P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 00:52

P4 - 16 Oct 19 kl. 07:53

Slår alarm om kompetansemangel i Vegvesenet

Ansatte har sluttet i hopetall når Statens vegvesen nå splittes opp og fylkene skal få ansvaret for fylkesveiene.
Det skriver VG.
Konstituert vegdirektør Bjørne Grimsrud sier situasjonen er kritisk og at de mangler riktig kompetanse innenfor flere fagområder.
Så langt i år har rundt 600 ansatte i faste stillinger sluttet i Statens vegvesen, av totalt 6800 ansatte ved inngangen av året..
Les mer på P4


Les mer om:
Statens, VG, Bjørne Grimsrud, Vegvesenet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slår alarmom , kompetansemangeli , Vegvesenet
VG - 16 Oct 19 kl. 07:25

Slår alarm om kompetansemangel i Vegvesenet: – Det er kritisk

Ansatte har sluttet i hopetall når Statens vegvesen nå splittes opp og fylkene skal få ansvaret for fylkesveiene. Veidirektøren sier situasjonen er kritisk og risikobildet høyt..

NRK - 02 Aug 19 kl. 04:59

Vil gi demente GPS-alarm

Statsminister Erna Solberg lover eldre demente GPS-alarm, men bare i de kommunene hvor Høyre vinner makten i det kommende kommunevalget. Det er 77.000 personer med demens i Norge.

P4 - 06 Nov 19 kl. 21:21

Alarm Nederland

Falsk alarm førte i kveld til full utrykning på den store nederlandske flyplassen Schipol i kveld. Det kom meldinger om en mulig gisselsituasjon på et av flyene til det spanske selskapet Air Europa. Men det var en feil ombord i flyet som utløste en alarm som igjen satte flyplassen i terrorberedskap, melder AFP..

Dagbladet - 13 Jan 20 kl. 09:28

Feil hos Vegvesenet: Flere kan være uriktig dømt

Feil i et dataverktøy hos Vegvesenet kan ha ført til at politi og påtalemyndighet har mottatt rapporter med feilaktig innhold i trafikksaker..

E24 - 17 Feb 20 kl. 13:53

Kommentar: Kritisk kompetansemangel bremser norsk økonomi

Abelia-direktør mener den norske økonomien er sårbar..

Dagbladet - 03 Apr 20 kl. 09:32

Slo alarm - sparket

Da coronasmitten spredte seg om bord det amerikanske hangarskipet, slo kapteinen alarm. Nå er han avløst fra stillingen..

NRK - 29 Apr 20 kl. 10:45

Vegvesenet åpner for bilkontroller

Fra mandag vil de fleste trafikkstasjonene være åpne igjen for kjøretøykontroll. Det er begrenset kapasitet, og de som har fått avlyst timer, skal bli prioritert. Kjøretøy som kontrolleres må være rengjort, opplyser Vegvesenet til NTB..

NRK - 07 Jul 19 kl. 23:47

Vegvesenet ut mot privatkjøring

De siste årene har det blitt flere som kjører turister ulovlig ved populære reisemål på Vestlandet, som Flåm og Gudvangen. Vegvesenet har avslørt at norske og utenlandske firma driver persontransport uten løyve, melder Bergens Tidende..

Dagbladet - 26 Apr 20 kl. 06:35

Slår alarm om togkaos

Fylkesleder i Viken, Halvard Ingebrigtsen, slår alarm om konsekvensene av sommerstenging av jernbanestrekninger på Østlandet. Situasjonen er ekstra alvorlig i år, mener han..

Aftenposten - 21 Apr 20 kl. 09:53

Vegvesenet utsetter ikke EU-kontroll på nytt

Tidligere i år utsatte Vegvesenet EU-kontrollen på grunn av koronapandemien, men de vil ikke gi en ny utsettelse for dem som har frist i mai eller senere..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Hagen-saken: Mobilspor kan være viktige

Politiet undersøker om gjerningsmennene kan ha flyttetp å mobil til Anne-Elisabeth Hagen den dagen hun forsvant. Tom Hagen har forklart at han fant konas mobil et annet sted enn der hun pleide å legge den, da han kom hjem og oppdaget at hun var borte. Telefonens bevegelser kan avsløre når en eller flere gjerningspersoner var i huset, og er noe politiet undersøker, melder NRK..

P4 - 1 time siden

Putin-lov kan komme 1. juli

1. juli skal russerne stemme over grunnlovsendringer som åpner for at Vladimir Putin kan sitte ved makten helt frem til 2036. Egentlig skulle det stemmes over dette i april, men avstemningen ble utsatt på grunn av koronapandemien.

P4 - 1 time siden

Russland nekter for å stå bak

Russland nekter for at de står bak opptøyene i USA. USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for, på en eller annen måte, å ha støttet opptøyene, som nå pågår i en rekke amerikanske byer. En talsmann for president Vladimir Putin sier de aldri har blandet seg inn i amerikanske anliggender, og at de heller ikke har gjort det nå..

P4 - 1 time siden

15 døde etter tropisk storm

Minst 15 personer har mistet livet etter at El Salvador ble rammet av den tropiske stormen Amanda i helgen. Sju personer er fortsatt savnet. Uværet har også rammet Guatemala hardt.

P4 - 1 time siden

Lokalpolitiker tjener mer enn Solberg

Lokalpolitiker i Stavanger, og leder i Folkeaksjonen nei til mer bompenger, Frode Myrhol, tjener 100.000 kroner mer i året enn statsminister Erna Solberg. Myrhol tjener i overkant av 1,8 millioner kroner i året.

P4 - 1 time siden

Tror forhandlinger kan ta lang tid

Det kan ta lang tid før Get-kundene får tilbake TV 2-kanalene. Natt til i dag ble det kjent at de ikke har blitt enige om en ny avtale, og nesten 480.000 Get-kunder mistet tilgangen til TV 2s kanaler.

P4 - 2 timer siden

Nå blir det kjøligere

Etter en pinsehelg med strålende vær over stort sett hele landet, og godt over 20 grader mange steder, må folk forberede seg på kjøligere vær. Fra onsdag blir det gradvis lavere temperaturer, og de aller fleste stedene i landet vil få regn denne uken. Det kommer først nord i landet, med regn fra i morgen, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 2 timer siden

Portforbud i New York

Det innføres et midlertidig portforbud om natten i New York. Flere byer har innført det samme, på grunn av voldelige opptøyer i forbindelse med demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Portforbudet i New York gjelder fra klokken elleve om kvelden til klokken fem dagen etter..

P4 - 2 timer siden

Under ti har fått smitte-SMS

Under ti personer har fått en SMS fra smittestopp-appen om at de har vært tett på en koronasmittet person. Det opplyser Folkehelseinstituttet til Bergens Tidende. Appen blir fortsatt testet ut i Drammen, Trondheim og Tromsø.

P4 - 3 timer siden

- Floyd døde av oksygenmangel

- George Floyd døde som følge av oksygenmangel på grunn av press mot rygg og nakke da han ble brutalt behandlet av politiet i Minneapolis for en uke siden. Det viser den uavhengige obduksjonsrapporten, melder nyhetsbyrået AP. Politimannen som pågrep ham presset kneet mot nakken til 46-åringen i over åtte minutter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt