NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:33

NRK - 2019-10-10 13:48:56

Skyhøy kokain-bruk i London

London er blitt kokain-hovedstad nummer 1 i Europa. Hver dag brukes minst 23 kilo kokain i den britiske hovedstaden, ifølge SKY News. Det er like mye som i Berlin, Amsterdam, og Barcelona til sammen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, SKY News, Berlin, Barcelona, London

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skyhøy, kokain-bruki , London
P4 - 10 Oct 19 kl. 18:55

Her er det mest kokain-bruk

Ingen andre byer i Europa har like høyt forbruk av kokain som London. Ifølge Sky News brukes det minst 23 kilo kokain i den britiske hovedstaden hver dag. Det er like mye som i Berlin, Barcelona og Amsterdam - tilsammen..

NRK - 16 Jul 19 kl. 15:05

Tatt med kokain under parykken

En mann fra Colombia er blitt arrestert på flyplassen i Barcelona med en halv kilo kokain under løshåret, opplyser lokalt politi. En forseglet pakke var teipet til mannens hodebunn. Pakken inneholdt 501 gram kokain, verdt 30.

NRK - 18 Jul 19 kl. 18:00

Sterk økning av kokain i Bergen

Bergen har det siste halve året hatt en sterk økning i bruken av kokain. Det viser en ny rapport laget på oppdrag fra Helsedirektoratet, skriver Bergens Tidene. Spesialrådgiver i KoRus Bergen, Unni Strandman, sier kokain brukes mer åpenlyst enn før:.

NRK - 26 Jun 19 kl. 08:23

Stadig flere misbruker rusmidler

Stadig flere bruker kokain og andre opioider, ifølge en ny FN-rapport. I 2017 ble det produsert nesten 2000 tonn kokain, og produksjonen økte med 25 prosent fra 2016 til 2017. Rundt 70 prosent av verdens kokain kommer fra Colombia..

P4 - 08 Jul 19 kl. 05:56

Økt kokainbeslag i Sverige

Bruken av kokain øker kraftig i Sverige og flere dør på grunn av narkotikaet. Det viser tall fra Rettsmedisinalverket i Sverige. I fjor ble det registrert 104 dødsfall som følge av kokainbruk, mot 11 i 2011.

P4 - 16 Jul 19 kl. 14:33

Tatt med kokain under tupéen

En colombiansk mann ble i dag stoppet på flyplassen i Barcelona med et halvt kilo kokain under tupéen. Politiet skal ha reagert på det de mente var en uproporsjonal stor hårdott under hatten, og syns mannen i tillegg så nervøs ut. Mannen er nå arrestert.

P4 - 26 Jul 19 kl. 05:52

Over ett tonn kokain beslaglagt i politiaksjon

Store mengder kokain og kontanter har blitt beslaglagt i en enorm politiaksjon fra Europol i fem land. Politiet har arrestert 16 personer, beslaglagt over ett tonn kokain og to millioner euro i kontanter i den verdensomfattende politiaksjonen mot et nettverk fra Balkan. Nettverket er mistenkt for å ha fraktet narkotika fra Sør-Amerika til Europa i fjor og i år ved å bruke privatfly..

NRK - 26 Jul 19 kl. 06:18

Beslagla ett tonn kokain

Over ett tonn kokain og to millioner euro i kontanter har blitt beslaglagt i en verdensomfattende politiaksjon mot et nettverk fra Balkan. Ifølge NTB er de mistenkt for å ha fraktet narkotika fra Sør-Amerika til Europa med privatfly..

VG - I førrgår: 19:44

– Setter nivået skyhøyt

Sondre Mulongo Nystrøm fikk frem tårer i øyevikene til dommerpanelet som førstemann i kveld. Og VGs anmelder mener han satte nivået skyhøyt..

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 07:13

Over fire og et halvt tonn kokain beslaglagt i Karibia

I en kombinert operasjon har Colombia og Panama beslaglagt over 4,5 tonn kokain fra en motorbåt på tur mot Mellom-Amerika..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 45 minutter siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.

NRK - 4 timer siden

Stopper el-motorsykkel-produksjon

Motorsykkelprodusenten Harley-Davidson har stanset produksjonen av den elektriske modellen Livewire, melder WSJ. Selskapet sier til avisa at man ikke bør lade motorsykkelen hjemme, men går ikke nærmere inn på hvorfor de har stanset produksjonen..

NRK - 4 timer siden

Reduserer fiskekvoter i Østersjøen

EU-landene ble mandag kveld enige om å redusere fiskekvotene i Østersjøen, hvor torskebestanden er truet. Blant annet har Danmark fått redusert torskekvoten med 60 prosent, og sildekvoten med 65 prosent. Det melder nyhetsbyrået Ritzau via NTB..

NRK - 5 timer siden

Mange under- og overvektige barn

En tredjedel av verdens barn under fem år, er enten overvektige eller undervektige. Det viser en ny rapport fra FN. Det er ifølge nyhetsbyrået AFP rett under 700 millioner barn under fem år i verden..

NRK - 6 timer siden

Dømt for bombeforsøk mot Notre-Dame

En fransk domstol har dømt fem medlemmer av en kvinnelig jihadist-celle til mellom fem og 30 års fengsel, for å ha forsøkt å sprenge en bilbombe foran Notre-Dame katedralen i Paris 4. november 2016. Det skriver nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt