P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:55

P4 - 09 des. 19 kl. 13:05

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole.
Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen.
Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Strømmen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmåli , skolekantine
NRK - 25 okt. 19 kl. 20:50

Varetektsfengsles etter slagsmål

Tre menn er varetektsfengslet i fire uker etter slagsmål på Stovner onsdag. De er siktet for grov kroppsskade, trusler og medvirkning i dette. Det var minst ti involvert i Slagsmålet hvor én person ble sendt til legevakt med kuttskader i hodet..

NRK - 03 nov. 19 kl. 21:55

Stort slagsmål i Skien

Rundt 20 personer skal ha vært i slagsmål utenfor Arkaden i Skien. Da politiet kom til stedet løp flere vekk. Politiet har kontroll på situasjonen og jobber nå med å finne ut av hva som førte til slagsmålet..

NRK - 02 mai 20 kl. 19:23

Mann til sykehus etter slagsmål

En mann med ukjent skadeomfang er kjørt til Haukeland universitetssjukehus etter et slagsmål mellom flere unge menn ved Olsvik skole. I slagsmålet ble det brukt brekkjern eller batong, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

P4 - 03 nov. 19 kl. 22:22

20 personer i slagsmål i Skien

Rundt 20 personer skal ha vært i slagsmål utenfor Arkaden i Skien. Da politiet ankom stedet løp flere vekk. Politiet sier de har kontroll på situasjonen og jobber nå med å finne ut av hva som førte til slagsmålet..

NRK - 02 des. 19 kl. 12:06

Lærar med brotskade etter slagsmål

Ein lærar fekk det som truleg er brotskadar etter eit slagsmål mellom personar på ein skole på Helsfyr i Oslo. Den tilsette ved skolen gikk mellom dei involverte i slagsmålet. Politiet har kontroll på fleire personar..

P4 - 09 juni 20 kl. 18:22

Slagsmål med kniv i Trondheim

Bevæpnet politi i Trondheim rykket ut til et slagsmål med kniv i kveld. Fire unge menn er pågrepet av politiet, men det er ikke meldt om at noen er skadet. Bakgrunnen til slagsmålet er ikke kjent..

P4 - 09 feb. 20 kl. 18:18

Finger bitt av i slagsmål

En kvinne fikk en finger bitt av i et slagsmål i Åkebergsveien i Oslo i kveld. Det skal ha skjedd i et slagsmål mellom to kvinner i en moské. Kvinnen som ble bitt var en stund bevisstløs.

P4 - 30 nov. 99 kl. 00:00

Slagsmål i kirke

Politiet rykket i formiddag ut til et slagsmål i en kirke på Tøyen i Oslo. Rundt 70 personer var samlet i kirken, og det var to personer som sloss, men ingen skal være skadd. Ifølge politiet kan en krangel om penger ha vært årsaken til slagsmålet.

NRK - 02 des. 19 kl. 12:39

Ein elev skada etter slagsmål

Ein elev ved ein skole på Helsfyr i Oslo har truleg hjerneristing og moglege brotskadar i ansiktet etter eit slagsmål mellom fleire personar. Ein lærar fekk moglege brotskadar da han forsøkte å stoppe slagsmålet..

NRK - 20 mars 20 kl. 12:41

Tre siktet etter slagsmål i Oslo

Tre menn i 20-årene er pågrepet og siktet etter et stort slagsmål på Torshov i Oslo natt til fredag. To menn er innlagt på sykehus, men ingen er avhørt. Det ble brukt kniv og machete i slagsmålet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flere mottar arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni. Det er 300 flere enn ved utgangen av mars, viser nye tall fra NAV. Hittil i 2020 har antall personer som går på stønaden økt med 3500..

P4 - 45 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Helsedirektoratet vil at nordmenn fremover skal bruke munnbind i enkelte situasjoner. Det går frem i en pressemelding. Der skriver direktoratet at de anbefaler bruk av munnbind og tøymunnbind i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode.

P4 - 1 time siden

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går. Alle var negative. 1108 venter fortsatt på å bli testet.

P4 - 1 time siden

Tegnell vil likevel vurdere munnbind

Hvis situasjonen i Sverige endres kan det bli aktuelt å anbefale munnbind. Til SVT sier statsepdemiolog Anders Tegnell at hvis det kommer ny kunnskap eller mye trengsel kan munnbind være et supplement. Tegnell har tidligere advart om at bruk av munnbind kan gi falsk trygghet..

P4 - 1 time siden

Oppsving i hyttesalget

Hyttesalget opplever nå en oppsving. I årets andre kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor. Totalt ble det omsatt 3.

P4 - 1 time siden

Brann-spiller har fått koronavirus

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist koronasmitte. Det skriver Brann på sin hjemmeside. Fotballspilleren fra Førøyene har vært i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en virussmittet person, og fikk nylig symptomer.

P4 - 1 time siden

Nedgang for Finlands økonomi

Finlands økonomi fortsetter å krympe. Brutto nasjonalprodukt krympet med 3,2 i andre kvartal sammenlignet med første, viser tall den finske Statistikksentralen la frem i dag. Også Danmark la frem tall i dag som viser historisk fall i samme periode med en nedgang på 7,4 prosent.

P4 - 1 time siden

Tre smittet og 72 i karantene på Lillehammer

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer har testet positivt for koronasmitte. 72 personer, 61 ungdommer og 11 voksne, er satt i karantene. Den første personen ble bekreftet smittet tirsdag.

P4 - 1 time siden

Innvandrerne faller utenfor

Rekordmange innvandrere står uten jobb. 13,7 prosent av innvandrere var arbeidsledige i mai - det er mer enn en dobling på tre måneder. Til sammenlikning var arbeidsledigheten blant resten av befolkningen 4,9 prosent på samme tidspunkt, viser tall Klassekampen har hentet fra SSB..

P4 - 2 timer siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt