VG > Utenriks

Tuesday, 19 October, 13:16

VG - 21 sep 21 kl. 04:08

Slunkne britiske butikkhyller, og verre kan det bli

Rekordhøye gasspriser kan føre til mangel på kjøtt og andre ferskvarer i britiske supermarkeder – som allerede sliter med vareleveransene i kjølvannet av Brexit..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brexit

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slunkne, britiske, butikkhyllerog , verrekan det bli
NRK - 10 sep 21 kl. 20:45

Lastebilsjåførmangel i UK

Britiske myndigheter gjør prøven for lastebilsertifikat enklere for å takle en omfattende mangel på lastebilsjåfører som fører til tomme butikkhyller. Mangelen skyldes at tusener av sjåfører fra EU-land forlot Storbritannia etter brexit, og også til en viss grad tiltak mot koronaviruset. For å rekruttere flere briter til yrket vil myndighetene åpne opp for 50.

NRK - 10 sep 21 kl. 20:45

Britisk mangel på lastebilsjåfører

Britiske myndigheter gjør prøven for lastebilsertifikat enklere for å takle en omfattende mangel på lastebilsjåfører som fører til tomme butikkhyller. Mangelen skyldes at tusener av sjåfører fra EU-land forlot Storbritannia etter brexit, og også til en viss grad tiltak mot koronaviruset. For å rekruttere flere briter til yrket vil myndighetene åpne opp for 50.

NRK - 22 jul 21 kl. 13:44

Pandemien truer matleveransen

Et stort deltautbrudd truer nå matleveranser til Storbritannia siden flere ansatte er tvunget i karantene. Britiske supermarkeder og leverandører advarer om at dette kan føre til matmangel. Flere butikkhyller var tomme denne uken, og noen steder har situasjonen blitt så ille at butikker har blitt tvunget til å stenge.

VG - 24 jun 21 kl. 02:54

Bensinkrise herjer i Libanon: - Situasjonen blir verre og verre

BEIRUT (VG) Billister overnatter i bilene sine i Libanon for å få tilgang på sårt trengt bensin. Samtidig blir bensinstasjoneiere utsatt for trusler og vold i en krise som forventes å bli verre..

VG - 11 okt 21 kl. 14:41

Det sosiale problemet

Hvorfor har vi ikke en generaldebatt om hvor skadelig sosiale medier kan være? Vi har visst om problemet i flere år, og det blir bare verre. Det har allerede skadet det norske demokratiet, og det vil bare bli verre og verre hvis ikke vi gjør noe..

NRK - 02 jun 21 kl. 20:36

Det britiske hoffet diskriminerte

Fram til 1968 skal det britiske hoffet ha forhindret personer med etnisk minoritetsbakgrunn å jobbe på Buckingham Palace. Det melder The Guardian. Det britiske kongehuset har ikke et klart svar på når praksisen opphørte, ifølge den britiske avisen.

NRK - 08 jul 21 kl. 14:46

Britiske soldater ut av Afghanistan

Neste alle britiske soldater er nå ute av Afghanistan, kunifølge statsminister Boris Johnson. Det markerer slutten på Storbritannias nesten 20 år lange militære tilstedeværeles i landet. Omtrent 700 britiske soldater har bistått Nato i å trene afghanske styrker siden Storbritannia trakk sine bakkestyrker fra landet i 2014.

NRK - 28 aug 21 kl. 17:51

Siste britiske fly fra Kabul

Det siste britiske flyet med sivile har tatt av fra Kabul. Hundrevis som skulle vært evakuert, blir etterlatt. Det opplyser det britiske forsvarsdepartementet lørdag ettermiddag.

NRK - 28 aug 21 kl. 23:18

Britiske tropper ute av Kabul

Det britiske forsvarsdepartementet opplyser lørdag kveld at det siste flyet med britiske soldater har tatt av fra Kabul. Dermed er Storbritannias 20-årige innsats i Afghanistan over. Storbritannia har evakuert 15000 mennesker fra Kabul på fjorten dager, inkludert 5000 britiske statsborgere og mer enn 8000 afghanere som jobbet for Storbritannia, skriver Sky news..

VG - 23 jul 21 kl. 20:42

«Plingdemi» i England gir tomme butikkhyller

Etter at Storbritannias smittestopp-app «plinget» over 600.000 om å isolere seg forrige uke, sliter flere kjeder med å få varer levert..

Fler nyheter fra VG

VG - 22 timer siden

Parlamentet minnes knivdrept politiker: Ønsker mildere ordskifte

Det britiske underhuset trer sammen i dag for å minnes representanten som fredag ble knivdrept: – I dag kan vi starte på ny, sier speaker sir Lindsay Hoyle..

VG - Igår: 03:15

Misjonærer kidnappet i Haiti: – Be for oss

17 amerikanske misjonærer og familiemedlemmer ble lørdag kveld bortført i Haiti. De siste månedene har mengden vold og kriminalitet har steget betraktelig i det fattige landet..

VG - I førrgår: 01:40

Kastrerer Pablo Escobars «kokain-flodhester»

Narkokongen ble skutt og drept i 1993. Siden den gang har kjæleflodhestene hans ivrig formert seg – og blitt en trussel for det lokale dyrelivet..

VG - 16 okt 21 kl. 10:09

Fugl ble frigjort – gir håp til afghanere

En liten fugl spiller hovedrollen i en uvanlig og rørende fortelling om den farlige og kaotiske evakueringen fra Afghanistans hovedstad Kabul i høst..

VG - 16 okt 21 kl. 04:11

Tysk flomoffer funnet i Nederland etter flere måneder

En kvinne som var savnet etter flommen i Tyskland juli, skal ha blitt ført 300 kilometer i vannmassene. Nå er hun funnet i Nederland..

VG - 16 okt 21 kl. 02:05

EU fordømmer meldinger fra Slovenias statsminister som antisemittiske

Slovenias statsminister Janez Jansa beskylder flere EU-politikere for å være marionetter for den jødiske milliardæren George Soros. Det får EU og Nederlands statsminister til å reagere..

VG - 15 okt 21 kl. 19:37

Storbritannia i sorg etter drap på politiker: – Lokalsamfunnets mann

SOUTHEND-ON-SEA (VG) Drapet på Sir David Amess sender sjokkbølger over de britiske øyer. Flere ønsker tiltak som vil øke sikkerheten til de folkevalgte..

VG - 15 okt 21 kl. 19:37

Krever tiltak etter drapet på Sir David: – Nå er det på tide

Drapet på Sir David Amess sender sjokkbølger utover den britiske øya. Flere stemmer løfter behovet for tiltak som vil øke sikkerheten til britiske parlamentarikere..

VG - 15 okt 21 kl. 14:45

Britisk toppolitiker døde etter knivstikking i kirke

Den britiske parlamentarikeren David Amess (69) er knivstukket flere ganger, og døde senere av skadene, ifølge flere britiske medier..

VG - 15 okt 21 kl. 01:49

Intern liste lekket: Disse navnene er bannlyst av Facebook

Facebook skal operere med en liste på over 4000 bannlyste navn. Brukere kan bli utestengt eller få innlegg slettet hvis de nevner noen av dem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt