P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:51

P4 - 09 Dec 19 kl. 13:05

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole.
Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen.
Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Strømmen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmåli , skolekantine
NRK - 25 Oct 19 kl. 20:50

Varetektsfengsles etter slagsmål

Tre menn er varetektsfengslet i fire uker etter slagsmål på Stovner onsdag. De er siktet for grov kroppsskade, trusler og medvirkning i dette. Det var minst ti involvert i Slagsmålet hvor én person ble sendt til legevakt med kuttskader i hodet..

NRK - 03 Nov 19 kl. 21:55

Stort slagsmål i Skien

Rundt 20 personer skal ha vært i slagsmål utenfor Arkaden i Skien. Da politiet kom til stedet løp flere vekk. Politiet har kontroll på situasjonen og jobber nå med å finne ut av hva som førte til slagsmålet..

P4 - 03 Nov 19 kl. 22:22

20 personer i slagsmål i Skien

Rundt 20 personer skal ha vært i slagsmål utenfor Arkaden i Skien. Da politiet ankom stedet løp flere vekk. Politiet sier de har kontroll på situasjonen og jobber nå med å finne ut av hva som førte til slagsmålet..

NRK - 02 Dec 19 kl. 12:06

Lærar med brotskade etter slagsmål

Ein lærar fekk det som truleg er brotskadar etter eit slagsmål mellom personar på ein skole på Helsfyr i Oslo. Den tilsette ved skolen gikk mellom dei involverte i slagsmålet. Politiet har kontroll på fleire personar..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

Slagsmål i kirke

Politiet rykket i formiddag ut til et slagsmål i en kirke på Tøyen i Oslo. Rundt 70 personer var samlet i kirken, og det var to personer som sloss, men ingen skal være skadd. Ifølge politiet kan en krangel om penger ha vært årsaken til slagsmålet.

NRK - 02 Dec 19 kl. 12:39

Ein elev skada etter slagsmål

Ein elev ved ein skole på Helsfyr i Oslo har truleg hjerneristing og moglege brotskadar i ansiktet etter eit slagsmål mellom fleire personar. Ein lærar fekk moglege brotskadar da han forsøkte å stoppe slagsmålet..

VG - 14 Sep 19 kl. 07:07

Alvorlig skadet etter slagsmål

Politiet i Oslo fikk i 03-tiden natt til lørdag melding om et slagsmål mellom 10 til 12 personer..

NRK - 02 Dec 19 kl. 12:06

Tilsett skada etter slagsmål

Ein tilsett på ein skule på Helsfyr i Oslo fekk det som truleg er brotskadar etter eit slagsmål mellom fleire personar. Den tilsette ved skulen gikk mellom dei involverte i slagsmålet. Politiet har kontroll på fleire personar..

VG - 03 Oct 19 kl. 17:49

Ung mann alvorlig skadet etter slagsmål på Oslo City

Mannen ble liggende igjen på gulvet etter et slagsmål..

VG - 03 Oct 19 kl. 17:49

Ung mann alvorlig skadet etter slagsmål

Mannen ble liggende igjen på gulvet etter et slagsmål..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

P4 - 1 time siden

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

P4 - 1 time siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 2 timer siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 3 timer siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 3 timer siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 3 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 3 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 3 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 11 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt