P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:34

P4 - 23 May 20 kl. 14:30

Slåsskamp på matbutikk

Det brøt ut slåsskamp på en matbutikk i Fredrikstad i dag fordi folk sto for tett.
Det opplyser politiet.
En person er kjørt til sykehus med mulige bruddskader i ansiktet.
Politiet oppretter sak..
Les mer på P4


Les mer om:
Fredrikstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slåsskamp, matbutikk
P4 - 17 Feb 20 kl. 21:55

Matbutikk ranet

En mann truet i kveld til seg penger i en matbutikk ved Badedammen i Stavanger. Det er uklart om det ble brukt våpen til å true med. Hvor mye pengere ranere n fikk med seg er også uvisst.

Dagbladet - 14 Apr 20 kl. 18:24

Brutal slåsskamp utløste vill skyting ved skole

En slåsskamp skal ha vært opptakten til flere skyteepisoder i de tett bebygde områdene på Mortensrud og Bjørndal natt til langfredag..

P4 - 16 Mar 20 kl. 18:52

Slåsskamp med pistol

Politiet i Oslo rykket ut på melding om en slåsskamp med en pistol i området St. Hanshaugen i kveld. En person er kjørt til legevakt med lettere skader.

P4 - 24 Mar 20 kl. 22:47

Pågrepet etter slåsskamp

Tre unge menn er pågrepet etter etter en slåsskamp ved Sofienbergparken i Oslo i kveld. Ingen ble skadd, opplyser politiet som fant en machete på stedet. Bakgrunnen for slåsskampen er ikke klar..

NRK - 24 Mar 20 kl. 22:01

Pågrepet etter slåsskamp i Oslo

Tre menn i alderen 17 til 20 år er pågrepet etter en slåsskamp ved Sofienbergparken i Oslo tirsdag kveld. Politiet i Oslo opplyser at de fant en machete på stedet. Ingen ble fysisk skadd i slagsmålet..

Aftenposten - 16 Mar 20 kl. 17:58

Mann bekreftet død etter melding om slåsskamp i Fredrikstad

En mann er bekreftet død etter at politiet rykket ut til melding om en slåsskamp i Fredrikstad mandag ettermiddag. En mann i 40-årene er siktet i saken..

NRK - 23 May 20 kl. 13:03

Slagsmål i matbutikk

Både politi og ambulanse har rykket ut til Meny i Østfoldhallen i Fredrikstad etter melding om slagsmål inne i butikken..

P4 - 14 May 20 kl. 15:56

Væpnet ran av butikk

En matbutikk ble ranet av fire menn som truet med pistol på Billingstad i Asker i ettermiddag. Politiet er på vei med flere patruljer. Det er ikke kjent om noen er skadet..

NRK - 06 Feb 20 kl. 10:29

Truet betjening på butikk

En butikktyv truet de ansatte på en matbutikk på Søm i Kristiansand etter at han ble konfrontert av betjeningen. Politiet melder at tyven brukte et stikkvåpen i forbindelse med truslene, men at ingen personer ble skadet..

VG - 03 Apr 20 kl. 13:07

Tommy Steine har blitt ekstrahjelp på Kiwi

TV-profil og komiker Tommy Steine (50) mistet alle oppdrag. Nå har fått ny jobb i matbutikk..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 45 minutter siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 1 time siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 1 time siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.

P4 - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis innfører portforbud i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene som har oppstått etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Borgermesteren opplyser i kveld at portforbudet vil gjelde gjennom hele helgen. Politimannen ble i kveld pågrepet og siktet for uaktsomt drap, og dødsfallet har ført til opptøyer og uro i flere dage rpå rad..

P4 - 2 timer siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 3 timer siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 3 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 3 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 4 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt