VG > Sport

Torsdag, 04 Mars, 22:35

VG - 23 feb. 21 kl. 09:56

Slik har Israel satt over 7,3 millioner vaksinedoser

Israelere kan få vaksine på IKEA og kjøpesentre - uten avtale. Snart er 35 prosent av befolkningen vaksinert..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
IKEA, Israel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slikhar , Israel, satt, over, 7,3, millioner, vaksinedoser
NRK - 25 jan. 21 kl. 00:11

Israel åpnet ambassade i Emiratene

Søndag åpnet Israel sin nye ambassade i Abu Dhabi i De Forente Arabiske Emirater, melder israelsk UD. Emirater skal åpne sin ambassade i Tel Aviv i Israel, skriver nyhedsbyreået WAM ifølge AFP..

NRK - 28 feb. 21 kl. 10:12

Israel utvider atomanlegget sitt

Israel har startet et større byggeprosjekt ved anlegget som er sentralt i landets atomvåpenprogram. Satelittbilder viser at prosjektet, som ligger i Negev-ørkenen, er på størrelse med en fotballbane. Israel har aldri bekreftet at landet har atomvåpen..

NRK - I førrgår: 16:43

Vurderer vaksineproduksjon i Israel

Statsminister i Danmark, Mette Fredriksen, opnar for moglegheitene for at landet går saman med Israel for å opne ein vaksinefabrikk. Ho og statsministeren i Austerrike reiser til Israel på torsdag, for å diskutere eit eventuelt samarbeid om vaksineproduksjon. Det sa Fredriksen på ein spørjetime tysdag..

VG - 03 feb. 21 kl. 16:02

Slik kan Israel-tall påvirke Norges vaksinestrategi

Israel mener pfizervaksinen forhindrer smittespredning. Nå kjører Folkehelseinstituttet modellene sine for å se om skjevfordeling av vaksinen kan lønne seg..

NRK - 12 jan. 21 kl. 17:44

Israel lar palestinerne vente

Israel har vaksinert hver femte innbygger mot koronavirus, men palestinerne må vente. Før april skal alle israelere over 16 år ha fått vaksinen, men det gjelder ikke fem millioner palestinere i okkuperte områder. Statsminister Erna Solberg reagerer..

NRK - 01 feb. 21 kl. 12:51

Israel forlenger tiltak til fredag

De strenge koronatiltakene i Israel forlenges med fem dager til førstkommende fredag. Samtidig forlenges forbudet mot så å si all ut- og innreise til og med søndag, melder DPA. Over 1,8 millioner israelere har fått begge doser med koronavaksine..

VG - 11 feb. 21 kl. 11:47

Kringkastingssjef etter Israel-kritikk: – Ingen tvil om at dette var over grensen

Kringkastingsrådet har mottatt 527 klager etter at programleder Shaun Henrik Matheson langet ut mot Israel i radioprogrammet «Shaun» på NRK P13. Nå beklager underholdningssjefen..

NRK - 11 feb. 21 kl. 12:57

Ber om orsaking for Israel-tirade

Kringkastingsrådet kom med kraftig kritikk då rådet i dag behandla klagene mot programmet Shaun på P13. Det kom inn over 500 klager på programmet, der det var hard kritikk mot Israel. Underhaldningsdirektør Charlo Halvorsen sa seg lei for innslaget..

Aftenposten - 28 feb. 21 kl. 14:58

Norge har for få vaksiner, Israel for mange. Nå lager de lister over dem som nekter.

Til tross for stor vaksinesuksess er det fortsatt mange som ikke vil la seg stikke i armen i Israel..

NRK - 10 jan. 21 kl. 16:01

Kritiserer manglande vaksinar

Statsminister Erna Solberg meiner Israel burde hatt kontakt med den palestinske sjølvstyrestyresmakta om koronavaksinar, ifylgje NTB. Ho er kritisk til at Israel ikkje har sikra vaksinar også til palestinarar på Gazastripa..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Rosenborg-medlemmene ber klubben støtte norsk boikott av Qatar-VM

Med et overveldende flertall ber Rosenborgs medlemmer at klubben støtter en norsk boikott av Qatar-VM i 2022. 202 stemte for boikott, bare 46 var imot på torsdagens årsmøte..

VG - 1 time siden

Dette nekter Solberg å svare på

Statsminister Erna Solberg (H) avviser alle nye spørsmål om Statsministerens kontors rolle i Oslo-kritiske coronautspill. Regjeringen nekter også innsyn i kommunikasjon med lokale Høyre-politikere..

VG - 2 timer siden

Svenskene reagerer på Wengs gullfeiring: – Fryktelig usportslig

OBERSTDORF (VG) Heidi Weng tok over NRK-rampelyset midt under intervjuet til en beseiret Frida Karlsson. Den svenske langrennssjefen reagerer nå sterkt på hele opptrinnet..

VG - 3 timer siden

Hollywood elsker Nesbø: Amazon lager film av «Sjalusimannen»

Når krimkongen Jo Nesbø (60) skriver novellesamling skjer dette: Amazon vil lage film av den ene, Ben Stiller vil lage film av den andre – og her hjemme lages for første gang et lydbokdrama med Sven Nordin i spissen..

VG - 4 timer siden

Forfang nest lengst i kvalifiseringen: – Det er «nice»!

OBERSTDORF/OSLO (VG) Johann André Forfang (25) klinket til med kvalifiseringens nest lengste hopp. Samtlige nordmenn tok seg videre til fredagens renn..

VG - 4 timer siden

Johaug svarer svensk journalist: – Jeg er ikke feig

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) slår knallhardt tilbake mot Aftonbladets langrennsjournalist Petra Thorén som kalte henne feig foran stafetten..

VG - 4 timer siden

Her er beviset på at Liverpool er hardest rammet

Liverpool har hatt spillere ute på grunn av skader og sykdom i 1029 dager så langt denne sesongen. Ingen klubber i nærheten av å være like hardt rammet..

VG - 4 timer siden

Erik Follestad og Ingvild Schistad venter barn

Melder babynytt på Instagram..

VG - 4 timer siden

Island trues av vulkanutbrudd: – Venter vegg av ild og lava

Islendingene skjelver i spenning: Glovarm, flytende magma fra jordens indre kan når som helst strømme opp i det vulkanske landskapet utenfor Reykjavik..

VG - 5 timer siden

Italia blokkerer eksport av coronavaksiner til Australia

Italia har stanset eksport av 250.000 doser med AstraZeneca-vaksinen til Australia, ifølge flere medier. Det er første gang EUs eksportkontroll håndheves..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt