Dagbladet > Nyheter

Friday, 05 June, 11:06

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Anniken Hauglies, Nav, Stortingets, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slik, skal, Stortinget, granske, Nav-skandalen
VG - 08 Apr 20 kl. 21:49

Slik vil regjeringen granske Norges corona-håndtering

Regjeringen vil granske sin egen innsats under corona-krisen. De andre partiene på Stortinget er bedt om råd..

P4 - 07 Nov 19 kl. 14:48

Opposisjonen reagerer på granskingsutvalg

- Det blir som å sette bukken til havresekken når det er regjeringen som skal oppnevne utvalget som skal granske Nav-skandalen. Det mener leder i Rødt, Bjørnar Moxnes. Tidligere i dag kunne vi fortelle at jusprofessor Mads Andenæs mener det bør være Stortinget sin jobb.

P4 - 24 Apr 20 kl. 11:37

Skal granske koronapandemien

Regjeringen oprretter en granskningskommisjon som skal kartlegge myndighetenes håndtering av koronakrisen. Kommisjonen skal granske både hva som er gjort og ikke gjort både på nasjonalt og kommunalt nivå, og arbeidet skal være ferdig i utgangen av mars 2021. Det er professor Stener Kvinnsland som skal lede arbeidet..

P4 - 08 Apr 20 kl. 16:55

Skal granske håndteringen

Regjeringens håndtering av koronakrisen skal granskes. Regjeringen tar selv initiativ til en full gransking av beredskap forut for, og håndteringen av, koronakrisen. Dialogen har begynt mellom stortinget og regjeringen om hvordan dette skal foregå, melder TV 2..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 13:32

Disse skal granske trygdeskandalen

Fredag utnevnte regjeringen utvalget som skal granske trygdeskandalen. Det ledes av professor Finn Arnesen..

NRK - 20 Oct 19 kl. 18:56

Vil granske matgiganter

Stortingspolitikere vil at Helsedirektoratet skal granske fordelsprogrammene til Coop og Norgesgruppen som gir bonuspoeng på kjøp av øl, skriver Vårt Land. – Regelverket bør klargjøres, sier stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold (KrF)..

NRK - 06 Feb 20 kl. 18:19

Skal granske alle operasjoner

Sørlandet sykehus skal granske alle operasjoner som gjort av legen alene det siste året på sykehuset i Kristiansand. Disse pasientene vil bli tilbudt en undersøkelse og oppfølging fra en ortopedspesialist, det sa administrerende direktør Nina Mevold..

P4 - 21 Mar 20 kl. 12:31

Stortinget enige om ny kriselov

Stortinget har nå samlet seg om en kriselov. Loven skal gi regjeringen større handlingsrom til å endre lover og regler for å håndtere koronakrisen i Norge og skal gjelde i en tidsbegrenset periode på en måned. Loven kan kun benyttes når Stortinget ikke kan håndtere saken.

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 09:37

Dobbel gransking av Nav-skandalen

Samtidig som det ble klart at Stortingets kontrollkomité skal granske Nav-saken, kom arbeidsministeren til Stortinget for å informere om regjeringens gransking..

E24 - 20 Oct 19 kl. 19:32

Politikere vil granske matgiganter som gir bonuspoeng på øl

Stortingspolitikere vil at Helsedirektoratet skal granske fordelsprogrammene til Coop og Norgesgruppen som gir bonuspoeng på kjøp av øl..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt