NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 05:15

NRK - 09 Dec 19 kl. 12:59

Slagsmål på Strømmen

Det brøt ut slagsmål mellom flere jenter i kantina til Strømmen videregående skole i ettermidag. Det var ansatte som varslet politiet. Noen av de som var med i slåsskampen kom utenfra skolen. Ingen lærere eller elever ble skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Strømmen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmål, Strømmen
P4 - 09 Dec 19 kl. 13:05

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

NRK - 30 Nov 19 kl. 21:47

Strømmen er tilbake i Ålesund

En feil i en kabel førte til at mange i Ålesund mistet strømmen lørdag. Feilen ble rettet etter noen timer og 21:40 fikk alle kundene strømmen tilbake. Det opplyser Mørenett..

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 14:14

Strømkunder i Trysil har fått strømmen tilbake

Over 11.000 kunder mistet strømmen i Trysil-området i et strømbrudd, som også rammet skianlegg og hoteller søndag ettermiddag..

P4 - 29 Sep 19 kl. 23:18

Omfattede strømbrudd på Tenerife

Nesten én million mennesker på den spanske øya Tenerife mistet strømmen under et omfattende strømbrudd i ettermiddag. Strømbruddet rammet nesten hele øya, som jo også er svært populær blant rusiter. Nå i kveld har rundt to tredeler av øya fått strømmen tilbake.

NRK - 17 Sep 19 kl. 04:47

Har fått strømmen tilbake

Strømmen er stort sett tilbake etter at hele Honduras, samt deler av Nicaragua, El Salvador og Guatemala, mistet elektrisitetsforsyningen mandag. Det bekreftes av statseide strømleverandører i landene mandag ettermiddag lokal tid..

NRK - 15 Sep 19 kl. 19:21

– Trolig strømmen tilbake i kveld

Linjeryddere jobber på spreng med å fjerne trær som har falt over linjene. Klokken 19 er 2300 kunder uten strøm. Nils Tore Augland i Agder Energi sier alt tilgjengelig mannskap er ute.

P4 - 08 Sep 19 kl. 14:25

Over 100 000 mistet strømmen

Over 100.000 personer mistet strømmen flere steder på Østlandet i ettermiddag. Strømbruddet skyldtes en feil i en trafostasjon i Vestby, sør i Akershus, skriver Akershus Amtstidene.

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 15:19

Sandnes Ulfs kamp mot Strømmen i fare for å bli avlyst

Mye tyder på at oppgjøret mellom Sandnes Ulf og Strømmen ikke blir spilt i ettermiddag. Frost på banen gjør at ingenting er avgjort ennå..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 12:03

DIREKTE: Følg Strømmen – Start og chat med vår reporter

Fortsetter Start sin rekke uten tap? Følg kampen mot bunnlaget Strømmen fra kl. 15..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 13:43

Sandnes Ulf må vente på reaksjon etter fadesen mot Strømmen

Må Sandnes Ulf betale bot, skal kampen mot Strømmen spilles eller ikke? Fotballforbundet avgjør tidligst kommende onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 1 time siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 3 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 3 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..

NRK - 5 timer siden

Voldshendelse i Asker

Politiet søker etter to eller tre personer etter at en mann i 30-årene har forklart at han ble angrepet og utsatt for vold i Asker. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld.

NRK - 5 timer siden

Nytt corona-tilfelle i Frankrike

Franske myndigheter opplyser at de har registrert nok et tilfelle av coronaviruset i Frankrike. Totalt er det registrert tre tilfeller i landet. Så langt er det ikke påvist coronavirus hos pasienter i andre europeiske land..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt