P4 > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 23:22

P4 - 16 sep. 20 kl. 09:46

Skytefelt legges ned

Hjerkinn har i over 80 år vært Forsvarets viktigste skytefelt i Sør-Norge.
I dag markeres avslutningen av norgeshistoriens største naturrestaurering.
Nesten 5.000 store udetonerte bomber og granater er fjernet sammen med 550 tonn metallskrot.
Området er nå vernet og innlemmes i Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark..
Les mer på P4


Les mer om:
Forsvarets, Sør-Norge, Dovrefjell-Sunndalsfjella

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skytefelt, legges, ned
NRK - 16 sep. 20 kl. 09:16

Skytefelt blir naturområde

Onsdag markeres avslutningen av norgeshistoriens største naturrestaurering. Hjerkinn var i over 80 år Forsvarets viktigste skytefelt i Sør-Norge, men er nå et verneområde som blir innlemmet i Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark..

NRK - 25 sep. 20 kl. 16:15

Legger ned asylmottak i Levanger

Leira asylmottak i Levanger, som er ett av landets eldste asylmottak, legges ned. Kommunen, som har drevet mottaket i 30 år, fikk ikke forlenga avtalen de har hatt med UDI. – Det er veldig beklagelig, sier kommunedirektør Ola Stene..

E24 - 11 sep. 20 kl. 15:19

Norges Varemesse ber om nødhjelp: – Vi har brukt opp alle pengene vi har på kontoen

100 år etter oppstarten står Norges Varemesse i Lillestrøm i fare for å legges ned. Messesjefen etterlyser samme støtte som ONS i Stavanger og Dyrsku’n på Seljord har fått..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 07:27

Norges Varemesse ber om nødhjelp: – Vi har brukt opp alle pengene vi har på kontoen

100 år etter oppstarten står Norges Varemesse i Lillestrøm i fare for å legges ned. Messesjefen etterlyser samme støtte som ONS i Stavanger og Dyrsku’n på Seljord har fått..

VG - 07 okt. 20 kl. 13:34

Kim Kardashian West i tårer i David Letterman-intervju

– Jeg vet ikke hvorfor jeg gråter. Jeg har snakket om dette før, sier 39-åringen i en trailer for Lettermans nye Netflix-serie. Nå forteller hun også hvorfor Kardashian-familiens egen serie legges ned, og hvordan hun hjalp ektemannen med Covid-19..

NRK - 12 okt. 20 kl. 14:54

Ni ansatte mister jobben i Rana

Ticketmaster sitt kontor i Mo i Rana legges ned, skriver Rana Blad. De i alt ni ansatte mottok beskjeden den 1. oktober.

P4 - 15 okt. 20 kl. 14:12

Foreslår 46 store veiprosjekter

Vegvesenet vil droppe broer og tuneller der det er mulig og i stedet bygge ut lange veistrekninger i stedet for korte. Det kommer frem i etatens transportplanen for 2022 til 2033, der det legges opp til 46 store veiprosjekter og utbedringer. Målet er få kostnadene ned og nytten opp.

Aftenposten - 20 okt. 20 kl. 12:15

Åpent brev til Ruter: Et svekket trikketilbud for Oslo øst

Oslo bruker åtte milliarder på nye trikker og skinner. Da er det uforståelig at den populære trikkelinjen fra Nordstrand til Rikshospitalet legges ned..

NRK - 11 sep. 20 kl. 12:49

Høyre vil satse på hydrogen

Høyre vil ha egne knutepunkter for hydrogen der det legges til rette for kollektivtrafikk, båtruter, ferjer og industri. – Hydrogen byr på spennende muligheter for Norge, både som energinasjon og teknologinasjon, sa Erna Solberg i sin landsmøtetale..

P4 - 15 sep. 20 kl. 05:39

Må oppfylle mange krav

De 50 asylsøkerne som skal hentes fra Hellas til Norge må oppfylle en rekke kriterier for å få komme til Norge. Forrige uke ble det klart at regjeringen vil hente 50 syriske flyktninger fra flyktningleirer i Hellas. UDI opplyser til NTB at fem kriterier skal legges til grunn for hvem som får komme til Norge.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Avlyser øvelser

Tyrkia og Hellas har nå avlyst planlagte militærøvelser i det omstridte havområdet mellom de to NATO-landene i Middelhavet. Det opplyste NATO-sjef Jens Stoltenberg i dag. Han sier dette er skritt på veien for å løse den underliggende konflikten om kampen om ressursene på havbunnen..

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon på Vinterbro

En bevæpnet mann har forskanset seg i sin egen bolig på Vinterbro. Det opplyser politiet i Øst. Store politistyrker jobber nå med å få oversikt og kontroll på situasjonen.

P4 - 1 time siden

Lege ved Ullevål smittet

En lege ved Ullevål sykehus har fått påvist koronasmitte. Det opplyser sykehuset til NRK. Samtlige pasienter som legen har hatt kontakt med og tre leger og tre sykepleiere er nå satt i karantene.

P4 - 2 timer siden

Brann på norsk skip slukket

Brannen på et norsk fiskefartøy som har vært i nød i russisk farvann er nå slukket. Det opplyser Hovedredningssentralen til VG. Tre skip skal nå slepe det fiskebåten til norsk sone.

P4 - 3 timer siden

Gardister må i karantene

40 gardister må nå i karantene etter at en ansatt i Hans Majestet Kongens Garde ved Huseby Leir i Oslo har fått påvist koronaviruset. Det opplyser Forsvaret til VG. Det er uklart hvordan vedkommende ble smittet..

P4 - 3 timer siden

Over 100 i karantene ved skole

103 personer er satt i karantene etter at en elev ved Foss videregående skole i Oslo har fått påvist koronaviruset. Dette skal gjelde 97 elever og seks lærere, bekrefter skolen til NRK..

P4 - 4 timer siden

Danmark strammer inn

Danmark innfører nå påbud om bunnbind på alle offentlige steder og forbud mot å samles mer en ti personer. Det opplyste statsminister Mette Frederiksen på en pressekonferanse i kveld etter at 859 personer har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det er det høyeste landet har registrert under pandemien.

P4 - 4 timer siden

Martini fratrer

Driftsdirektør Bent Martini i Hurtigruten går nå av. Det opplyser selskapet til Nordlys. Martini gikk midlertidig av i august da selskapet ble gransket etter smitteutbruddet på MS Roald Amundsen, arbeidsforholdet opphører helt 6.

P4 - 4 timer siden

Bare 1 av 3 koronatilfeller i Spania påvist

Kun en tredjedel av koronasmitten i Spania er trolig avdekket. Det sa Spanias statsminister, Pedro Sanchez, i en TV-sendt tale i ettermiddag. Spania passerte denne uken én million smittede, det høyeste i Vest-Europa.

P4 - 5 timer siden

Går mot rekordhøy valgdeltagelse

I USA kan valgdeltakelsen i år bli den høyeste på 100 år. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. 11 dager før presidentvalget har over 50 millioner amerikanere forhåndsstemt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt