P4 > Nyheter

Tuesday, 10 December, 02:53

P4 - 17 Nov 19 kl. 20:24

Skyting ved Stockholm

Det foregår en aksjon med tungt væpnet politi i Sundbyberg ved Stockholm.
En mann skal ha barrikadert seg i en leilighet og har løsnet flere skudd, melder Aftonbladet. Blant annet skal han ha fyrt av skudd mot politiet gjennom ytterdøren til leiligheten..
Les mer på P4


Les mer om:
Sundbyberg, Stockholm, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skyting, ved, Stockholm
Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 08:20

To personer skutt ved restaurant i Stockholm natt til lørdag

Kl. 02.34 ble svensk politi varslet om skyting utenfor en restaurant i Märsta, nord for Stockholm sentrum..

NRK - 28 Aug 19 kl. 07:33

Kvinne skutt og drept i Stockholm

En kvinne er død etter skyting vest i Stockholm natt til onsdag. Kvinnen ble først bragt til sykehus med skader. Minst to skudd ble avfyrt inne i en leilighet, skriver Aftonbladet..

NRK - 13 Sep 19 kl. 16:58

Livsvarige skader etter skyting

Ett av de to tilfeldige ofrene for skytingen i Stockholm-forstaden Nacka i forrige uke har fått livsvarige skader, opplyser politiet..

NRK - 18 Nov 19 kl. 03:58

Skyting i Uppsala

I Uppsala nord for Stockholm er en leilighet i natt beskutt flere ganger. Ingen beboere ble skadet, men politiet har funnet flere kulehull i en vindusrute, melder SVT..

NRK - 19 Aug 19 kl. 07:11

Mann skutt i Stockholm

I Stockholm er en mann skutt av politiet etter en flere timer lang politiaksjon, skriver Aftonbladet. – Mannen er fraktet til sykehus, men skadene er ikke livstruende, sier politibetjent Lena Baakki i Stockholm til avisen..

P4 - 03 Oct 19 kl. 13:23

- Gjengproblemene i Stockholm forverres

De kriminelle gjengene Stockholm i Sverige blir flere og mer brutale. Det går frem i en fersk rapport fra det svenske politiet, ifølge Nettavisen. Totalt har politiet kartlagt 1.

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 14:21

Svensk politi forklarer seg om skyting mot 20-åring med Downs

To av de tre svenske politifolkene som skjøt og drepte 20 år gamle Eric Torell forklarer seg i retten i Stockholm mandag. Det gjør også Torells mor..

NRK - 08 Sep 19 kl. 23:21

To personer såret etter skyting

To personer er funnet såret etter at det ble utløst skudd i Stockholm-forstaden Nacka søndag kveld. Politiet har tatt inn flere personer til avhør. Det skal ha vært skutt med automatvåpen mot et leilighetsbygg, melder Aftonbladet..

VG - 24 Aug 19 kl. 10:26

Drapet i Stockholm: – Han hadde fysiske skader da han ble pågrepet

STOCKHOLM (VG) Direktøren som er siktet for drapet på en norsk kvinne i Stockholm onsdag ble behandlet for skader etter pågripelsen..

P4 - 06 Aug 19 kl. 19:37

Skyting på kjøpesenter i Louisiana

Politiet i USA har rykket ut etter melding om skyting på et kjøpesenter i Louisiana. Det melder flere amerikanske medier. Det skal ikke være pågående skyting, men åstedet er aktivt.

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

- Alle pasientoppdrag ble gjennomført

Alle pasientoppdrag Babcock fikk i Nord-Norge i dag ble gjennomført. Det opplyser selskapet selv i en pressemelding i kveld. Babcock sier de har satt inn to ekstra fly, og har et tredje i beredskap etter problemene i helgen hvor fire fly ble satt på bakken på grunn av tekniske problemer.

P4 - 3 timer siden

Ber om tips etter funn av død person

Politiet ber om tips etter at en død mann ble funnet i en sanddyne på Rægestranden i Sola kommune i Rogaland av forbipasserende i ettermiddag. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig og har igangsatt kriminaltekniske undersøkelser. Det er ukjent hvem den avdøde er.

P4 - 4 timer siden

Klagesak mot Norge etter utvisningsvedtak

EFTAs tilsynsorgan ESA oppretter klagesak mot Norge etter at Utlendingsnemda nekter å innvilge en alenemor opphold fordi sønnen på 12 år ikke har inntekt. Det melder TV2. Nemda ser bort fra at moren har to jobber, og krever i stedet at det er sønnen som må forsørge henne.

P4 - 4 timer siden

Gisler løslatt i Nigeria

De ni personene som ble tatt som gisler om bord et norsk lasteskip utenfor kysten av Benin i begynnelsen av november er løslatt av gisseltakerne. De ni som satt 35 dager i fangenskap, har gått gjennom medisinske undersøkelser og ble flydd hjem til hjemlandet sitt Filippinene lørdag, melder rederiet. Det er uklart om det ble gitt et løsepengekrav..

P4 - 4 timer siden

Død person funnet i Hammerfest

En kvinne i 40-årene er funnet død i en leilighet i Hammerfest i Finnmark. Politiet sier det ikke er en åpenbar dødsårsak, og opplyser at de har igangsatt undersøkelser. De understreker at det er tidlig i etterforskningsfasen, og vil komme med mer informasjon når det foreligger..

P4 - 6 timer siden

Mener norsk ferielov er ulovlig

Den norske ferieloven bryter trolig med EØS-avtalen. Det mener flere norske juseksperter Aftenposten har snakket med. Mange nyutdannede har ikke råd til ferie fordi de ikke har tjent opp feriepenger i sin første jobb.

P4 - 6 timer siden

FBI får støtte for Trump-granskning

FBI gjorde ingenting galt da de gransket koblinger mellom Donald Trumps valgkampstab og Russland. Det fastslår en rapport fra generalinspektøren for USAs justisdepartmentet. Konklusjonen motsier president Trumps påstander om at han var offer for en heksejakt.

P4 - 6 timer siden

Fredsprisvinneren har ankommet Norge

Årets fredsprisvinner, Etiopias statsminister Abiy Ahmed, ankom i kveld Norge i forkant av fredsprisutdelingen i morgen. Ahmed fikk prisen for å ha sluttet fred med nabolandet Eritrea, men det siste halvåret har prosessen gått i stå og uroen i hans eget land har økt. Til pressen i kveld sa Ahmed at han er svært glad for prisen, men la også til at situasjonen i hjemlandet for tiden er en stor utfordring...

P4 - 6 timer siden

Vurderer å leie inn fly fra Luftransport

Helse Nord og helseminister Bent Høie vurderer å leie inn fly fra Lufttransport for å bøte på situasjonen i Nord-Norge. Selskapet opplyser til TV2 at de har fem fly stående i Tromsø, og at de kan være operative i løpet av få timers varsel. Siden Babcock tok over beredskapen 1.

P4 - 7 timer siden

Død person funnet på strand

En død person er funnet på Rægestranden like sør for Solastranden i Rogaland. Det bekrefter politiet til NRK. Politiet sier de betegner dødsfallet som mistenkelig, og er på stedet og foretar undersøkelser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt