P4 > Nyheter

Saturday, 16 November, 00:16

P4 - 16 Oct 19 kl. 07:53

Slår alarm om kompetansemangel i Vegvesenet

Ansatte har sluttet i hopetall når Statens vegvesen nå splittes opp og fylkene skal få ansvaret for fylkesveiene.
Det skriver VG.
Konstituert vegdirektør Bjørne Grimsrud sier situasjonen er kritisk og at de mangler riktig kompetanse innenfor flere fagområder.
Så langt i år har rundt 600 ansatte i faste stillinger sluttet i Statens vegvesen, av totalt 6800 ansatte ved inngangen av året..
Les mer på P4


Les mer om:
Statens, VG, Bjørne Grimsrud, Vegvesenet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slår alarmom , kompetansemangeli , Vegvesenet
VG - 16 Oct 19 kl. 07:25

Slår alarm om kompetansemangel i Vegvesenet: – Det er kritisk

Ansatte har sluttet i hopetall når Statens vegvesen nå splittes opp og fylkene skal få ansvaret for fylkesveiene. Veidirektøren sier situasjonen er kritisk og risikobildet høyt..

NRK - 02 Aug 19 kl. 04:59

Vil gi demente GPS-alarm

Statsminister Erna Solberg lover eldre demente GPS-alarm, men bare i de kommunene hvor Høyre vinner makten i det kommende kommunevalget. Det er 77.000 personer med demens i Norge.

P4 - 06 Nov 19 kl. 21:21

Alarm Nederland

Falsk alarm førte i kveld til full utrykning på den store nederlandske flyplassen Schipol i kveld. Det kom meldinger om en mulig gisselsituasjon på et av flyene til det spanske selskapet Air Europa. Men det var en feil ombord i flyet som utløste en alarm som igjen satte flyplassen i terrorberedskap, melder AFP..

NRK - 07 Jul 19 kl. 23:47

Vegvesenet ut mot privatkjøring

De siste årene har det blitt flere som kjører turister ulovlig ved populære reisemål på Vestlandet, som Flåm og Gudvangen. Vegvesenet har avslørt at norske og utenlandske firma driver persontransport uten løyve, melder Bergens Tidende..

P4 - 28 Aug 19 kl. 05:43

Ansatte slår alarm om eldreomsorgen i Os

Ansatte og tillitsvalgte ved Frps prestisjeinstitusjon slår alarm om eldreomsorgen i Os. Luranetunet er Frps glansbilde på deres vellykkede suksesshistorie, men nå slår de ansatte alarm på grunn av mangel på ansatte, skriver Klassekampen. Kommunalsjef for helse og omsorg Monica Melvold sier til avisen at de vil ta tak i bekymringene som har kommet inn og sier bemanningen har vært økt flere ganger..

P4 - 02 Aug 19 kl. 06:24

Høyre lover demente GPS-alarm

Statsminister Erna Solberg lover nå eldre hjemmeboende demente GPS-alarm, men kun i kommunene hvor Høyre vinner makten i det kommende kommunevalget. Solberg sier til VG at at det er et mål i seg selv at eldre demente kan bo så lenge som mulig hjemme hos seg selv. Det er 77.

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 03:06

Slår alarm etter dødsfall

Amerikanske helsemyndigheter slår alarm om bruken av e-sigaretter etter landets første registrerte dødsfall som kan knyttes til damping..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 18:48

Falsk alarm da USA Todays hovedkontor ble evakuert

Hovedkontoret til avisen USA Today i Tysons i Virginia ble evakuert etter meldinger om en mulig væpnet mann i bygningen. Falsk alarm, ifølge politiet..

NRK - 15 Jul 19 kl. 12:18

Slår alarm om denguefeber

Filippinske helsemyndigheter slår alarm om denguefeber etter en sterk økning i antallet sykdomstilfeller. Helsedepartementet opplyser at sykdommen har tatt livet av 456 personer i første halvår, en økning på 39 prosent fra samme periode i fjor. (NTB).

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 04:50

Høyre lover hjemmeboende demente GPS-alarm

Statsminister Erna Solberg lover eldre demente GPS-alarm, men bare i de kommunene hvor Høyre vinner makten i det kommende kommunevalget..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Frode Berg på fb

- To år i russisk varetektsfengsel har vært en tøff tid for meg. Det sier spiondømte Frode Berg i en video på Facebook. Berg ble dømt til 14 års fengsel for spionasje mot Russland, men ble i dag utlevert til Litauen..

P4 - 1 time siden

Kvinne drept Florø

En kvinne er knivdrept i Florø i Sogn og Fjordane. Politiet har pågrepet en mann som de mener er gjerningsmannen. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20, men kvinnen ble erklært død på stedet..

P4 - 2 timer siden

- Ludvigsen burde fått prøvd saken sin

Det er nødvendig at tidligere fiskeriminister og fylkesmann Svein Ludvigsen får prøvd hele saken sin for retten på nytt. Det sier forsvareren hans til NTB. Ludvigsen som i sommer ble dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt stillingen til å skaffe seksuell omgang med tre ayslsøkere får bare behandlet en liten del av saken på nytt i lagmannsretten.

P4 - 2 timer siden

Rektor underslag

En rektor ved en skole på Vestlandet er dømt til 90 dages ubetinget fengsel for grovt underslag, melder TV 2. Rektoren skal ha kjøpt utstyr som høyttalere, kompostkvern, gassvarmeovn og Macbook til privat bruk, men brukte skolens penger til dette..

P4 - 3 timer siden

Damer og taxi

Det skal bli tryggere for kvinner i Oslo å komme seg hjem fra julebord fra 15. november til 15. desember, melder NTB.

P4 - 7 timer siden

Usikkert om Berg kommer til Norge i dag

Det er usikkert om Frode Berg kommer hjem til Norge i løpet av dagen i dag. Hans norske advokat Brynjulf Risnes opplyser til NTB at Berg trenger tid til å finne ut av hvordan han har det. Berg ble sluppet fri i dag etter å ha vært fengslet i Moskva i nesten to år..

P4 - 7 timer siden

Første tilbakebetaling gjennomført

NAV har i dag gjennomført den første tilbakebetalingen til en person som er rammet av trygdeskandalen. Utbetalingen er på rundt 70 000 kroner, og personen vil enten få pengene på konto i dag eller like over helgen, opplyser NAV til TV2. De vet ikke hvor lang tid det vil ta før alle de berørte har fått penger de har krav på tilbake..

P4 - 8 timer siden

Ønsker tips etter voldtekt

Politiet ønsker tips etter at en kvinne ble voldtatt utendørs i Stavanger sentrum natt til i går. Det skal ikke være noen relasjon mellom de to. Politiet opplyser at de var raskt på stedet og sikret spor, og kvinne ble sendt til voldtektsmottaket.

P4 - 7 timer siden

Etterretningstjenesten er glade

Etterretningstjenesten er svært glade for at spiondømte Frode Berg nå er benådet. Berg har vært fengslet i Moskva i nesten to år, og det er første gang E-tjenesten uttaler seg om dette. Sjef Morten Haga Lunde sier til NRK at det er gledelig at Berg endelig kan gjenforenes med familien..

P4 - 7 timer siden

Blir ingen stor markering i Kirkenes

Det blir ingen stor markering for Frode Berg når han snart kommer hjem til Kirkenes. Det sier ordfører i Sør-Varanger kommune, Rune Rafaelsen fra Arbeiderpartiet. I dag ble det kjent at spiondømte Berg er blitt benådet av Russland og utlevert til norske myndigheter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt