NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:48

NRK - 10 Oct 19 kl. 13:48

Skyhøy kokain-bruk i London

London er blitt kokain-hovedstad nummer 1 i Europa. Hver dag brukes minst 23 kilo kokain i den britiske hovedstaden, ifølge SKY News. Det er like mye som i Berlin, Amsterdam, og Barcelona til sammen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, SKY News, Berlin, Barcelona, London

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skyhøy, kokain-bruki , London
P4 - 10 Oct 19 kl. 18:55

Her er det mest kokain-bruk

Ingen andre byer i Europa har like høyt forbruk av kokain som London. Ifølge Sky News brukes det minst 23 kilo kokain i den britiske hovedstaden hver dag. Det er like mye som i Berlin, Barcelona og Amsterdam - tilsammen..

NRK - 16 Jul 19 kl. 15:05

Tatt med kokain under parykken

En mann fra Colombia er blitt arrestert på flyplassen i Barcelona med en halv kilo kokain under løshåret, opplyser lokalt politi. En forseglet pakke var teipet til mannens hodebunn. Pakken inneholdt 501 gram kokain, verdt 30.

NRK - 27 Dec 19 kl. 21:50

Rekordbeslag av kokain i Uruguay

I Uruguays hovudstad Montevideo er fleire konteinarar med kokain stoppa på hamna, melder AFP. Beslaget skal vere det største i landets historie. I konteinarane som visstnok skulle innehalde soyamel, er det til saman funne rundt 15 tonn kokain..

P4 - 16 Jan 20 kl. 18:41

Tre pågrepet for smugling av kokain

Tre personer fra Danmark er pågrepet for smugling av kokain fra Danmark til Norge. Pågripelsen skjer i samarbeid mellom norsk og dansk politi, etter at store mengder kokain er beslaglagt, melder Ekstrabladet..

NRK - 18 Jul 19 kl. 18:00

Sterk økning av kokain i Bergen

Bergen har det siste halve året hatt en sterk økning i bruken av kokain. Det viser en ny rapport laget på oppdrag fra Helsedirektoratet, skriver Bergens Tidene. Spesialrådgiver i KoRus Bergen, Unni Strandman, sier kokain brukes mer åpenlyst enn før:.

NRK - 26 Dec 19 kl. 11:18

Pågrepet med ni kilo kokain

En kvinne og en mann fra Brasil er pågrepet med ni kilo kokain i bagasjen på flyplassen Kastrup i København. Det er annen gang på kort tid at reisende fra Brasil er tatt med betydelige mengder kokain på Kastrup..

NRK - 26 Jun 19 kl. 08:23

Stadig flere misbruker rusmidler

Stadig flere bruker kokain og andre opioider, ifølge en ny FN-rapport. I 2017 ble det produsert nesten 2000 tonn kokain, og produksjonen økte med 25 prosent fra 2016 til 2017. Rundt 70 prosent av verdens kokain kommer fra Colombia..

P4 - 08 Jul 19 kl. 05:56

Økt kokainbeslag i Sverige

Bruken av kokain øker kraftig i Sverige og flere dør på grunn av narkotikaet. Det viser tall fra Rettsmedisinalverket i Sverige. I fjor ble det registrert 104 dødsfall som følge av kokainbruk, mot 11 i 2011.

P4 - 16 Jul 19 kl. 14:33

Tatt med kokain under tupéen

En colombiansk mann ble i dag stoppet på flyplassen i Barcelona med et halvt kilo kokain under tupéen. Politiet skal ha reagert på det de mente var en uproporsjonal stor hårdott under hatten, og syns mannen i tillegg så nervøs ut. Mannen er nå arrestert.

P4 - 26 Jul 19 kl. 05:52

Over ett tonn kokain beslaglagt i politiaksjon

Store mengder kokain og kontanter har blitt beslaglagt i en enorm politiaksjon fra Europol i fem land. Politiet har arrestert 16 personer, beslaglagt over ett tonn kokain og to millioner euro i kontanter i den verdensomfattende politiaksjonen mot et nettverk fra Balkan. Nettverket er mistenkt for å ha fraktet narkotika fra Sør-Amerika til Europa i fjor og i år ved å bruke privatfly..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt