P4 > Nyheter

Friday, 06 December, 05:03

P4 - 19 Nov 19 kl. 22:52

Skyting i Gøteborg

En mann skal være skadd etter en skyting i Göteborg.
Det skriver Aftonbladet.
Mannen er sendt til sykehus med uklart skadeomfang.
Politiet beskriver hendelsen som drapsforsøk.
Ingen personer er så langt pågrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Göteborg, Aftonbladet, Gøteborg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skytingi , Gøteborg
NRK - 19 Nov 19 kl. 21:45

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 07:59

Kraftig eksplosjon i Göteborg

En sprengladning detonerte rett ved et hus i bydelen Angered i Göteborg..

P4 - 06 Aug 19 kl. 19:37

Skyting på kjøpesenter i Louisiana

Politiet i USA har rykket ut etter melding om skyting på et kjøpesenter i Louisiana. Det melder flere amerikanske medier. Det skal ikke være pågående skyting, men åstedet er aktivt.

NRK - 10 Aug 19 kl. 09:25

To svenske fly måtte snu

Et fly fra Göteborg til Hellas måtte nødlande i Malmö etter tekniske problemer, skriver Aftonbladet. Flyet var på vei fra Göteborg til Hellas. Like etter måtte et annet fly fra samme selskap returnere.

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 09:00

Toget til Göteborg får nye avgangstider. Det er dårlig nytt for nordmenn som skal videre til København.

Fra desember går Vys tog til Göteborg én time tidligere. Men der må man vente i omtrent 55 minutter på toget videre til Danmarks hovedstad..

Aftenposten - 29 Nov 19 kl. 15:24

BBC: London Bridge sperret av etter rapporter om skyting

BBCs journalist rapporterer å ha hørt skyting..

Aftenposten - 29 Nov 19 kl. 15:24

London Bridge sperret av etter rapporter om skyting

BBCs journalist rapporterer å ha hørt skyting..

P4 - 11 Sep 19 kl. 08:21

Øker togavgangene til Gøteborg

Det blir snart flere togavganger mellom Oslo og Gøteborg. Fra desember kjører Vy én tur mer hver dag, og neste august blir ytterligere en togavgang innført. Dermed får man fem anledninger til å komme seg mellom storbyene daglig.

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:30

Ingen godstog mellom Oslo og Gøteborg

Det går ikke ett eneste godstog mellom Oslo og Gøteborg. Grunnen er at infrastrukturen er så dårlig at det tar dobbelt så lang tid å frakte gods med jernbane som med lastebil på denne strekningen. NHO Logistikk og Transport mener det kunne gått to til tre godstog daglig om infrastrukturen hadde vært bedre, melder Dagsavisen.

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 14:53

To unge menn stukket med kniv på trikk i Göteborg

To unge menn ble onsdag stukket med kniv på en trikk i Göteborg, opplyser politiet. En person er pågrepet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Premier League torsdag kveld

Det er spilt to kamper i Premier League i kveld. Kampen mellom Sheffield United og Newcastle er ferdigspilt og endte 0-2. Kampen mellom Arsenal og Brighton endte 1-2..

P4 - 6 timer siden

Flere fjelloverganger åpnet igjen

Flere fjelloverganger er i kveld åpnet igjen etter at det har vært kolonnekjøring som følge av uvær i flere timer. Det melder Vegtrafikksentralen. Både Hemsedalsfjellet og Aurland-Hol er åpne igjen.

P4 - 6 timer siden

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep

En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Mannen utga seg for å jobbe i barnevernet for å komme i kontakt med moren til jenta og tilbød henne hjelp med barna. Retten beskriver handlingene som grove og smertefulle.

P4 - 6 timer siden

Alvorlig skadet etter skyting

Tilstanden til mannen som ble skutt i Trondheim i kveld er alvorlig. Han er skutt flere ganger og har megt alvorlige skader opplyser politiet til NRK. Det var mannen selv som ringte og meldte i fra om skytingen.

P4 - 6 timer siden

Forslag om å la asylsøkere jobbe nedstemt

Forslaget om å la asylsøkere få jobbe uten opphold og arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres ble i kveld nedstemt i Stortinget. Mange politikere har regaert sterkt etter at det ble kjent at biskop Gunnar Stålsett risikerer fengsel for å ha gitt jobb til en asylsøker uten opphold- og arbeidstillatelse. Men verken Venstre eller KrF ville støtte SVs forslag om la asylsøkere som ikke kan returneres til hjemlandet rett til å jobbe.

P4 - 6 timer siden

Kamper i GET-ligaen

5 kamper er spilt i GET-ligaen i Ishockey i kveld. Stavanger Oilers vant 5-1 over Stjernen Hockey. Manglerud Star vant 7-1 over Grüner Ishockey.

P4 - 6 timer siden

Søker etter savnet mann

Politiet har nå satt i gang en leteaksjon etter den 35 år gamle mannen, Ruben Kanstad, som har vært savnet i Arendal siden 19. november. Det er vitneopplysninger som gjør at politiet nå søker i sjøen rundt Tromøybrua melder Agderposten..

P4 - 7 timer siden

Arbeidskamerater i sorg etter dødsulykke

Arbeidskameratene til mannen i 40-årene som mistet livet på ei bru på Stord i dag tidlig er i sorg etter dødsulykken. To personer satt i en varebil da deler av taket fra et møtende vogntog løsnet og traff varebilen. Sjåføren av varebilen mistet livet.

P4 - 7 timer siden

Trafikkulykke i Svolvær - skadd hentet av helikopter

En person er hentet med redningshelikopter etter at to biler kolliderte ved flyplassen i Svolvær i kveld. Veien er stengt og nødetater jobber på stedet melder politiet på twitter..

P4 - 7 timer siden

Hjelpearbeidere bortført i Nigeria

14 personer, blant dem to hjelpearbeidere fra Røde Kors er bortført i Nigeria. Gruppa Iswap, som har sverget troskap til IS, hevder de står bak bortføringen, melder nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt