P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 21:04

P4 - 19 nov. 19 kl. 22:52

Skyting i Gøteborg

En mann skal være skadd etter en skyting i Göteborg.
Det skriver Aftonbladet.
Mannen er sendt til sykehus med uklart skadeomfang.
Politiet beskriver hendelsen som drapsforsøk.
Ingen personer er så langt pågrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Göteborg, Aftonbladet, Gøteborg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skytingi , Gøteborg
NRK - 30 des. 19 kl. 00:09

Leter med drone i jakt på drapsmann

Politiet i Göteborg bekrefter at en person er død og en annen alvorlig skadet etter skyting i Biskopgården på Hisingen i Göteborg søndag kveld. Ifølge SVT er ekstra politifolk kalt inn, og de gjennomsøker området med droner, lykter og hunder..

NRK - 19 nov. 19 kl. 21:45

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

Aftenposten - 29 des. 19 kl. 19:08

To alvorlig skadd i skyting i Göteborg

To personer er alvorlig skadd i en skyteepisode i Göteborg, melder Expressen..

NRK - 07 juni 20 kl. 17:16

Hærverk i Gøteborg

Butikkvinduer har blitt knust under demonstrasjoner i Gøteborg. Ifølge Göteborg-Posten har enkelte demonstranter knust butikkvinduer på kjøpesenteret Arkaden. Flere er pågrepet av politiet..

Aftenposten - 22 sep. 19 kl. 07:59

Kraftig eksplosjon i Göteborg

En sprengladning detonerte rett ved et hus i bydelen Angered i Göteborg..

VG - 26 feb. 20 kl. 19:03

Coronavirus påvist i Göteborg

En person i Gøteborg har testet positivt for coronavirs etter et besøk i Italia, opplyser Sahlgrenska universitetssjukhus i en pressemelding..

NRK - 12 april 20 kl. 18:01

Kraftig brann i Göteborg

Det brenn i fleire lastebilar og eit lagerlokale på Hisingen i Göteborg, melder avisa Expressen. Det kjem mykje svart røyk frå området..

NRK - 21 jan. 20 kl. 16:56

Bombealarm i Göteborg

En bileier i Göteborg har meldt fra om en mistenkelig gjenstand og politiet har sendt ut varsel om at gjenstanden kan eksplodere, melder SVT. Et område er sperret av nær Götaplatsen i sentrum av byen..

Aftenposten - 12 mars 20 kl. 06:11

16-åring skutt og drept i Göteborg

En 16 år gammel gutt døde etter å ha blitt skutt i Biskopsgården i Göteborg, opplyser politiet..

VG - 12 mars 20 kl. 09:01

16-åring skutt og drept i Göteborg

En gutt ble drept og en tenåringsjente skadet i en skuddløsning i Göteborg onsdag kveld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Dramatisk nedgang i fisketurisme

Det har vært en dramatisk nedgang i fisketurisme i Norge. I fjor fanget fritidsfiskere 2,5 milloner fisk, men tallet så langt er langt lavere, viser tall fra Fiskeridirektoratet. Stengte grenseoverganger gjør at mange av fisketuristene uteblir.

P4 - 45 minutter siden

Masseslagsmål i Tønsberg

En mann er satt i arresten etter et masseslagsmål i Tønsberg i kveld. Ifølge politiet var det et 30-årslag som gikk over styr. Men ingen skal være skadet.

P4 - 1 time siden

- Ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarpsborg i natt er ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet. Det sier hans forsvarer Marius Otterstad til TV 2. Natt til i dag ble tre kvinner knivstukket på tre forskjellige steder av mannen.

P4 - 21 timer siden

Positive vaksinenyheter i USA

Testene av en koronavaksine i USA viser lovende resultater. Det sier smittevernekspert ved Det hvite hus, Anthony Fauci. De første testene av en av vaksinene som testes ut har gått slik forskerne hadde håpet, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 1 time siden

140 helsearbeidere døde i Iran

140 helsearbeidere har dødd av koronaviruset i Iran siden det første utbruddet i midten av mars. Iran er et av landene i Midtøsten som er hardest rammet av koronapandemien. Det opplyser myndighetene i landet..

P4 - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd i Lofoten

En syklist er alvorlig skadd etter en ulykke i Vestvågøya i Lofoten i Nordland i kveld. Syklisten er fløyet til Universitetssykehuset i Nord-Norge for behandling..

P4 - 2 timer siden

- Viktig for lønnsomheten at énmetersregelen vurderes

- Det er viktig for lønnsomheten til bedriftene at helsemyndighetene nå vuderer énmetersregelen i kulturlivet. Det sier administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen. I dag møtte kulturminister Abid Raja og helseminister Bent Høie representantene for kinoene og scenekultursektoren for å få innspill til praktisering av énmetereregelen..

P4 - 3 timer siden

Avhøres i kveld

Politiet vil forsøke å avhøre mannen, som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarspsborg, i kveld. En kvinne i 50 årene døde da hun ble knivstukket av mannen natt til i dag, og to andre kvinner ble skadet. Hans forsvarer Marius Otterstad opplyste til P4-nyhetene tidligere i dag at han vil forsøke å snakke med sin klient før avhøret..

P4 - 2 timer siden

Lange køer på Fløibanen

Det er lange køer for å ta Fløibanen i Bergen i ettermiddag. Daglig leder Anita Nybø sier de prøver å be folk om å holde en meters avstand i køen, men køen strekker seg nesten 100 meter nedover gaten. De ber folk være hjelpsomme og minner folk om at billetten kan utløses senere på dagen..

P4 - 3 timer siden

Stenger utesteder i Magaluf

Myndightene på ferieøya Mallorca stenger flere utesteder i Magaluf. På grunn av festbråk og mange turister som ikke følger smittevernreglene har myndighetene bestemt seg for å ta grep. Det betyr at butikker, barer og restauranter stenges, skriver Aftonbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt