P4 > Nyheter

Sunday, 26 January, 09:51

P4 - 14 Jun 19 kl. 14:28

Slipper forvaring for overgrep

En lokalpolitiker i Hordaland slipper forvaringsdom for overgrep mot tre gutter.
I tingretten ble han dømt til 11 års forvaring, men Gulating lagmannsrett har nå kommet fram til at ti års fengsel er passende straff.
I tingretten nektet mannen for alt av fysiske overgrep, men i lagmannsretten erkjente han å ha forgrepet seg på to av barna..
Les mer på P4


Les mer om:
Hordaland, Gulating

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slipper, forvaring, for, overgrep
VG - 12 Nov 19 kl. 14:16

Trønder dømt til 15 års forvaring for overgrep mot barn

En mann i 40-årene er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot titalls mindreårige jenter..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 14:20

Dømt til forvaring i 15 år for seksuelle overgrep

En mann i 40-årene fra Trøndelag er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot over 40 mindreårige jenter..

VG - 12 Nov 19 kl. 14:16

Trønder dømt til forvaring i 15 år for seksuelle overgrep

En mann i 40-årene er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot over 40 mindreårige jenter..

NRK - 13 Mar 19 kl. 14:35

17 års forvaring for overgrep

En mann i 50-åra fra Hordaland er i Gulating lagmannsrett dømt til 17 års forvaring for overgrep mot datteren, melder Haugesunds Avis. I Sunnhordland tingrett ble han dømt til vanlig fengselsstraff, men lagmannsretten mener gjentakelsesfaren er stor..

NRK - 12 Nov 19 kl. 14:07

Mann dømt etter overgrep

Ein mann i 40 åra er dømt til forvaring i 15 år for overgrep mot eit titals jenter. Mannen er dømt for å ha forgripe seg på barn på nett og ved fysiske møte. Han er dømt til forvaring i 15 år med minstetid på 10 år..

P4 - 23 Aug 19 kl. 14:30

15 års forvaring for overgrep

En 34 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 15 års forvaring for seksuelle overgrep mot en rekke unge jenter. Han er blant annet dømt for voldtekt av tre jenter, for 51 tilfeller av seksuelt krenkende atferd mot barn, og for besittelse av overgrepsbilder. Mannen er tidligere domfelt for to tilfeller av seksuell omgang med jenter under 14 år..

VG - 13 Mar 19 kl. 13:49

Haugesunds Avis: Mann dømt til 17 års forvaring for overgrep mot datteren

En mann i 50-årene fra Sunnhordland er i lagmannsretten dømt til 17 års forvaring for overgrep mot datteren i en periode på 18 år, melder Haugesunds Avis..

P4 - 12 Nov 19 kl. 14:11

Dømt for overgrep

En mann i 40-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til forvaring i 15 år for overgrep mot over 40 mindreårige jenter. Det gjelder både nettovergrep og fysiske møter. Politiet pågrep mannen 5.

NRK - 03 Dec 19 kl. 21:17

Aktor ber om 21 års forvaring

I sitt sluttinnlegg i Gulating lagmannsrett ba aktor om 21 års forvaring for en 49 år gammel mann som er tiltalt for å ha bestilt en rekke overgrep mot barn på Filippinene. Totalt er det 194 barn som har status som fornærmede i saken..

VG - 03 Dec 19 kl. 21:11

Aktor ber om 21 års forvaring i barneovergrepssak

I sitt sluttinnlegg i Gulating lagmannsrett ba aktor om 21 års forvaring for mannen som er tiltalt for å ha bestilt en rekke overgrep mot barn på Filippinene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Frykter stor spredning

Rundt 200 000 mennesker kan være smittet av coronaviruset innen ti dager. Det viser en ny studie av britiske Lancaster University, skriver nyhetsbyrået Reuters. Hver person som er smittet av viruset, kan igjen smitte til tre andre.

P4 - 15 minutter siden

Levninger sendt til obduksjon

Levningene av den døde personen som ble funnet i strandkanten ved Landskrona i Sverige i går, er blitt sendt til obduksjon. Det opplyser svensk politi til VG. Levningnene ble funnet i området hvor en 43 år gammel kvinne fra Bergen har vært savnet siden julaften.

P4 - 1 time siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger er nå stengt i Nord-Norge på grunn av uvær. E6 over Saltfjellet i Nordland og E12 ved Umbukta er stengt som følge av uværet. Det samme ermange fylkesveier i Nordland og Troms og Finnmark..

P4 - 2 timer siden

Dødstallet stiger i Kina

I Kina fortsetter dødstallet å stige etter utbruddet av coronaviruset. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget over 300 nye smittetilfeller, opplyser myndighetene i landet. Dermed har minst 1600 mennesker fått påvist smitte, situasjonen er kritisk for 230 personer.

P4 - 2 timer siden

Barn til sykehus etter brann

En tre år gammel jente er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter en boligbrann i Moss i natt. Jentas mor og ett år gamle søster er også innlagt på sykehuset etter å ha blitt eksponert for røyk. Treåringen ble reddet ut av boligen av en politibetjent som selv fikk røykskader, forteller operasjonsleder Kari Monsen.

P4 - 2 timer siden

Skadd i snøscooterulykke

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med luftambulanse etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Vestfold og Telemark i natt. Skadeomfanget er foreløpig uklart, opplyser politiet. Mannen ble funnet av en person som hadde hytte i området.

P4 - 2 timer siden

Skjøt med hagle

En mann i slutten av tenårene er pågrepet etter å ha skutt med en hagle i Sparbu i Trøndelag. Ingen ble skadd i hendelsen. Personene som var på adressen sammen med ham, oppfattet han som truende, og kontaktet derfor politiet.

P4 - 1 time siden

Godstog kjørte seg fast

Et godstog har satt seg fast i en snøfonn på Saltfjellet i natt. Nattoget nordover stoppes nå i Mo i Rana og det vil føre til forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor. Det er uklart hvor lang tid det vil ta å fjerne godstoget..

P4 - 10 timer siden

220 migranter reddet i Middelhavet

223 mennesker er reddet opp av skrøpelige farkoster på Middelhavet av det norskeide redningsskipet Ocean Viking siden fredag. Det skriver Leger uten grenser på Twitter. Ifølge organisasjonen var mange av dem var nedkjølte og ekstremt svake, og mange var dekket av drivstoff..

P4 - 10 timer siden

30 døde i uvær i Brasil

Sør-øst i Brasil har minst 30 personer mistet livet etter flere dager med kraftig uvær. Det melder AFP. Stormer og kraftig regn har også gjort fler enn 2500 personer hjemløse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt