Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 22 January, 03:06

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Anniken Hauglies, Nav, Stortingets, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slik, skal, Stortinget, granske, Nav-skandalen
P4 - 07 Nov 19 kl. 14:48

Opposisjonen reagerer på granskingsutvalg

- Det blir som å sette bukken til havresekken når det er regjeringen som skal oppnevne utvalget som skal granske Nav-skandalen. Det mener leder i Rødt, Bjørnar Moxnes. Tidligere i dag kunne vi fortelle at jusprofessor Mads Andenæs mener det bør være Stortinget sin jobb.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 13:32

Disse skal granske trygdeskandalen

Fredag utnevnte regjeringen utvalget som skal granske trygdeskandalen. Det ledes av professor Finn Arnesen..

NRK - 20 Oct 19 kl. 18:56

Vil granske matgiganter

Stortingspolitikere vil at Helsedirektoratet skal granske fordelsprogrammene til Coop og Norgesgruppen som gir bonuspoeng på kjøp av øl, skriver Vårt Land. – Regelverket bør klargjøres, sier stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold (KrF)..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 09:37

Dobbel gransking av Nav-skandalen

Samtidig som det ble klart at Stortingets kontrollkomité skal granske Nav-saken, kom arbeidsministeren til Stortinget for å informere om regjeringens gransking..

E24 - 20 Oct 19 kl. 19:32

Politikere vil granske matgiganter som gir bonuspoeng på øl

Stortingspolitikere vil at Helsedirektoratet skal granske fordelsprogrammene til Coop og Norgesgruppen som gir bonuspoeng på kjøp av øl..

Klartale - 01 Oct 19 kl. 16:16

Slik blir høsten på Stortinget

Kongen åpner Stortinget onsdag. Her er sakene det kan bli bråk om..

P4 - 20 Dec 19 kl. 05:31

Fikk selv avgjøre habilitet

- Det er spesielt at de som skal granske NAV-skandalen selv vurderte om de var inhabile i saken eller ikke. Det sier saksordfører i kontrollkomiteen, Aps Eva Kristin Hansen til Aftenposten. Det har blitt reist tvil om habiliteten til to dommere som skal granske NAV, siden de selv har dømt i en sak om trygdeeksport.

P4 - 20 Oct 19 kl. 18:53

Politikere vil granske matgiganter

Stortingspolitikere vil at Helsedirektoratet skal granske fordelsprogrammene til Coop og Norgesgruppen som gir bonuspoeng på kjøp av øl. – Helsedirektoratet bør se på ordningene og klargjøre hvordan regelverket skal forstås og gjøre noe med gråsonene de opererer innenfor. Det sier Geir Jørgen Bekkevold, leder i Stortingets helse- og omsorgskomité til Vårt Land.

P4 - 28 Nov 19 kl. 18:31

EU Skal granske Maltas statsminister

EU skal granske Maltas statsminister etter et journalistdrap i 2017. Det melder nyhetsbyrået AFP. To ministre og statsministerens stabssjef gikk denne uken av etter nye opplysninger i etterforskningen av drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia.

Dagbladet - 23 Dec 19 kl. 05:27

Tvinges til å granske tvangshenting

13-åringen ble dratt gråtende vekk fra familien i håndjern, uten at fylkesmannen tok affære. Nå blir tilsynsmyndigheten pålagt å granske hendelsen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt