NRK > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:06

NRK - 23 May 20 kl. 13:03

Slagsmål i matbutikk

Både politi og ambulanse har rykket ut til Meny i Østfoldhallen i Fredrikstad etter melding om slagsmål inne i butikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Meny, Fredrikstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmåli , matbutikk
P4 - 17 Feb 20 kl. 21:55

Matbutikk ranet

En mann truet i kveld til seg penger i en matbutikk ved Badedammen i Stavanger. Det er uklart om det ble brukt våpen til å true med. Hvor mye pengere ranere n fikk med seg er også uvisst.

P4 - 23 May 20 kl. 14:30

Slåsskamp på matbutikk

Det brøt ut slåsskamp på en matbutikk i Fredrikstad i dag fordi folk sto for tett. Det opplyser politiet. En person er kjørt til sykehus med mulige bruddskader i ansiktet.

NRK - 02 May 20 kl. 19:23

Mann til sykehus etter slagsmål

En mann med ukjent skadeomfang er kjørt til Haukeland universitetssjukehus etter et slagsmål mellom flere unge menn ved Olsvik skole. I slagsmålet ble det brukt brekkjern eller batong, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

P4 - 09 Feb 20 kl. 18:18

Finger bitt av i slagsmål

En kvinne fikk en finger bitt av i et slagsmål i Åkebergsveien i Oslo i kveld. Det skal ha skjedd i et slagsmål mellom to kvinner i en moské. Kvinnen som ble bitt var en stund bevisstløs.

NRK - 20 Mar 20 kl. 12:41

Tre siktet etter slagsmål i Oslo

Tre menn i 20-årene er pågrepet og siktet etter et stort slagsmål på Torshov i Oslo natt til fredag. To menn er innlagt på sykehus, men ingen er avhørt. Det ble brukt kniv og machete i slagsmålet..

P4 - 03 May 20 kl. 06:53

Ung mann til sykehus etter slagsmål

En ung mann er sendt til sykehus etter et slagsmål mellom flere andre i Bergen. To menn i tenårene er pågrepet og siktet for volden opplyser Vest politidistrikt. Tilstanden til den skadene er ikke kjent, men han skal ha blitt slått i hodet og overkroppen.

NRK - 09 May 20 kl. 18:22

Seks pågrepet etter Oslo-slagsmål

Politiet skriver at totalt seks personer har blitt arrestert etter slagsmålet på Bislett i Oslo. Bevæpnet politi rykket ut etter melding om mulig pistol på stedet, men det ble funnet to luftvåpen i området. En er sendt til legevakt etter slagsmålet..

NRK - 17 May 20 kl. 01:39

To skadd i slagsmål i Oslo

To personer er sendt til legevakt med hodeskader, opplyser politiet. To andre er arrestert mistenkt for å ha vært innblandet i et slagsmål i Munkedamsveien..

NRK - 21 timer siden

To russ til sykehus etter slagsmål

Flere russ barka i natt sammen i slagsmål ved Tusenfryd sør for Oslo. To av dem måtte kjøres til Ahus med lettere skader, opplyser politiet i Øst..

Aftenposten - 17 May 20 kl. 15:12

Slagsmål på Frogner

Politiet rykket ut med fire biler da det ble meldt om slagsmål på Frogner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

Flere døde av korona i Russland

Russland har registrert 197 dødsfall som følge av covid-19 det siste døgnet. Det er langt flere enn de 144 som ble registrert døde fredag. I alt har 458.

NRK - 15 minutter siden

Titusenvis på vei mot Det hvite hus

Ifølgje Washington Post er folkemengden som nå er samlet ved Det hvite hus og Lincoln-minnesmerket, den største til nå. Myndighetene venter opptil 200.000 mennesker til rasismeprotestene.

NRK - 1 time siden

Britiske kyrkjer skal opne 15. juni

I Storbritannia har regjeringa bestemt at kyrkjer og andre gudshus kan opne att 15. juni etter å ha vore stengde sidan mars. Det blir ikkje lov med store gudstenester, men kyrkjene skal vere opne for einskildmenneske som vil be, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Tusen i protestar i tyske byer

I Köln i Tyskland var tusenvis av menneske samla til demonstrasjonar mot rasisme og til støtte for den amerikanske Black Lives Matter-bevegelsen laurdag. Også i andre tyske byer var det protestar laurdag..

NRK - 2 timer siden

Politi knelte med demonstrantar

I Sveits viste politifolk støtte til Black Lives Matter-protestane og delte ut munnbind då 5000 var samla laurdag i Basel. Fleire politifolk knelte saman med demonstrantane, melder lokale medium. Det var og protestar i Zürich, Bern og Neuchatel..

NRK - 2 timer siden

23.000 demonstrerte i Frankrike

Rundt 23.000 demonstrerte i Frankrike laurdag, ifølgje styresmaktene. I Paris trossa 5500 forbodet mot demonstrasjonar.

NRK - 2 timer siden

48 skadde i protestar i Beirut

48 menneske vart skadde, 11 av dei alvorleg, i gatekampar i samband med protestar mot regjeringa i Libanon og den dårlege økonomien i landet. Samanstøytane skjedde mellom tilhengarar og motstandarar av Hizbolla, og mellom demonstantar og politi..

NRK - 2 timer siden

78 % av Rios politi-ofre er svarte

Brasils største mediehus O Globo offentliggjør i dag en rapport fra delstaten Rio som viser at et stort flertall av dem som blir drept av politiet, er mørkhudede. Tallet på politidrap har økt kraftig i Brasil de siste årene, særlig i Rio de Janeiro..

NRK - 2 timer siden

12 nordmenn nektet spansk innreise

12 nordmenn ble lørdag nektet innreise i Alicante i Spania og måtte dermed returnere til Norge med samme fly, melder Spaniaavisen. Spania tillater ikke turister å komme før 1. juli.

NRK - 3 timer siden

Mann tatt for knivstikking i Oslo

En mann som er mistenkt i forbindelse med en knivstikking i Storgata, er arrestert. Den skadde er kjørt til sykehus i ambulanse, melder Oslo-politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt