Dagbladet > Nyheter

Fredag, 05 Mars, 05:12

Dagbladet - 26 jan. 21 kl. 13:47

Slik skal de få kontroll

Nordre Follo kommune jobber på spreng for å få kontroll på utbruddet av den britiske mutasjonen. Ordføreren kommer med klar oppfordring til innbyggerne som blir kontaktet..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Follo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slik, skalde få , kontroll
NRK - 16 jan. 21 kl. 10:29

Frp etterlyser karantene-kontroll

Frp-leder Siv Jensen er glad for at regjeringen innfører obligatorisk testing på grensen, men etterlyser også kontroll av karanteneplikten. – Det er like viktig at de får kontroll på at folk også følger opp karantene etter testen, sier Jensen..

NRK - 04 feb. 21 kl. 21:30

Har ikke kontroll på brann

Brannvesenet har ikke kontroll på en brann i et rekkehus i Marmorveien på Lambertseter i Oslo i kveld. Først meldte politiet at brannvesenet hadde kontroll men i 21-tiden kom kontrabeskjed..

Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

NRK - 28 jan. 21 kl. 05:15

Skal ha kontroll

Brannvesenet skal ha kontroll over brannen i Lunde. Ifølge politiet er det ikke fare for spredning nå, men det kan snu. Boligen skal i utgangspunktet ha vært ubebodd..

NRK - 28 jan. 21 kl. 05:15

Skal ha kontroll i Lunde

Brannvesenet skal ha kontroll over brannen i Lunde. Operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Anne Meyer, sier at det ikke fare for spredning. Politiet har ikke fått noen beskjed om at det har bodd personer i boligen, ifølge Meyer..

NRK - 25 feb. 21 kl. 12:26

Full fyr i enebolig

Det er full fyr i en enebolig på Steinsland i Øygarden. Brannvesenet har startet slukningsarbeidet. Brannen er ikke under kontroll.

NRK - 16 jan. 21 kl. 08:09

Kontroll på brannen på Storhaug

Politiet melder at det skal være kontroll på brannen på Storhaug. Brannvesenet vil drive med etterslukking fremover. Nå jobbes det med å finne en plass å bo for de evakuerte.

NRK - 25 jan. 21 kl. 08:11

Opplever kontroll i Nordre Follo

Ordfører i Nordre Follo, Hanne Opdan sier til NRK de opplever å ha smittesporingen i kommunen under kontroll. Det er 17 bekreftede tilfeller av det muterte viruset i Nordre Follo. I løpet av mandagen skal rundt 300 prøver analyseres..

VG - 25 jan. 21 kl. 09:35

Nordre Follo-ordfører: Opplever at vi har kontroll på utbruddet

Testing, isolering, smittesporing og karantene. Det er nøkkelordene ordfører i Nordre Follo kommune, Hanne Opdan (Ap), bruker når hun skal forklare hvorfor hun mener kommunen har kontroll på smitteutbruddet som inkluderer det britiskmuterte coronaviruset..

NRK - 09 jan. 21 kl. 19:36

Kontroll på person i Oslo

Politiet skriver at de ikke har funnet et skytevåpen i Storgata, og at én person er under kontroll i en leilighet. Ingen er skadet, ifølge politiet. De undersøker saken videre..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

- Han prøvde å ligge med meg

I et eksklusivt TV-sendt intervju med CBS News natt til fredag, åpner anklager Charlotte Bennett opp om sin tid som ansatt på New York-guvernør Andrew Cuomos kontor..

Dagbladet - 4 timer siden

- Gå, løp eller sykle dersom det er mulig

De første tsunamibølgene er observert etter de kraftige jordskjelvene sør i Stillehavet, opplyser varslingssentralen på Hawaii. «Evakuer umiddelbart», er beskjeden fra myndighetene i New Zealand..

Dagbladet - 7 timer siden

Bodø: Alle smittet av Sør-Afrika-virus

Kommuneoverlegen: - En syk, og alle på festen blir smittet..

Dagbladet - 9 timer siden

KrF-topp droppet møte: - Uakseptabelt

Tønsberg-ordfører Anne Rygh Pedersen ble droppet av statssekretær Ingelin Noresjø (KrF). Etter 50 år med vent, og et avlyst møte i fjor, er tålmodigheten slutt..

Dagbladet - 10 timer siden

Vedtar forbud etter raset

Etter et ekstraordinært styremøte i kommunen, har Gjerdrum kommune vedtatt bygge- og deleforbud i den evakuerte sonen, på nordsiden av fjellinja..

Dagbladet - 11 timer siden

Nakstad: - Må holde ut

R-tallet i Norge har økt til 1,3. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad tror vi må leve med tiltak gjennom sommeren..

Dagbladet - 13 timer siden

- Tok nattesøvnen fra meg

Kommunen opplevde en dobling av antall smittetilfeller på ett døgn..

Dagbladet - 13 timer siden

Varsler nye tiltak til uka

Helseminister Bent Høie varsler nye coronatiltak neste uke..

Dagbladet - 14 timer siden

Innrømmer feil i bestselger

Åsne Seierstad skrev at fremmedkriger Bastian Vasquez ble henrettet etter at liten gutt døde i Syria..

Dagbladet - 16 timer siden

13 personer drept i bilulykke

Sjåføren skal ha kjørt gjennom hull i grensemuren fra Mexico..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt