VG > Nyheter

Saturday, 06 June, 16:55

VG - 09 Jan 20 kl. 11:47

Slår alarm etter storbrann: – Dagens parkeringshus er svært risikable

Dårlig sikt, elbiler, og giftig røyk: Derfor er bilbranner i parkeringshus et mareritt for brannvesenet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slår alarm, etter, storbrann, Dagens, parkeringshuser , svært, risikable
NRK - 08 Dec 19 kl. 16:12

Pågripelser etter storbrann i India

Indisk politi har pågrepet eieren og lederen for fabrikken som søndag ble rammet av en storbrann i Indias hovedstad New Delhi. 43 personer omkom i infernoet. Eieren er siktet for drap og uaktsom håndtering av brennbart materiale, opplyser politiet..

P4 - 08 Dec 19 kl. 16:34

Eier pågrepet etter storbrann i India

Eieren og lederen for fabrikken i New Delhi i India som ble rammet av en storbrann i dag, er nå pågrepet av politiet. 43 mennesker omkom i brannen. Eieren er i følge politiet siktet for drap og uaktsom håndtering av brennbart materialet..

NRK - 23 May 20 kl. 21:18

Storbrann ved turistmål i USA

Det velkjente turistmålet Fisherman's Wharf i San Francisco ble rammet av en storbrann lørdag. Et historisk frakteskip fra andre verdenskrig ble reddet. Så langt er det ikke meldt om døde eller skadde..

P4 - 06 Nov 19 kl. 21:21

Alarm Nederland

Falsk alarm førte i kveld til full utrykning på den store nederlandske flyplassen Schipol i kveld. Det kom meldinger om en mulig gisselsituasjon på et av flyene til det spanske selskapet Air Europa. Men det var en feil ombord i flyet som utløste en alarm som igjen satte flyplassen i terrorberedskap, melder AFP..

Dagbladet - 17 May 20 kl. 04:53

Eksplosjon og storbrann i Los Angeles

Los Angeles ble lørdag kveld lokal tid rystet av en eksplosjon og påfølgende storbrann. Minst ti brannmenn er skadd..

Dagbladet - 03 Apr 20 kl. 09:32

Slo alarm - sparket

Da coronasmitten spredte seg om bord det amerikanske hangarskipet, slo kapteinen alarm. Nå er han avløst fra stillingen..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 22:14

Storbrann på Fisherman's Wharf i San Francisco

Det velkjente turistmålet Fisherman's Wharf i San Francisco ble rammet av en storbrann lørdag. Et historisk frakteskip fra andre verdenskrig ble reddet..

Dagbladet - 26 Apr 20 kl. 06:35

Slår alarm om togkaos

Fylkesleder i Viken, Halvard Ingebrigtsen, slår alarm om konsekvensene av sommerstenging av jernbanestrekninger på Østlandet. Situasjonen er ekstra alvorlig i år, mener han..

NRK - 14 Oct 19 kl. 20:50

Banker slår alarm om svindlere

Sparebank1 slår alarm etter flere svindeltilfeller den siste tiden. – De snakker prikkfritt norsk og bruker navn og telefonnummer som kan knyttes til banken, sier Stein Vidar Loftås i Sparebank1. Også DNB-kunder er forsøkt svindlet, melder TV2..

VG - 18 Mar 20 kl. 20:50

Clemet slo corona-alarm etter uformelt borgerlig pub-treff – ble selv testet i ettermiddag

Etter at både Erna Solbergs statssekretær Rune Alstadsæter og Frps stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen informerte om at de var smittet etter et uformelt borgerlig treff på en pub, slo arrangør Kristin Clemet corona-alarm..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

1400 demonstrerte mot rasisme i Stavanger

Lørdag var det en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger, og rundt 1400 møtte opp. Det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 3 timer siden

Bekymret før markering i Stavanger: Tusenvis demonstrerer

Lørdag skal det være en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 4000 mennesker har meldt sin interesse på Facebook, det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 3 timer siden

Ny smittebølge i Iran knyttes til bryllupsfest

Iran er blitt rammet av en ny smittebølge de siste dagene. Myndighetene mener smitten har spredt seg fra en bryllupsfest..

VG - 3 timer siden

Nytt ras i Alta – undersøkelsene fortsetter

Et ras i Alta har tatt gamle E6. Stedet ligger innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. I helgen fortsetter geologene arbeidet..

VG - 3 timer siden

Bekymret før markering i Stavanger: Vet ikke hvor mange som kommer

Lørdag skal det være en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 300 mennesker har meldt sin interesse på Facebook, det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 8 timer siden

Spillet med de angivelige kidnapperne

Tom Hagens dialog med den angivelige motparten har vært langt mer omfattende enn det som hittil har vært kjent. Gjentatte trusler om dårlig tid, kjøp av kryptovaluta for 30 millioner kroner, en aggressiv e-post og en feilmelding i retur er blant ingrediensene i de mystiske forhandlingene..

VG - 18 timer siden

Kan ha funnet skoen til savnede Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 18 timer siden

Solberg om at tusenvis trosset smittevernreglene: – Det ble vanskelig

Flere tusen demonstranter trosset smittevernreglene da de samlet seg foran Stortinget fredag ettermiddag. Men statsminister Erna Solberg sier hun er glad arrangørene forsøkte å overholde dem..

VG - Igår: 15:46

Tusenvis av demonstranter er samlet utenfor Stortinget

Et enormt folkehav har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget ble George Floyd hedret med stillhet..

VG - Igår: 15:46

Demonstrasjoner mot politivold i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt