NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 05:16

NRK - 08 mars 21 kl. 14:33

Slutter i NRK radio

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK. De tre skal, ifølge Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå. De fortsetter i andre NRK-prosjekter som Side om side..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sagen, Bjarte Tjøstheim, NRK, Tjøstheim, Side

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slutteri , NRK, radio
NRK - 08 mars 21 kl. 14:33

Slutter i NRK

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK. Sammen skal de tre, ifølge Bjarte Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå..

Klartale - 18 feb. 21 kl. 17:14

NRK: Siv Jensen slutter som leder for Frp

Siv Jensen slutter som leder i Fremskrittspartiet (Frp). Det erfarer kanalen NRK..

VG - 08 mars 21 kl. 14:43

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK..

NRK - 12 jan. 21 kl. 15:42

Slutter å preparere «Korken»

Oslo kommune slutter å preparere den populære akebakken Korketrekkeren inntil videre. Årsaken er at de ikke vil bidra til trengsel på T-banen av smittevernhensyn. Bymiljøetaten skal sette opp skilt med informasjon om dette, men stenger ikke bakken..

NRK - 22 feb. 21 kl. 09:55

Sportssjefen slutter i Brann

Rune Soltvedt slutter som sportssjef i Brann. I en pressemelding skriver klubben at det ikke ligger noen dramatikk bak avgjørelsen. Soltvedt har vært sportssjef i seks år, og har vært knyttet til Bergens-klubben siden 2005..

NRK - 11 jan. 21 kl. 20:06

Konsernsjefen i SAS slutter

Rickard Gustafson slutter som konsernsjef i SAS. Han går av 1. juli i år.

NRK - 20 jan. 21 kl. 03:45

Fox News-topper slutter

To redaktører i Fox News slutter i TV-kanalen etter kritikk over beslutningen om tidlig å erklære Joe Biden som seierherre i Arizona-valget i november, melder AP. Erklæringen ble kritisert av president Donald Trump og hans tilhengere..

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 15:54

Lægreid-gull i VM: Slutter ikke å vinne

Sturla Holm Lægreids tur mot stjernestatus er rett oppadgående. Han slutter bare ikke å vinne..

Klartale - 18 feb. 21 kl. 17:21

Siv Jensen slutter som leder for Frp

Siv Jensen slutter som leder i Fremskrittspartiet (Frp)..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 09:35

Rune Soltvedt slutter i Brann

Sportssjefen slutter 1. mars..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Canada med korona-budsjett

Canada bevilger over 100 milliarder canadiske dollar til å få økonomien på rett kjøl etter koronapandemien. – Dette budsjettet handler om å gjøre ferdig kampen mot covid, sa finansminister Chrystia Freeland da hun la fram statsbudsjettet..

NRK - 15 minutter siden

Vil masseteste elever i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å masseteste elever i videregående skoler for koronavirus. Målet er å holde skolene åpne selv med høyt smittetrykk. Forespørselen er sendt ut til videregående skoler i hele Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 10 minutter siden

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..

NRK - 15 minutter siden

Brann på skole i Oslo slukket

Natt til tirsdag ble det meldt om brann i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet har slukket brannen, og jobber med å få oversikt over skadene melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Ikke fått gjennomført nye avhør

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig. Den siktede mannen i 30-årene – Kjærviks sønn – har foreløpig blitt avhørt kun én gang, skriver VG..

NRK - 15 minutter siden

Skolebygning i brann i Oslo

Det brenner i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet er godt i gang med slukningsarbeidet, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

166 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 166 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er fire over snittet de sju foregående dagene. 166 tilfeller er 78 flere enn på søndag, men 15 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Juryen avslutter for dagen

Jurymedlemmene i rettssaken mot den tidligere politimannen i Minneapolis Derek Chauvin har avsluttet diskusjonene sine for dagen, ifølge Hennepin County Court. Det er ikke opplyst når juryen forventes å møtes igjen tirsdag morgen, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Walter Mondale (93) død

Tidligere visepresident i USA, Walter Mondale, døde mandag, melder en talsmann for familien. Mondale ble 93 år gammel. Han var visepresident under president Jimmy Carter i 1977–1981.

NRK - 2 timer siden

To personer reddet opp fra sjøen

To personer er plukket opp fra sjøen mellom Karmøy og Vestre Bokn. De ringte selv og meldte om at de var i en båt som sank. HRS koordinerte redningsaksjonen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt