NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 22:48

NRK - 09 Nov 19 kl. 19:06

Slipper utskrift fra ny samtale

Det hvite hus vil sannsynligvis slippe utskriften fra en ny telefonsamtale med Ukrainas president på tirsdag. Det sier Donald Trump. Demokratene har startet riksrettsprosess etter at Trump skal ha presset Ukraina til å etterforske Joe Biden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukrainas, Donald Trump, Trump, Ukraina, Joe Biden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slipper, utskriftfra ny , samtale
NRK - 21 Sep 19 kl. 08:11

Krev utskrift av telefonsamtale

Tidlegare visepresident Joe Biden krev utskrift av Donald Trump sin samtale med Ukraina sin president Volodymyr Zelenskyj. Trump skal ifølgje rapportar ha pressa Zelenskyj til å etterforske Biden og hans son. Trump kallar saka «falske nyhende».

NRK - 14 Nov 19 kl. 01:17

Trump skal offentliggjøre samtale

USAs president Donald Trump sier han torsdag skal offentliggjøre et utskrift av en telefonsamtale han hadde med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i april. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 08:19

Biden krever utskrift av Trump-samtale

President Donald Trump skal ha bedt Ukraina etterforske Joe Biden for korrupsjon og ha kommet med upassende «løfter» i en telefonsamtale med landets president..

Aftenposten - 24 Sep 19 kl. 20:28

Trump vil frigi utskrift av telefonsamtale

President Donald Trump vil frigi utskrift av telefonsamtalen med Ukrainas president 25. juli..

P4 - 24 Sep 19 kl. 20:27

Vil frigi telefonutskrift

Donald Trump sier han vil offentliggjøre en utskrift fra den mye omtalte telefonsamtalen han hadde med den ukrainske presidenten i juli. Flere demokrater krever riksrettssak mot USAs president etter at han skal ha forsøkt å presse Ukrainas president til å granske Joe Bidens sønn, som jobbet for et ukrainsk energiselskap. Trump sier en offentliggjøring vil vise at det var en normal samtale..

P4 - 29 Aug 19 kl. 22:16

Comey slipper siktelse

Tidligere FBI-sjef James Comey brøt med byråets regler da han lekket notater fra sine samtaler med president Donald Trump. Det har USAs justisdepartement konkludert med. I notatet beskrives en samtale der Trump skal ha forsøkt å få etterforskningen mot hans tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn henlagt.

Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 15:10

NÅ: Møttes i dag til samtale om sjokksamarbeid

De to partene møttes i dag. - Vi har hatt en god samtale, sier Hallstein Bjercke i Venstre..

VG - 15 Nov 19 kl. 17:01

Eksambassadør om Trump-samtale: Knust og sjokkert

REPRESENTANTENES HUS (VG) Den tidligere ambassadøren i Ukraina, Marie Yovanovitch, sier hun oppfattet Donald Trumps samtale med Ukrainas president som en trussel..

NRK - 45 minutter siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

VG - 25 Sep 19 kl. 16:09

Referatet fra Trumps Ukraina-samtale er offentliggjort

NEW YORK (VG) Det hvite hus har offentliggjort et referat av Trumps omstridte samtale med presidenten i Ukraina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 1 time siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 1 time siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 1 time siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 1 time siden

Se Debatten

NRK - 2 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 2 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 2 timer siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 2 timer siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 2 timer siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt