NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 17:22

NRK - 09 des. 19 kl. 12:59

Slagsmål på Strømmen

Det brøt ut slagsmål mellom flere jenter i kantina til Strømmen videregående skole i ettermidag. Det var ansatte som varslet politiet. Noen av de som var med i slåsskampen kom utenfra skolen. Ingen lærere eller elever ble skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Strømmen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmål, Strømmen
P4 - 09 des. 19 kl. 13:05

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 27 juni 20 kl. 12:16

Vet ikke hva strømmen vil koste

Fire av ti nordmenn vet aldri hva strømmen vil koste før strømregningen kommer. Det viser en undersøkelse Norstat har gjort for strømm-app-selskapet Tibber, skriver Nettavisen. Den viser også at en av tre sier strømmen utgjør en betydelig andel av de månedelig utgiftene.

NRK - 27 jan. 20 kl. 17:47

Kobler ut strømmen i Øst-Finnmark

På onsdag vil innbyggere i Mehamn, Gamvik og Kjøllefjord, Dyfjord, Kifjord og Hopsfjorden i Øst-Finnmark miste strømmen. Nordkyn kraftlag melder at strømmen vil være borte fra kl. 00:15 til 05:00.

NRK - 30 nov. 19 kl. 21:47

Strømmen er tilbake i Ålesund

En feil i en kabel førte til at mange i Ålesund mistet strømmen lørdag. Feilen ble rettet etter noen timer og 21:40 fikk alle kundene strømmen tilbake. Det opplyser Mørenett..

Aftenposten - 29 des. 19 kl. 14:14

Strømkunder i Trysil har fått strømmen tilbake

Over 11.000 kunder mistet strømmen i Trysil-området i et strømbrudd, som også rammet skianlegg og hoteller søndag ettermiddag..

P4 - 17 juni 20 kl. 06:56

Flere har fått strømmen stengt av

Enkelte nekter å innstallere automatiske strømmålere. Konsekvensen kan bli at strømmen forsvinner..

P4 - 05 juli 20 kl. 17:21

Flere tusen mistet strømmen

Dårlig vær har ført til at strømmen er gått i store deler av Østfold. I følge Elvia er det kraftige vindkast og trær som har falt over linjer som er årsaken til strømbruddet. Områdene som er hardest rammet er Fredrikstad, Halden Sarpsborg og Rælingen.

NRK - 13 april 20 kl. 11:55

De fleste har fått tilbake strømmen

Minst 6000 husstander i Trøndelag var tidlig mandag morgen uten strøm. Ved 11.55-tiden har nesten alle fått tilbake strømmen.

P4 - 29 sep. 19 kl. 23:18

Omfattede strømbrudd på Tenerife

Nesten én million mennesker på den spanske øya Tenerife mistet strømmen under et omfattende strømbrudd i ettermiddag. Strømbruddet rammet nesten hele øya, som jo også er svært populær blant rusiter. Nå i kveld har rundt to tredeler av øya fått strømmen tilbake.

P4 - 09 feb. 20 kl. 16:19

600 uten strøm i Skien

Uværet i dag har ført til at mange har mistet strømmen. Over 700 kunder i Skien og Porsgrunn har mistet strømmen, og det samme har 1300 husstander i Viken og Oslo. Det jobbes blant annet med å fjerne trær som har falt over strømlinjene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..

NRK - 30 minutter siden

Økt smitte i Finland

I Finland øker spredningen av koronaviruset og går inn i andre fase, advarer helsemyndighetene. Karantenereglene utvides. Belgia, Nederland og Andorra er fjernet fra den grønne listen og stanser effektivt mange turister fra disse landene..

NRK - 45 minutter siden

40 koronasmittede i Oslo

Så langt er det registrert 40 koronasmittede i Oslo denne uka. Det kommer fram i en pressemelding fra Helseetaten. Antallet smittede har ligget på omkring 20 per uke siden uke 27, men nå har det økt..

NRK - 30 minutter siden

Lufthansa kutter staben med 22.000

Tyske Lufthansa, et av verdens største flyselskaper, varsler at arbeidsstokken skal kuttes med 22.000, halvparten av dem i Tyskland. Meldingen kom etter at selskapet i andre kvartal tapte 1,5 milliarder euro (rundt 16 milliarder kroner)..

NRK - 45 minutter siden

Mannskap testet negativt

Mannskap og passasjerer på Hurtigruten-skipet Fridtjof Nansen testet negativt for korona. Det melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Bekymret for økt smitte i Oslo

Smittesituasjonen i Oslo har holdt seg stabilt lav i sommer, men det registreres en økning grunnet flere separate saker, skriver kommunen i en pressemelding. Helsebyråd Robert Steen er bekymret for økningen og ber folk holde avstand og ha god hygiene..

NRK - 1 time siden

To nye smittetilfeller etter fest

Ytterligere to personer er bekreftet smittet med korona etter de fire festene i bydel Vestre Aker forrige helg. Det bekrefter Bærum kommune overfor VG. Totalt sju personer er nå bekreftet smittet..

NRK - 1 time siden

Endrer reiseråd

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Anbefalingene endres også for flere av regionene i Sverige..

NRK - 1 time siden

Nytt smittetilfelle etter fest

Totalt fem personer er nå bekreftet smittet etter de fire festene i bydel Vestre Aker i Oslo forrige helg, skriver VG. Flere bydeler i Oslo driver nå smittesporing etter festene..

NRK - 1 time siden

1,2 millioner søkte om trygd

Nesten 1,2 millioner oppsagte amerikanere søkte om ledighetstrygd i forrige uke. Tallet viser at mange selskaper er nødt til å gå til oppsigelser etter at en føderal støtteordning på 600 dollar i uken utløper..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt