NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 04:07

NRK - 17 okt. 19 kl. 08:02

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sky News, Dagens Nyheter, News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sky, News, startar, brexitfri, kanal
NRK - 30 nov. 19 kl. 14:44

Startar heving av russisk trålar

Søndag startar hevinga av den russiske trålaren som brann og sokk i Tromsø i september, skriv iTromsø. Kystverket har pålagt reiarlaget som eig trålaren, å fjerne vraket innan nyttår, blant ana for å avgrense forureining frå havaristen..

NRK - 21 mai 20 kl. 10:24

EasyJet startar med flygingar att

Det britiske flyselskapet EasyJet startar med nokre av flygingane deira att 15. juni, hovudsakleg innanfor Storbritannia. Alle om bord må bruke munnbind og det vert ikkje seld mat.

NRK - 25 mai 20 kl. 10:00

Fleire startar medieabonnement

Ei ny undersøking frå Medietilsynet syner at fleire startar enn seier opp medieabonnement i samband med koronakrisa. 13 prosent har starta eller vurderer å starte minst eit medieabonnement i samband med koronautbrotet..

Aftenposten - 16 okt. 19 kl. 14:06

Sky lanserer brexitfri nyhetskanal

Det britiske TV-selskapet Sky lanserer en nyhetskanal for dem som er gått lei av brexit. Kanalen skal ikke dekke utmeldingen fra EU..

E24 - 16 okt. 19 kl. 14:03

Sky lanserer brexitfri nyhetskanal

Det britiske TV-selskapet Sky lanserer en nyhetskanal for dem som er gått lei av brexit. Kanalen skal ikke dekke utmeldingen fra EU..

Dagbladet - 04 juli 19 kl. 19:02

Larmen og vreden fra Fox News

Russell Crowe er ruvende i rollen som Roger Ailes, mannen bak Fox News..

Aftenposten - 09 jan. 20 kl. 17:24

Sky News: Britiske myndigheter sjekker rapporter om at flyet ble skutt ned

Kilder i den britiske regjeringen sier til Sky News at den sjekker «svært bekymringsverdige» meldinger om tirsdagens flystyrt i Teheran..

Hegnar.no - 08 juli 19 kl. 07:53

Trump går hardt ut mot Fox News

I en serie twittermeldinger går USAs president Donald Trump hardt ut mot den høyrevridde TV-kanalen Fox News, mens også andre amerikanske medier får gjennomgå.

Aftenposten - 08 juni 20 kl. 22:08

Sky News: Bevis for at Madeleine er død

Tysk påtalemyndighet mener å ha bevis for at britiske Madeleine McCann er død, melder Sky News..

NRK - 31 mai 20 kl. 08:53

Fox News-team angrepet

Et reportasjeteam fra Fox News ble angrepet av demonstranter og måtte flykte fra stedet, da de sendte direkte fra protestene utenfor Det hvite hus. Det melder AP. Demonstrantene gikk også løs på flere av bilene til Secret Service utenfor bygget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mexico passerer Italia

35.006 personer har dødd som følge av koronaviruset i Mexico, viser tall fra helsestyresmaktene i landet. Mexico passerer dermed Italia i antall døde, og ligger nå på fjerdeplass i antall koronadøde i verden, viser oversikten til Worldometers..

NRK - 30 minutter siden

Vil ta imot demokratiforkjempere

Høyres Michael Tetzschner åpner for å gi asyl til demokratiforkjempere som er i fare etter at Kina innførte en omstridt sikkerhetslov i Hongkong. I en kronikk i Aftenposten skriver han at Norge bør ta en tøffere tone overfor Kina..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke

To personer er sendt til sykehus etter en utforkjøring på Averøy i Møre og Romsdal, natt til mandag. Den ene er fløyet til St. Olavs hospital med luftambulanse.

NRK - 1 time siden

Duda øker ledelsen i Polen

Polens sittende president Andrzej Duda øker ledelsen i presidentvalget søndag, ifølge en oppdatert prognose. Duda ligger an til å sikre seg 51 prosent av stemmene, mens utfordreren Rafal Trzaskowski får 49 prosent..

NRK - 1 time siden

Beskyttes ikke godt nok mot viruset

Mange land svikter i å gi helsearbeidere god nok beskyttelse mot koronaviruset, ifølge en rapport fra Amnesty International. Mangel på personlig beskyttelsesutstyr for ble avdekket i nesten alle 63 land og regioner som organisasjonen har undersøkt..

NRK - 2 timer siden

Permitterte får ikke feriepenger

Regjeringen mener permitterte ikke skal få feriepenger på grunnlag av lønnskompensasjonen som er innført under koronakrisen. Det er etter departementets syn ikke grunnlag for feriepenger på denne ytelsen, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

Sør-Afrika gjeninnfører portforbud

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa gjeninnførte søndag portforbud på natta og forbød alkoholsalg som en reaksjon på at koronasmitten øker i landet. Antall smittede har steget kraftig de seneste dagene med mellom 12.000 og 13.

NRK - 4 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Askim. En mann er funnet død utenfor en adresse. Det bekrefter politiet til Dagbladet..

NRK - 4 timer siden

Polsk ekssoldat har overgitt seg

En tidligere polsk soldat og hans tamme puma har overgitt seg til politiet etter tre dager på rømmen. Store politistyrker har vært i aksjon for å finne Afghanistan-veteranen og det store kattedyret..

NRK - 4 timer siden

Melder om store uregelmessiheter

Opposisjonen i Polen vil protestere mot det de kaller uregelmessigheter i stor skala i søndagens presidentvalg, skriver Bloomberg. En talsmann for opposisjonen sier at uregelmessighetene hovedsakelig er knyttet til stemmegivning i utlandet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt