P4 > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 00:41

P4 - 17 nov. 19 kl. 20:24

Skyting ved Stockholm

Det foregår en aksjon med tungt væpnet politi i Sundbyberg ved Stockholm.
En mann skal ha barrikadert seg i en leilighet og har løsnet flere skudd, melder Aftonbladet. Blant annet skal han ha fyrt av skudd mot politiet gjennom ytterdøren til leiligheten..
Les mer på P4


Les mer om:
Sundbyberg, Stockholm, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skyting, ved, Stockholm
P4 - 25 des. 19 kl. 06:57

Skyting i Stockholm - flere til sykehus

Tre personer er sendt til sykehus etter skyting sør i Stockholm i Sverige i natt. Ifølge Expressen skal ikke skadene være livstruende. Det er ikke kjent hva som er bakgrunnen til skyteepisoden.

Aftenposten - 28 sep. 19 kl. 08:20

To personer skutt ved restaurant i Stockholm natt til lørdag

Kl. 02.34 ble svensk politi varslet om skyting utenfor en restaurant i Märsta, nord for Stockholm sentrum..

Aftenposten - 25 des. 19 kl. 07:13

Tre personer såret i skyting utenfor Stockholm

Tre personer er sendt til sykehus etter å ha blitt såret i en skyteepisode i Norsborg sørvest for Stockholm natt til første juledag..

NRK - 28 aug. 19 kl. 07:33

Kvinne skutt og drept i Stockholm

En kvinne er død etter skyting vest i Stockholm natt til onsdag. Kvinnen ble først bragt til sykehus med skader. Minst to skudd ble avfyrt inne i en leilighet, skriver Aftonbladet..

VG - 25 des. 19 kl. 08:03

Tre til sykehus etter skyting i Stockholm

To personer ble natt til første juledag skutt i utkanten av Stockholm. Til sammen er tre personer fraktet til sykehus..

P4 - 31 des. 19 kl. 10:50

Døde etter skyting i Stockholm

I Stockholm er den unge mannen som ble skutt i bydelen Rinkeby i natt nå erklært død. Det melder Aftonbladet. Mannen ble skutt i hodet mens han satt i en bil.

NRK - 18 jan. 20 kl. 02:51

Mann skutt sør for Stockholm

En person er skutt og alvorlig skadd i skyting i Jordbro sør for Stockholm fredag kveld. Ifølge SVT er det en mann som er skutt. Han skal være truffet av flere skudd, ifølge Aftonbladet.

P4 - 31 des. 19 kl. 08:14

Fem arrestert etter skyting i Stockholm

Svensk politi har arrestert fem personer etter nok en skyteepisode i Stockholm i natt. En ung mann er alvorlig skadd etter å ha blitt skutt i hodet i bydelen Rinkeby. De fem er mistenkt for drapsforsøk og blir nå avhørt, opplyser politiet til Expressen..

Aftenposten - 25 des. 19 kl. 07:13

Flere til sykehus etter skyting i Stockholm

Flere personer har blitt sendt til sykehus etter at det ble avfyrt skudd i Norsborg sør i Stockholm..

NRK - 14 april 20 kl. 14:29

To døydde etter skyting i Sverige

To personar som vart hardt skadde etter ei skyting i eit hus i Stockholm, døydde av skadane, melder Aftonbladet. Politiet fekk melding om hendinga i 14-tida tysdag. Ambulanse er også på staden.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 juni 20 kl. 07:12

Arbeidsledige og permitterte tilbys nettkurs

Arbeidsledige og permitterte over hele landet tilbys nå nettkurs. Det opplyser regjeringen. Prislappen er på 85 millioner kroner, og 235 nettbaserte kurs tilbys ved 46 utdanningsinstitusjoner.

P4 - 30 juni 20 kl. 07:22

Det hvite hus ble informert om skuddpremie

Det hvite hus visste allerede i fjor om rapportene som fortalte at Russland tilbød belønning til Taliban for å drepe amerikanske soldater. Det er ett år tidligere enn det som tidligere er opplyst, sier offisielle kilder med kunnskap om saken til nyhetsbyrået AP. Donald Trump nekter for å ha visst om informasjonen om skuddpremier..

P4 - 30 juni 20 kl. 07:50

Ap vil ha rasismeplan i skolen

Ap vil ha nulltoleranse mot rasisme og mobbing i skolen. Partiet vil til høsten på nytt legge fram for Stortinget en rekke forslag som regjeringen har stemt imot tidligere, skriver Dagsavisen. Grunnen til at Ap nå legger fram forslaget på nytt er at rasismedebatten har blitt løftet i Norge etter drapet på George Floyd i USA.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:09

Korrupsjonssiktede får ikke dokumenter

Ordfører Hilde Thorkildsen og de tre andre som er siktet i korrupsjonssaken i Nittedal vil først i august få innsyn i dokumenter om sin egen sak. Det sier advokaten til en av de siktede til Aftenposten. Økokrim har ikke villet dele etterforskningsdokumentene med de siktede.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:10

Advarer mot sandaler i bil

Sandaler i bil kan få alvorlige konsekvenser. Det advarer nå NAF som ber deg skifte fra flipflops og sandaler før du kjører bil i sommer. Uegnet fottøy kan kan henge fast i gulvmattene og skape farlige situasjoner melder medlemsorganisasjonen..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:16

SAS får krisehjelp

Flyselskapet SAS får nå krisehjelp fra de største eierene i selskapet Sverige, Danmark og Wallenberg-familien. Sammen gi de flyselskapet 14,3 milliarder svenske kroner melder Dagens Næringsliv. Norge står utenfor den nye redningspakken til det kriserammede selskapet..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:34

Søk etter savnet kvinne i Troms

Det pågår nå søk etter en savnet kvinne i 30-årene på Tjeldøya i Troms. Den savnede ble sist observert på Myklebostad i 2 tiden natt til mandag opplyser Troms politidistrikt..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:35

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å spørre

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å stille spørsmål under koronakrisen. Det tror generalsekretær Mina Gerhardsen i Nasjonalforeningen for folkehelsen. I dag overleverer de en rapport til Helsedirektør Bjørn Guldvog som oppsummerer tiden hvor frivillige på Koronalinjen har besvart spørsmål om koronaviruset siden Norge stengte ned..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:44

Livreddende førsthjelp etter ulykke på E6

Nødetatene jobber med livreddende førstehjelp på en person etter en ulykke på E6 i Saltdal i Nordland. Det skal være snakk om en bil som har kjørt ut av veien og det var kun denne personen involvert. Trafikken stanses på stedet på grunn av ulykken..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:56

Telenor får milliardbot

Telenor får nå en bot på 1,2 milliarder kroner for å ha misbrukt sin markedsmakt til å presse marginene hos andre operatører. ESA gir selskapet boten for å prise tjenester slik at utfordrere ville tape penger på å selge mobilt bredbånd til nettbrett og bærbare PCer fra 2008 til 2012..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt