NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:09

NRK - 23 May 20 kl. 13:03

Slagsmål på grunn av avstand

Både politi og ambulanse rykket ut til Meny i Østfoldhallen i Fredrikstad etter melding om slagsmål inne i butikken. Slåsskampen hadde oppstått fordi folk sto for nærme hverandre, ifølge politiet. En av de involverte er kjørt til sykehus med mulig bruddskader i ansiktet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Meny, Fredrikstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmål, grunnav , avstand
NRK - 30 Apr 20 kl. 16:07

Endrar avstandsreglar

Frå i dag blir regelen om å halde avstand endra. Tidlegare skulle ein halde to meter avstand frå kvarandre, medan rådet no er ein meters avstand både innandørs og utandørs..

NRK - 02 May 20 kl. 19:23

Mann til sykehus etter slagsmål

En mann med ukjent skadeomfang er kjørt til Haukeland universitetssjukehus etter et slagsmål mellom flere unge menn ved Olsvik skole. I slagsmålet ble det brukt brekkjern eller batong, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 06 Apr 20 kl. 23:45

New York innfører avstandsbot

Guvernøren i New York vil bruke politiet mer aktivt for å få innbyggerne til å holde avstand. 10.000 kroner vil det koste å bryte regelen om to meters avstand.

P4 - 09 Feb 20 kl. 18:18

Finger bitt av i slagsmål

En kvinne fikk en finger bitt av i et slagsmål i Åkebergsveien i Oslo i kveld. Det skal ha skjedd i et slagsmål mellom to kvinner i en moské. Kvinnen som ble bitt var en stund bevisstløs.

NRK - 20 Mar 20 kl. 12:41

Tre siktet etter slagsmål i Oslo

Tre menn i 20-årene er pågrepet og siktet etter et stort slagsmål på Torshov i Oslo natt til fredag. To menn er innlagt på sykehus, men ingen er avhørt. Det ble brukt kniv og machete i slagsmålet..

P4 - 03 May 20 kl. 06:53

Ung mann til sykehus etter slagsmål

En ung mann er sendt til sykehus etter et slagsmål mellom flere andre i Bergen. To menn i tenårene er pågrepet og siktet for volden opplyser Vest politidistrikt. Tilstanden til den skadene er ikke kjent, men han skal ha blitt slått i hodet og overkroppen.

NRK - 09 May 20 kl. 18:22

Seks pågrepet etter Oslo-slagsmål

Politiet skriver at totalt seks personer har blitt arrestert etter slagsmålet på Bislett i Oslo. Bevæpnet politi rykket ut etter melding om mulig pistol på stedet, men det ble funnet to luftvåpen i området. En er sendt til legevakt etter slagsmålet..

NRK - 23 May 20 kl. 13:03

Slagsmål i matbutikk

Både politi og ambulanse har rykket ut til Meny i Østfoldhallen i Fredrikstad etter melding om slagsmål inne i butikken..

NRK - 17 May 20 kl. 01:39

To skadd i slagsmål i Oslo

To personer er sendt til legevakt med hodeskader, opplyser politiet. To andre er arrestert mistenkt for å ha vært innblandet i et slagsmål i Munkedamsveien..

P4 - 25 May 20 kl. 17:16

Fortsatt grunn til bekymring

Spredningen av koronaviruset i Norge er liten, men helseminister Bent Høie sier det fortsatt er grunn til bekymring så lenge smitten er i Norge. Folkehelseinstituttets siste rapport viser kun sju nye smittetilfeller det siste døgnet. Høie ber folk fortsatt være flinke til å holde avstand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 1 time siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 2 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 2 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 3 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 3 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 4 timer siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt