E24 > Økonomi

Friday, 28 February, 07:43

E24 - 20 Apr 19 kl. 14:40

Slakter tysk elbil-analyse: – Dette er en ubrukelig studie

Elbilforeningen mener at de tyske forskerne har brukt tall som gjør at elbilen blir så skitten som mulig - og det motsatte for den dieseldrevne. .
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slakter, tysk, elbil-analyse, Detteer en , ubrukelig, studie
P4 - 30 Apr 19 kl. 08:53

Mener nordmenn blir lurt av elbil-tallene

Venstre-politiker Abid Raja mener nordmenn blir lurt av elbil-tallene og frykter elbil-ordningene skal bygges ned for tidlig. I mars fortalte Statens Vegvesen at flere enn halvparten av de nyregistrerte bilene i Norge er elbil, men Raja mener man ikke må se seg blind på dette. Han og Venstre har hentet tall fra Vegdirektoratet og Nobil som viser at 92 prosent av befolkningen ikke har elbil, skriver VG..

VG - 16 Dec 19 kl. 12:08

Analyse etter 4. plassen: Dette var ikke planen

ANALYSE: To mesterskap på rad uten medalje er slettes ikke vanlig standard fra håndballjentene. Og selv om 4. plass er bra med dette laget: Kurven er fallende.

Aftenposten - 01 Jun 19 kl. 16:15

Tjærnås-analyse: «Dette må Liverpool gjøre for å slå Tottenham i Champions League-finalen»

ANALYSE: Dette blir viktig for Liverpool mot Tottenham..

Aftenposten - 01 Jun 19 kl. 16:15

Tjærnås-analyse: «Dette må Tottenham gjøre for å slå Liverpool i Champions League-finalen»

ANALYSE: Dette blir viktig for Tottenham mot Liverpool..

P4 - 19 Jun 19 kl. 06:48

1 av 3 vil kjøpe elbil

1 av 3 vil kjøpe elbil som sin neste bil, og det er en økning på 7 prosent i forhold til for to år siden. Det viser en undersøkelse fra NAF. Men selv om flere vil kjøpe elbil, viser undersøkelsen også at 40 prosent fortsatt er usikre.

P4 - 19 Jun 19 kl. 08:18

Vil ha elbil-forutsigbarhet

- Forutsigbarheten rundt elbilfordelene må opprettholdes. Det mener Nils Sødal i NAF. Ifølge en undersøkelse de har gjort vil en av tre kjøpe elbil som sin neste bil, som er sju prosentpoeng mer enn for to år siden.

NRK - 21 Mar 19 kl. 07:26

Ford investerer milliardar i elbil

Ifølge TV-kanalen NBC skal Ford no bruke 900 årsverk på si satsing på elbilar. Med 7,7 milliardar kroner planlegg dei å kaste seg inn i elbil-konkurransen. Dette vil føre til nye arbeidsplassar i Detroit – ein by kor bilindustrien har slite lenge..

NRK - 10 Nov 19 kl. 10:27

Én av tre vurderer elbil

Færre enn én av tre nordmenn vurderer å kjøpe elbil som sin neste bil, viser en ny undersøkelse. – Det er skuffende at ikke enda flere vurderer å velge elbil, sier kommunikasjonssjef Unni Berge i Norsk Elbilforening..

P4 - 10 Jul 19 kl. 11:56

Frykter høye forsikringspriser skal redusere elbil-salget

Elbil-foreningen frykter nå at høye forsikringspriser skal redusere elbil-salget. I dag ble det kjent at forsikringsselskapet Protector dobler forsikringsprisene på elbiler, blant annet på grunn av kostbare reparasjoner. Leder for fag og rådgivning i Elbil-foreningen, Erik Lorentzen, sier de skal følge prisutviklingen nøye..

NRK - 15 Aug 19 kl. 12:11

De rikeste får mest ut av elbil

Det er den rikeste delen av befolkningen som får mest glede av elbilfordelene. Hver sjette av de rikeste husholdningene har elbil, viser en oversikt fra SSB. I den gruppen med lavest inntekt er andelen husstander med elbil 0,6 prosent..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Christen Sveaas i nekrolog: Wilhelm Wilhelmsen tok sitt eget liv

I en nekrolog publisert i Aftenposten skriver finansmannen Christer Sveaas at skipsreder Wilhelm Wilhelmsen begikk selvmord..

E24 - 1 time siden

Aldri før har S&P 500 falt mer enn 10 prosent raskere

Den brede aksjeindeksen S&P 500 på Wall Street brukte bare seks handelsdager på å falle inn i en korreksjon, noe som er ny rekord, skriver CNBC og viser til Deutsche Bank..

E24 - 1 time siden

Virus rammer Equinor hardere enn brexit og handelskrig

Konserndirektør Al Cook i Equinor mener det nye koronaviruset påvirker olje- og energiselskapet i langt større grad enn handelskrig og brexit..

E24 - 1 time siden

Vil stanse ulovlig pengespillreklame på norske TV-skjermer

Regjeringen vil iverksette tiltak mot ulovlig pengespillreklame på TV. – Vil få stor betydning for folk med spilleproblemer, sier kulturminister Abid Raja (V)..

E24 - 9 timer siden

Børsindeksene på Wall Street raste over fire prosent

Elbilprodusenten Teslas aksje får kjørt seg i virusuroen..

E24 - 9 timer siden

IMF vil sannsynligvis nedjustere den globale vekstprognosen

Coronaviruset har allerede preget det globale aksjemarkedet verden over..

E24 - 9 timer siden

60 prosent høyere omsetning etter virusets inntog: Kunder kjøper heldekkende vernedresser

Nettbutikken Tonerweb.no har opplevd en massiv økning i etterspørsel etter smittevernsprodukter. Kundene bestiller også heldekkende dresser etter virusets inntog i Norge..

E24 - 10 timer siden

WSJ: Boeing enige med motorleverandører om betaling

Boeings 737 Max-fly, som står på bakken over hele verden i kjølvannet av to dødsulykker, har motorer som er laget av et felleseid selskap (joint venture) bestående av General Electric og Safran (CFM)..

E24 - 10 timer siden

WSJ: Boeing enige med motorleverandører om å dekke Max-utgifter i 2020

Boeings 737 Max-fly, som står på bakken over hele verden i kjølvannet av to dødsulykker, har motorer som er laget av et felleseid selskap (joint venture) bestående av General Electric og Safran (CFM)..

E24 - 11 timer siden

Rekordinntekter for Møller Mobility Group etter elbil-boom

Møller-konsernet bikket milliarden i overskudd etter rekordhøy omsetning i fjor. I år vil seks av ti solgte nybiler være elektriske, tror konsernsjefen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt