - 20 mars 20 kl. 05:27

Etterlyser smågodtregler

Rema1000 etterlyser nå smågodtregler fra myndighetene. Mens Coop har stanset salget av smågodt og nøtter i løsvekt, fås dette fortsatt kjøpt hos konkurrenten Rema1000. Nå ønsker selskapet felles regler slik at bransjen opptrer samlet sier Rema1000 til NRK.

Hegnar.no - 01 juni 19 kl. 15:02

SAS-fly til Bergen fikk problemer

Et SAS-fly på vei til Bergen fikk lørdag formiddag problemer med hydraulikken. Flyet måtte snu og landet på Oslo lufthavn, som økte beredskapen..

P4 - 03 feb. 20 kl. 19:20

Fly har nødlandet

Passasjerflyet som fikk tekniske problemer i kveld har nå nødlandet i Madrid i Spania. Flyet fra Air Canada måtte fly i sirkler over flyplassen i nesten fem timer for å bruke opp drivstoff før det fikk lande. Spanske medier melder at flyet både hadde problemer med et landingshjul og med en motor.

NRK - 10 okt. 19 kl. 08:22

58 SAS-fly må undersøkes

SAS må sjekke 58 boeing 737-fly etter at det er oppdaget sprekker ved vingefestene på fly i Kina som har hatt mer enn 30.000 turer. Flere flyselskap har satt fly på bakken etter funn av sprekker.

NRK - 21 jan. 20 kl. 15:01

Småfly havarert ved Kongsvinger

Et småfly har havarert ved Gjølstad flyplass ved Kongsvinger, skriver Glåmdalen. Flyet ligger på taket utenfor enden av landingsstripa. Legehelikopter, ambulanser, brann og politi er på stedet..

Aftenposten - 21 jan. 20 kl. 15:01

Småfly med to personer om bord har havarert på flyplass ved Kongsvinger

Et småfly med to personer om bord har havarert ved Gjølstad flyplass ved Kongsvinger..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 5 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 5 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 6 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 6 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 6 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 7 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 7 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 7 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 7 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt