P4 > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:53

P4 - 29 jan. 20 kl. 20:45

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld.
Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst.
Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..
Les mer på P4


Les mer om:
Sagdalen, Lillestrøm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slåttmed , balltre
NRK - 27 okt. 19 kl. 22:54

To gutter slått med balltre

To gutter skal ha blitt slått med balltre etter å ha ringt på en dør på Maura i Akershus, da de ringte på døra til et hus. En person i 20-årene er pågrepet og siktet i saken. Den ene av guttene skal ha brukket en arm, skriver politiet på Twitter..

P4 - 27 okt. 19 kl. 23:03

Gutter slått med balltre

I Nannestad i Akershus ble to gutter alvorlig slått etter at de ringte på en dør og stakk av. En mann i 20-åra løp etter guttene og slo med et balltre. En av dem brakk armen og fikk hoven rygg, mens den andre fikk en hoven arm, melder Øst politidistrikt.

NRK - 30 nov. 19 kl. 05:17

Mann ble slått med balltre

En Oslo-mann i 40-årene erkjørt til Ahus med skader etter at han ble slått med balltre av to ukjente menn i Lillestrøm. Fornærmede har forklart for politiet at hendelsen var uprovosert. Politiet sjekker video fra området..

P4 - 30 nov. 19 kl. 07:25

Ble slått med balltre

En mann i 40-årene er kjørt til sykehus med skader etter at han ble slått med balltre av to ukjente menn i Lillestrøm i natt. Mannen har forklart for politiet at hendelsen var uprovosert, og gjerningspersonene stakk fra stedet i en bil. Mannen er ikke alvorlig skadet.

VG - 20 april 20 kl. 20:03

Påkjørt og slått med balltre under «avtalt oppgjør»

Det politiet kaller et avtalt oppgjør mellom to menn utviklet seg til et voldelig kaos. En video fra åstedet viser at en mann ble påkjørt og slått med balltre. En annen ble knivstukket..

NRK - 24 jan. 20 kl. 21:26

Drosjesjåfør slått med balltre

En drosjesjåfør ble kjørt til sykehus etter at han skal ha blitt angrepet med balltre i Porsgrunn i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent, opplyser Sørøst politidistrikt. Politiet har startet etterforskning..

P4 - 24 jan. 20 kl. 21:29

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

P4 - 24 mai 20 kl. 09:11

Angrep 13-åringer med balltre

Fire voksne er tiltalt for trusler og frihetsberøvelse mot tre 13 år gamle gutter. Guttene ringte på dører i nabolaget og stakk av, men da de ringte på døren til de tiltalte fulgte de etter og holdt dem igjen i 45 minutter. Guttene ble også slått med balltre så en av guttene brakk armen.

Aftenposten - 27 okt. 19 kl. 21:17

12- og 13-åring banket opp av 18-åring med balltre

To gutter er sendt til legevakten etter at de ble banket opp med et balltre av seks ungdommer. – En stygg og alvorlig sak, sier politiet..

Aftenposten - 27 okt. 19 kl. 21:17

12- og 13-åring banket opp av mann i 20-årene med balltre

To gutter er sendt til legevakten etter at de ble banket opp med et balltre av seks ungdommer. – En stygg og alvorlig sak, sier politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 45 minutter siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 45 minutter siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 1 time siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 1 time siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 1 time siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 1 time siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..

P4 - 2 timer siden

Smitteutbrudd på sykehjem i Bergen

4 ansatte på et sykehjem i Fyllingsdalen i Bergen har fått påvist koronaviruset. En av disse jobber fast på koronaavdelingen, de tre andre jobber på andre avdelinger skriver Bergens Tidende. Alle beboere blir nå testet etter smitteutbruddet..

P4 - 2 timer siden

En av fem vil på reise utenlands neste år

En av fem nordmenn vil reise til utlandet neste sommer. Det viser en ny undersøkelse Ipsos har laget for forsikringsselskapet Gjensidige. 33 prosent blant dem under 30 år svarer at de helt sikkert vil reise til Europa, utenfor Norden.

P4 - 3 timer siden

Koht tok ut 70.000 for å kjøpe kokain

Den kreftsyke komikeren Christine Koht forteller i et intervju med Lindmo om det store forbruket av kokain. Til NRK forteller hun at hun ved et tilfelle tok ut hele 70.000 kroner for å kjøpe kokain.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt