P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 00:41

P4 - 29 Jan 20 kl. 20:45

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld.
Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst.
Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..
Les mer på P4


Les mer om:
Sagdalen, Lillestrøm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slåttmed , balltre
P4 - 24 Jan 20 kl. 21:29

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 21:17

12- og 13-åring banket opp av mann i 20-årene med balltre

To gutter er sendt til legevakten etter at de ble banket opp med et balltre av seks ungdommer. – En stygg og alvorlig sak, sier politiet..

NRK - 24 Jan 20 kl. 21:26

Drosjesjåfør slått med balltre

En drosjesjåfør ble kjørt til sykehus etter at han skal ha blitt angrepet med balltre i Porsgrunn i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent, opplyser Sørøst politidistrikt. Politiet har startet etterforskning..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 21:17

12- og 13-åring banket opp av 18-åring med balltre

To gutter er sendt til legevakten etter at de ble banket opp med et balltre av seks ungdommer. – En stygg og alvorlig sak, sier politiet..

NRK - 27 Oct 19 kl. 22:54

To gutter slått med balltre

To gutter skal ha blitt slått med balltre etter å ha ringt på en dør på Maura i Akershus, da de ringte på døra til et hus. En person i 20-årene er pågrepet og siktet i saken. Den ene av guttene skal ha brukket en arm, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 Nov 19 kl. 05:17

Mann ble slått med balltre

En Oslo-mann i 40-årene erkjørt til Ahus med skader etter at han ble slått med balltre av to ukjente menn i Lillestrøm. Fornærmede har forklart for politiet at hendelsen var uprovosert. Politiet sjekker video fra området..

P4 - 30 Nov 19 kl. 07:25

Ble slått med balltre

En mann i 40-årene er kjørt til sykehus med skader etter at han ble slått med balltre av to ukjente menn i Lillestrøm i natt. Mannen har forklart for politiet at hendelsen var uprovosert, og gjerningspersonene stakk fra stedet i en bil. Mannen er ikke alvorlig skadet.

NRK - 13 Nov 19 kl. 06:46

Truet politiet med balltre

I natt ble en mann i 20-årene pågrepet i Oslo etter at han truet vektere med balltre og sparket en politimann ved et utested i Torggata. Ingen ble skadet. Vekterne anmeldte mannen som nå er pågrepet av politiet og sitter nå i arresten..

P4 - 27 Oct 19 kl. 23:03

Gutter slått med balltre

I Nannestad i Akershus ble to gutter alvorlig slått etter at de ringte på en dør og stakk av. En mann i 20-åra løp etter guttene og slo med et balltre. En av dem brakk armen og fikk hoven rygg, mens den andre fikk en hoven arm, melder Øst politidistrikt.

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 06:47

Mann truet vektere med balltre og sparket politiet i Oslo

En mann i 20-årene er pågrepet etter at han truet vektere med balltre og sparket en polititjenestemann ved et utested i Torggata i Oslo i natt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

- Giske innstilles likevel

Trondheim Arbeiderparti vil ikke ta til følge ønsket fra Trond Giskes eget lokallag, om ikke å innstille han til styret i Trøndelag Ap overhodet. Ifølge Adresseavisen innstiller Trondheim Ap tvert imot Giske som sin lederkandidat. Tidligere har det vært kjent at Giske var ett av seks innspilte navn til styret, men nå i kveld opplyser laget at det er ledervervet de ønsker Giske inn i..

P4 - 3 timer siden

400 tonn egg kan bli grisefor

400 tonn egg kan nå bli grisefor. Nortura har et altfor stort egg-lager, og nå har de fått tillatelse til å bruke eggene, som var ment å være menneskemat, til dyremat i stedet, melder NTB. Ifølge Nortura er det ikke mulig å få brukt opp eggene på andre måter før de blir for gamle, og det statlige Omsetningsrådet innvilget søknaden med åtte mot to stemmer..

P4 - 2 timer siden

Ishockey: Bunnlag slo topplag

Det var bunn mot topp - og det endte topp for bunnlaget i Get-ligaen i ishockey i kveld. Oslolaget Grüner slo den suverene seriemesteren Stavanger Oilers 4-3. Kveldens øvrige kamper endte slik: Storhamar – Manglerud Star 4-2 Vålerenga – Narvik 4-1 Stjernen – Lillehammer 1-2.

P4 - 2 timer siden

- Stone har gode sjanser for å bli renvasket

Roger Stone blir ikke benådet umiddelbart, men han har en god sjanse til å full renvaskelse. Det sa president Donald Trump i kveld - bare timer etter hans tidligere nære rådgiver ble dømt til vel tre års fengsel. Dommen var langt lavere enn aktoratets opprinnelige påstand om sju til ni års fengsel.

P4 - 5 timer siden

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha truet mannen, men han skal ikke ha blitt fysisk skadd.

P4 - 4 timer siden

Giske skal ha blitt vraket av sine egne

Trond Giskes eget lokallag har vraket han som kandidat til Trøndelag Arbeiderparti. Det opplyser kilder både til Adresseavisen og VG. Mens krefter i Trøndelag Ap har jobbet for å få Giske som kandidat, skal hans lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ha levert en liste uten hans navn.

P4 - 3 timer siden

Nedturen fortsetter for Høyre

Nedturen fortsetter for Høyre. I Dagbladets ferske partibarometer er de nede i en oppslutning på 18,8 prosent. Det er 0,9 prosentpoeng lavere enn forrige måling da de for første gang på mange år falt under 20 prosent.

P4 - 5 timer siden

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - 5 timer siden

Moser oppretter Alzheimer-senter

Nobelprisvinnerne Edvard og May-Britt Moser skal drive et nasjonalt senter for forskning på demenssykdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen gir 22,5 millioner kroner til senteret, som har som mål å finne en kur mot sykdommen, melder NRK. Rundt 50 millioner mennesker i verden lever med Alzheimer i dag..

P4 - 6 timer siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt