VG > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:09

VG - 15 jan. 20 kl. 08:13

Slik blir «Didrik» i dag: Neste flomtopp treffer i formiddag

Selv om ekstremværet sørget for høy vannstand flere steder i natt, ble det ikke så ille som fryktet. Den andre flomtoppen kommer i formiddag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slikblir , Didriki , dag, Neste, flomtopp, trefferi , formiddag
Aftenposten - 31 des. 19 kl. 16:04

Var det verdt det, Didrik?

KOMMENTAR: På én måned har Didrik Tønseth gått fra å være supermann til å bli et Tour de Ski-vrak..

Dagbladet - 15 jan. 20 kl. 01:00

Ekstremværet Didrik inntar norskekysten

Meteorologisk institutt har sendt ut rødt farevarsel for flere områder langs norskekysten, før ekstremværet Didrik treffer land tirsdag kveld. I Agder kan vannstanden stige over én meter..

P4 - 15 jan. 20 kl. 05:57

Didrik ble mindre ille enn fryktet

Flere bygninger i Stavanger sentrum og i Mandal fikk i natt vann i kjelleren på grunn av ekstremværet Didrik. Vannet steg raskere enn ventet, men vannstanden ble langt fra så høy som fryktet i Stavanger, forteller beredskapssjef i kommunen Torstein Nilsen..

Aftenposten - 06 jan. 20 kl. 13:36

MGP-comeback for både Tone Damli og Didrik Solli Tangen

Tone Damli prøver seg på nytt i MGP, elleve år etter forrige forsøk. Det samme gjør tidligere vinner Didrik Solli-Tangen, med en sang sammen med broren Emil..

VG - 13 okt. 19 kl. 15:01

Fly-forsinket Ingebrigtsen slo Didrik Tønseth i NM-spurten

FROGNERPARKEN (VG) Henrik Ingebrigtsen (28) rakk så vidt start etter å ha vært fartholder for Eliud Kipchoge da kenyaneren sprengte drømmegrensen på maraton i Wien lørdag - men spurtet til gull i terreng-NM foran skiløper Didrik Tønseth..

VG - 13 okt. 19 kl. 15:01

Henrik Ingebrigtsen slo Didrik Tønseth i NM-spurten

FROGNERPARKEN (VG) Henrik Ingebrigtsen (28) rakk så vidt start etter å ha vært fartholder for Eliud Kipchoge (34) da kenyaneren sprengte drømmegrensen på maraton lørdag - men suste inn til gull i terreng-NM foran skiløper Didrik Tønseth..

P4 - 14 jan. 20 kl. 11:18

Rødt farevarsel for Didrik

Det er nå sendt ut rødt farevarsel om ekstremt høy vannstand flere steder i Sør-Norge i dag og i morgen. Uværet har fått navnet Didrik, og varselet retter seg spesielt mot Rogaland, Sunnhordland, Hardanger og Agder. Mellom Åna Sira og Austevoll ventes det mellom 80 og 90 centimeter høyere vannstand enn i tidevannstabellene.

Aftenposten - 10 okt. 19 kl. 16:03

Slik skal skilandslagets trener hjelpe Tønseth til løpesuksess

Didrik Tønseth jakter ny pallplass uten ski på beina. Han fikk skitreneren til å prøveløpe løypa som venter under NM i terrengløp..

VG - 28 nov. 19 kl. 12:46

Tønseth vil trosse sjefens EM-misnøye: – Jeg drar uansett

RUKA (VG) Didrik Tønseth (28) blir ikke enig med landslagstrener Eirik Myhr Nossum om å vrake verdenscupen neste helg til fordel for EM i terrengløp. Men trønderen mener han må få gjøre som han vil..

Aftenposten - 04 des. 19 kl. 13:24

Slik er værmeldingen for Åråsen neste onsdag: – Det blir utfordrende

Lillestrøm og Start skal spille den avgjørende kampen om eliteserieplass i det som ser ut til å bli iskaldt vær neste onsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Helsedirektoratet bekrefter: Anbefaler munnbind i enkelte situasjoner

Helsedirektoratet vil i dag anbefale bruk av munnbind, også munnbind laget av tøy..

VG - 10 timer siden

Ukjente gjerningsmenn skjøt flere skudd inn i leilighet i Oslo

Flere skudd ble avfyrt fra en bakgård og inn gjennom ruten til en leilighet i 1. etasje på Bjølsen i Oslo natt til fredag. Politiet jakter to menn som er blitt sett løpende fra stedet..

VG - 10 timer siden

Skjøt flere skudd inn i leilighet på Bjølsen i Oslo

Flere skudd ble avfyrt fra en bakgård og inn gjennom ruten til en leilighet i 1. etasje på Bjølsen i Oslo natt til fredag. Politiet jakter to menn som er blitt sett løpende fra stedet..

VG - 15 timer siden

Skei Grande tok til tårene

ARENDAL (VG) Trine Skei Grande tok til tårene i sin siste partilederdebatt..

VG - 15 timer siden

Catfight om kattekommentar: – Litt mobbede

ARENDAL (VG) I partilederdebatten sa Ap-leder Jonas Gahr Støre at Venstre-leder Trine Skei Grande var hjemme under coronakrisen, mens han var på Stortinget – og ba henne invitere ham «hjem til deg og kattene».

VG - 15 timer siden

Ansatte i karantene på Hurtigruten: – Tilliten til kapteinen vår, skipslegen og resten av Hurtigrute-konsernet er tynnslitt

Flere ansatte ba kommunen om å overta oppfølgingen på det corona-rammede cruiseskipet. De kalte helsehjelpen de fikk for «uakseptabel» og «farlig for helsen»..

VG - 15 timer siden

Fikk SMS-instruks av kommuneoverlegen – Hurtigruten sendte ut annen beskjed

Kommuneoverlegen i Tromsø sendte en ferdigskrevet SMS til kapteinen som skulle varsle passasjerer om smitte og umiddelbar karantene. Beskjeden nådde passasjerene elleve timer senere..

VG - 17 timer siden

Hytteeiere om nye reiseregler til Sverige: – Vi blir ikke lyttet til

Norske eiere av fritidsboliger i Sverige fortviler over at nesten alle regionene i landet har blitt markert som «røde». Jostein Halle (64) ønsker et unntak for dem som kun ønsker å oppholde seg på hytta..

VG - 21 timer siden

Politidirektøren: Slik vil vi slå ned på festing

Politiet ønsker å slå tydeligere ned på ordensforstyrrelser, som følge av den farlige smittevernsituasjonen. Politidirektør Benedicte Bjørnland forklarer hvordan..

VG - 21 timer siden

SV-Audun om permitterings-utvidelse: – Kraftig på overtid

SV-leder Audun Lysbakken sier at Solberg-regjeringen har somlet med å utvide permitteringsordningene. Han mener det har ført til usikkerhet for bedrifter og ansatte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt