P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 04:24

P4 - 14 juni 19 kl. 14:28

Slipper forvaring for overgrep

En lokalpolitiker i Hordaland slipper forvaringsdom for overgrep mot tre gutter.
I tingretten ble han dømt til 11 års forvaring, men Gulating lagmannsrett har nå kommet fram til at ti års fengsel er passende straff.
I tingretten nektet mannen for alt av fysiske overgrep, men i lagmannsretten erkjente han å ha forgrepet seg på to av barna..
Les mer på P4


Les mer om:
Hordaland, Gulating

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slipper, forvaring, for, overgrep
P4 - 14 sep. 20 kl. 09:52

Forvaring for overgrep

En mann i 40-årene er i Kristiansand tingrett dømt til elleve års forvaring for overgrep mot sin egen sønn. Mannen skal ha forgrepet seg på sønnen 30 ganger før gutten hadde fylt to år. Ifølge dommen er det nødvendig med forvaring for å ha kontroll på at mannen ikke begår nye overgrep, skriver Fædrelandsvennen.

P4 - 19 feb. 20 kl. 10:05

Dømt til forvaring for overgrep

To menn er dømt til forvaring i henholdsvis 19 år og 16 år for å ha bestilt svært grove overgrep mot barn i utlandet i den svært omfattende Dark Room -saken. Det går frem i en dom fra Gulating lagmannsrett. Mannen som fikk 19 års forvaring er en tidligere politiker i Arbeiderpartiet.

P4 - 25 nov. 19 kl. 12:31

Ber om forvaring for Varhaug-drapet

Aktor ber om tolv års forvaring for den 19 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i Rogaland i juli i fjor. Statsadvokat Nina Grande sa i sin prosedyre i Gulating lagmannsrett i dag at 19-åringen har en så usedvanlig lav terskel for å begå alvorlig voldskriminalitet at han må dømmes til forvaring. Han ble i tingretten dømt til elleve års forvaring, men anket på straffeutmålingen.

P4 - 14 juni 20 kl. 10:25

Ber om forlenget forvaring etter Smøla-drapet

Statsadvokatene i Møre og Romsdal ber nå om forlenget forvaring for den 44 år gamle kvinnen som er dømt for drapet på en seksåring på Smøla, sommeren 2000. Høyesterett dømte i 2003 kvinnen til forvaring i 13 år, med en minstetid på åtte år. Hun ble av de rettspsykiatrisk sakkyndige vurdert som lettere psykisk utviklingshemmet, men strafferettslig tilregnelig.

VG - 13 mars 19 kl. 13:49

Haugesunds Avis: Mann dømt til 17 års forvaring for overgrep mot datteren

En mann i 50-årene fra Sunnhordland er i lagmannsretten dømt til 17 års forvaring for overgrep mot datteren i en periode på 18 år, melder Haugesunds Avis..

NRK - 13 mars 19 kl. 14:35

17 års forvaring for overgrep

En mann i 50-åra fra Hordaland er i Gulating lagmannsrett dømt til 17 års forvaring for overgrep mot datteren, melder Haugesunds Avis. I Sunnhordland tingrett ble han dømt til vanlig fengselsstraff, men lagmannsretten mener gjentakelsesfaren er stor..

P4 - 23 aug. 19 kl. 14:30

15 års forvaring for overgrep

En 34 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 15 års forvaring for seksuelle overgrep mot en rekke unge jenter. Han er blant annet dømt for voldtekt av tre jenter, for 51 tilfeller av seksuelt krenkende atferd mot barn, og for besittelse av overgrepsbilder. Mannen er tidligere domfelt for to tilfeller av seksuell omgang med jenter under 14 år..

NRK - 12 nov. 19 kl. 14:07

Mann dømt etter overgrep

Ein mann i 40 åra er dømt til forvaring i 15 år for overgrep mot eit titals jenter. Mannen er dømt for å ha forgripe seg på barn på nett og ved fysiske møte. Han er dømt til forvaring i 15 år med minstetid på 10 år..

VG - 12 nov. 19 kl. 14:16

Trønder dømt til forvaring i 15 år for seksuelle overgrep

En mann i 40-årene er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot over 40 mindreårige jenter..

Aftenposten - 12 nov. 19 kl. 14:20

Dømt til forvaring i 15 år for seksuelle overgrep

En mann i 40-årene fra Trøndelag er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot over 40 mindreårige jenter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Forskere må leie privatfly

På grunn av koronaviruset må Norsk Polarinstitutt leie et privatfly for å frakte forskere til stasjonen «Troll» i Antarktis. Dermed byr det vanlige mannskapsbyttet i november på noen ekstra utfordringer på grunn av stengte flyplasser skriver NRK. Operasjonen koster rundt 45 millioner kroner totalt.

P4 - 5 timer siden

Ytterligere fem smittet i Øygarden

Ytterliger fem personer har fått påvist koronaviruset i Øygarden det siste døgnet opplyser kommunen til NRK. Totalt har Øygarden 91 smittetilfeller i kommunen. I går og dagen før var smittetallet sju nye personer hver dag..

P4 - 5 timer siden

Ni nye smittede i Arendal

Arendal kommune melder om ni nye smittetilfeller av koronaviruset i dag. Til sammen er nå 220 perosner i karantene i kommunen. Sju av de nye smittede knyttes til to arrangement tidligere denne måneden som er bakgrunnen for smitteutbruddet i kommunen..

P4 - 5 timer siden

Ber foreldre hente berusede tenåringer

Politiet ber foreldre og foresatte hente tenåringene sine etter en fest i Klæbu utenfor Trondheim Mellom 50 og 70 barn i alderen 14- 17 år har samlet seg ved Tanem, mange av dem svært beruset. Flere politipatruljer er på stedet..

P4 - 6 timer siden

Langt flere i fedrekvotefellen enn antatt

Langt flere enn først antatt har mistet fedrekvoten. Nye tall viser at Nav har undervurdert hvor mange fedre som mister deler av eller hele fedrekvoten fordi de søker for sent. Familieminister Kjell Ingolf Ropstad trodde 40 -50 personer mistet fedrekvoten per år og har informert Stortinget om dette.

P4 - 6 timer siden

Terrorsiktet nordmann kan utleveres

En 61 år gammel norsk statsborger kan utleveres til Frankrike i forbindelse med en terrorsak i Paris for snart 40 år siden. Det har Oslo tingrett bestemt. Fransk påtalemyndighet mener den terrorsiktede nordmannen som har palestinsk bakgrunn deltok i et angrep i Paris i 1982 rettet mot en jødisk restaurant.

P4 - 6 timer siden

Fortsatt ingen løsning - busstreik trappes opp

Fortsatt er det ingen kontakt mellom partene i forhandlingene om mer lønn til bussjåførene. Det bekrefter både Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet i kveld til NTB. Dermed går ytterligere 4500 bussjåfører ut i streik i morgen tidlig.

P4 - 7 timer siden

Ukrainsk fly har krasjet under landing

Et ukrainsk militærfly har styrtet i forbindelse med landing. 20 personer er bekreftet omkommet, bekrefter regjeringen. I tillegg skal to være skadet.

P4 - 7 timer siden

Tre siktede etter knivangrep varetektsfengslet

De tre mindreårige personene som er siktet for knivstikkingen på Bogerud T-Bane i går kveld er nå varetektsfengslet. To av dem er fengslet i to uker med brev- og besøksforbud, mens den tredje er varetektsfengslet i en uke med brev- og besøksforbud. Alle tre er siktet for grov kroppskade.

P4 - 7 timer siden

Fem pågrepet etter angrep i Paris

Fem personer skal nå være pågrepet og arrestert etter knivangrepet utenfor de tidligere lokalene til Charlie Hebdo i Paris i dag. Det melder det franske rettsvesenet. Politiet etterforsker saken som terror.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt