NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 06:53

NRK - 08 mars 21 kl. 14:33

Slutter i NRK

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK. Sammen skal de tre, ifølge Bjarte Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sagen, Bjarte Tjøstheim, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slutteri , NRK
NRK - 08 mars 21 kl. 14:33

Slutter i NRK radio

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK. De tre skal, ifølge Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå. De fortsetter i andre NRK-prosjekter som Side om side..

Klartale - 18 feb. 21 kl. 17:14

NRK: Siv Jensen slutter som leder for Frp

Siv Jensen slutter som leder i Fremskrittspartiet (Frp). Det erfarer kanalen NRK..

VG - 08 mars 21 kl. 14:43

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK..

NRK - 12 jan. 21 kl. 15:42

Slutter å preparere «Korken»

Oslo kommune slutter å preparere den populære akebakken Korketrekkeren inntil videre. Årsaken er at de ikke vil bidra til trengsel på T-banen av smittevernhensyn. Bymiljøetaten skal sette opp skilt med informasjon om dette, men stenger ikke bakken..

NRK - 22 feb. 21 kl. 09:55

Sportssjefen slutter i Brann

Rune Soltvedt slutter som sportssjef i Brann. I en pressemelding skriver klubben at det ikke ligger noen dramatikk bak avgjørelsen. Soltvedt har vært sportssjef i seks år, og har vært knyttet til Bergens-klubben siden 2005..

NRK - 11 jan. 21 kl. 20:06

Konsernsjefen i SAS slutter

Rickard Gustafson slutter som konsernsjef i SAS. Han går av 1. juli i år.

NRK - 20 jan. 21 kl. 03:45

Fox News-topper slutter

To redaktører i Fox News slutter i TV-kanalen etter kritikk over beslutningen om tidlig å erklære Joe Biden som seierherre i Arizona-valget i november, melder AP. Erklæringen ble kritisert av president Donald Trump og hans tilhengere..

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 15:54

Lægreid-gull i VM: Slutter ikke å vinne

Sturla Holm Lægreids tur mot stjernestatus er rett oppadgående. Han slutter bare ikke å vinne..

Klartale - 18 feb. 21 kl. 17:21

Siv Jensen slutter som leder for Frp

Siv Jensen slutter som leder i Fremskrittspartiet (Frp)..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 09:35

Rune Soltvedt slutter i Brann

Sportssjefen slutter 1. mars..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vold mot politi i Arendal

En kvinne er anmeld for forulemping og vold mot politiet etter at politiet rykket ut til en privat adresse i Arendal. Politiet rykket ut på melding om husbråk..

NRK - 5 minutter siden

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

NRK - 15 minutter siden

Prioriterer utviklingshemmede ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - 1 time siden

300 i karantene i Lindesnes

300 personer er satt i karantene i Lindesnes kommune etter at kommunen på mandag hadde 12 nye tilfeller av koronasmitte. 23 personer er også i isolasjon og flere hundre er i ventekarantene. Smittesporingen fortsetter i dag, tirsdag..

NRK - 1 time siden

Steinras stengjer veg

Fylkesvegen mellom Vik og Arnafjord er stengd på grunn av eit steinras ved Eitreneset. Entreprenør er på veg til staden, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 30 minutter siden

Økt bistand i 2020

Norge økte bistanden til fattige land i 2020. Direktoratet for utviklingssamarbeid, Norad, delte i fjor ut 39,5 milliarder kroner på vegn av Norge..

NRK - 30 minutter siden

Norge best på pressefrihet

Tyskland er ikke lenger blant de beste på Reporters Without Borders' pressefrihetsindeks. Norge er på topp fulgt av Finland, Sverige, Danmark og Costa Rica. På bunnen av lista finner man balnt annet Kina, Turkmenistan, Nord-Korea, Djibouti og Eritrea..

NRK - 45 minutter siden

16 smittede i Telemark

Det ble påvist ni smittetilfeller av koronaviruset i Skien i går, ifølge VGs oversikt. Porsgrunn kommune melder om fem, mens Bamble og Notodden registrerte et smittetilfelle hver..

NRK - 1 time siden

Tolker vaksinereglene ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - 1 time siden

Vaksinebytte i Danmark

Danske myndigheter er i dialog med flere land om å bytte AstraZeneca-vaksiner mot en annen vaksine. – Akkurat her og nå har vi stadig bruk for sikre og godkjente vaksiner. Det er hittil Pfizer og Moderna, sa helseminister Magnus Heunicke etter et møte med Folketingets helsepolitikere.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt