NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 10:27

NRK - 16 sep. 20 kl. 09:16

Skytefelt blir naturområde

Onsdag markeres avslutningen av norgeshistoriens største naturrestaurering. Hjerkinn var i over 80 år Forsvarets viktigste skytefelt i Sør-Norge, men er nå et verneområde som blir innlemmet i Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Forsvarets, Sør-Norge, Dovrefjell-Sunndalsfjella

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skytefeltblir , naturområde
P4 - 16 sep. 20 kl. 09:46

Skytefelt legges ned

Hjerkinn har i over 80 år vært Forsvarets viktigste skytefelt i Sør-Norge. I dag markeres avslutningen av norgeshistoriens største naturrestaurering. Nesten 5.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To døde i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Masseskyting i New York

Flere personer skal være være skutt i New York etter en masseskyting..

NRK - 30 minutter siden

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, er fremdeles ikke avhørt. Politiet sier de håper å få gjennomført et avhør lørdag formiddag..

NRK - 1 time siden

Fare for streik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..

NRK - 1 time siden

Fortsatt kraftig koronaøkning

Den kraftige økningen av nye koronatilfeller fortsetter i India. I de siste 24 timene er 93.337 nye tilfeller bekreftet.

NRK - 1 time siden

Minnes Ginsburg utenfor høyesterett

Hundrevis av mennesker samlet seg natt til lørdag med stearinlys og sang utenfor høyesterett i Washington for å sørge over avdøde dommer Ruth Bader Ginsburg..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for cannabisdyrking

To menn i 40-årene er tiltalt for å ha dyrket store mengder cannabis i Oslo. Da mennene ble pågrepet, beslagla politiet store mengder utstyr som skal ha blitt brukt til å dyrke fram plantene. Saken skal opp i Oslo tingrett neste uke..

NRK - 4 timer siden

Millioner til kirkebevaring

Regjeringen lover 70 millioner til sikring av gamle kirker i neste års statsbudsjett. Pengene skal brukes på kirker fra før 1850. Midlene skal brukes til elektriske anlegg, gamle rørovner skal skiftes ut og klima skal prioriteres, skriver Vårt Land..

NRK - 4 timer siden

Overlevde mistillitsvotum

Perus nasjonalforsamling stemte natt til lørdag nei til å avsette president Martin Vizcarra. Vizcarra er anklaget for å blant annet forsøkt å stanse en etterforskning av omstridte kontrakter mellom regjeringen og en sanger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt