VG > Innenriks

Saturday, 06 June, 07:23

VG - 09 Apr 20 kl. 06:05

Slik rammet viruset påskeparadiset

Hvorfor spredte smitten seg så raskt her i Hallingdal? Bli med på innsiden av kommunene som denne uken skulle tatt imot flere tusen påskegjester..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hallingdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slik, rammet, viruset, påskeparadiset
Aftenposten - 30 Jan 20 kl. 21:58

Slik blir verdensøkonomien rammet av Wuhan-viruset

Wuhan-viruset har tatt 170 menneskeliv. Men det er ikke selve viruset som fører til børsfall, ifølge eksperter..

VG - 29 Jan 20 kl. 15:28

Slik har Corona-viruset spredd seg

Corona-viruset kan nå en topp i løpet av den neste uken til ti dager, ifølge kinesisk forsker. Flere land vil nå evakuere sine statsborgere fra områder rammet av coronaviruset i Kina..

Aftenposten - 05 May 20 kl. 20:40

Hurtigruten er for hardt rammet av krisen til å få krisehjelp fra staten

– Vi fikk døra i trynet, sier konsernsjef Daniel Skjeldam. Han reagerer på at Statens Obligasjonsfond vurderer kredittscoren under coronakrisen, og ikke slik den var før viruset rammet økonomien..

E24 - 05 May 20 kl. 19:58

Hurtigruten er for hardt rammet av krisen til å få krisehjelp fra staten

– Vi fikk døra i trynet, sier konsernsjef Daniel Skjeldam. Reagerer på at Statens Obligasjonsfond vurderer kredittscoren under coronakrisen, og ikke slik den var før viruset rammet økonomien..

Klartale - 24 Jan 20 kl. 09:05

Kina prøver å stanse viruset

Kina nekter folk å reise ut og inn av ni byer. Slik vil de hindre corona-viruset å spre seg. Men viruset kan allerede ha kommet til Finland..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 09:00

Slik kan vi lure HIV-viruset til å avsløre seg selv

HIV-viruset gjemmer seg i cellene. Derfor må folk som er smittet gå på medisiner livet ut. Men kanskje kan vi lure viruset til å avsløre seg selv..

Klartale - 27 Jan 20 kl. 09:03

Forberedt hvis viruset kommer

Viruset kan komme til Norge når som helst. Det sier Folkehelse-instituttet om corona- viruset. 80 er døde av viruset i Kina..

P4 - 27 Jan 20 kl. 18:33

UD vurderer tiltak

Utenriksdepartementet vurderer fortløpende behov for tiltak som følge av coronaviruset. Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner i byen Wuhan, der viruset brøt ut, eller andre steder i samme provins i Kina. Det gjør ikke Norge.

Klartale - 03 Feb 20 kl. 10:29

Slik føles viruset

Wuhan-viruset gir infeksjon i luftveiene. Feber er det vanligste symptomet på infeksjon..

NRK - 04 Apr 20 kl. 01:30

Kritikken mot Bolsonaro vokser

Kritikken mot Brasils president vokser i takt med at han går kraftig ut imot helsemyndighetenes tiltak mot koronaviruset. Jair Bolsonaro har sammenlignet viruset med en lett forkjølelse og mener det er mye hysteri. Brasil er hardt rammet av viruset..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Frp fosser frem i ny VG-måling, mens Høyre og Ap faller

Høyre og Arbeiderpartiet mister til sammen nesten 6 prosentpoengs oppslutning i VGs ferske partibarometer for juni. Fremskrittspartiet gjør samtidig et stort hopp..

VG - 8 timer siden

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 10 timer siden

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..

VG - 11 timer siden

Kaptein Sabeltann-løsning i strid med reglene

Kaptein Sabeltann skulle etter planen spilles for 800 personer per forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Løsningen sables ned av assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

VG - 15 timer siden

Tusenvis demonstrerte utenfor Stortinget

Et enormt folkehav møtte opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget ble George Floyd hedret med stillhet..

VG - 15 timer siden

Tusenvis av demonstranter hedrer George Floyd utenfor Stortinget

Et enormt folkehav har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget hedres George Floyd med stillhet..

VG - 15 timer siden

Tusenvis av demonstranter lager trafikale problemer på vei mot Oslo sentrum

Tusenvis av mennesker har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Ved 16.30-tiden melder politiet om at folkemengdene beveger seg fra den amerikanske ambassaden ned mot Oslo sentrum..

VG - 15 timer siden

Over 1000 demonstranter beveger seg fra ambassaden til Oslo sentrum

Over 1000 mennesker har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Ved 16.30-tiden melder politiet om at folkemengdene beveger seg fra den amerikanske ambassaden ned mot Oslo sentrum..

VG - 15 timer siden

Demonstrerer mot politivold i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..

VG - 15 timer siden

Demonstranter samler seg i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt