NRK > Nyheter

Torsdag, 02 Juli, 18:43

NRK - 09 nov. 19 kl. 19:06

Slipper utskrift fra ny samtale

Det hvite hus vil sannsynligvis slippe utskriften fra en ny telefonsamtale med Ukrainas president på tirsdag. Det sier Donald Trump. Demokratene har startet riksrettsprosess etter at Trump skal ha presset Ukraina til å etterforske Joe Biden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukrainas, Donald Trump, Trump, Ukraina, Joe Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slipper, utskriftfra ny , samtale
NRK - 21 sep. 19 kl. 08:11

Krev utskrift av telefonsamtale

Tidlegare visepresident Joe Biden krev utskrift av Donald Trump sin samtale med Ukraina sin president Volodymyr Zelenskyj. Trump skal ifølgje rapportar ha pressa Zelenskyj til å etterforske Biden og hans son. Trump kallar saka «falske nyhende».

NRK - 14 nov. 19 kl. 01:17

Trump skal offentliggjøre samtale

USAs president Donald Trump sier han torsdag skal offentliggjøre et utskrift av en telefonsamtale han hadde med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i april. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 21 sep. 19 kl. 08:19

Biden krever utskrift av Trump-samtale

President Donald Trump skal ha bedt Ukraina etterforske Joe Biden for korrupsjon og ha kommet med upassende «løfter» i en telefonsamtale med landets president..

Aftenposten - 24 sep. 19 kl. 20:28

Trump vil frigi utskrift av telefonsamtale

President Donald Trump vil frigi utskrift av telefonsamtalen med Ukrainas president 25. juli..

P4 - 24 sep. 19 kl. 20:27

Vil frigi telefonutskrift

Donald Trump sier han vil offentliggjøre en utskrift fra den mye omtalte telefonsamtalen han hadde med den ukrainske presidenten i juli. Flere demokrater krever riksrettssak mot USAs president etter at han skal ha forsøkt å presse Ukrainas president til å granske Joe Bidens sønn, som jobbet for et ukrainsk energiselskap. Trump sier en offentliggjøring vil vise at det var en normal samtale..

P4 - 29 aug. 19 kl. 22:16

Comey slipper siktelse

Tidligere FBI-sjef James Comey brøt med byråets regler da han lekket notater fra sine samtaler med president Donald Trump. Det har USAs justisdepartement konkludert med. I notatet beskrives en samtale der Trump skal ha forsøkt å få etterforskningen mot hans tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn henlagt.

Dagbladet - 17 sep. 19 kl. 15:10

NÅ: Møttes i dag til samtale om sjokksamarbeid

De to partene møttes i dag. - Vi har hatt en god samtale, sier Hallstein Bjercke i Venstre..

NRK - 31 mai 20 kl. 12:47

Rasende etter samtale med Trump

George Floyds bror ble oppringt av USAs president, men det ble ingen god samtale. Philonise Floyd krever nå at de fire polititjenestemennene som var involvert i pågripelsen av broren får dødsstraff..

VG - 15 nov. 19 kl. 17:01

Eksambassadør om Trump-samtale: Knust og sjokkert

REPRESENTANTENES HUS (VG) Den tidligere ambassadøren i Ukraina, Marie Yovanovitch, sier hun oppfattet Donald Trumps samtale med Ukrainas president som en trussel..

NRK - 19 nov. 19 kl. 22:07

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 timer siden

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - 15 timer siden

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - 15 timer siden

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - 13 timer siden

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 13 timer siden

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - 13 timer siden

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - 12 timer siden

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - 12 timer siden

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - 12 timer siden

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - 11 timer siden

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt