NRK > Nyheter

Wednesday, 20 November, 23:33

NRK - 17 Oct 19 kl. 08:02

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sky News, Dagens Nyheter, News

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sky, News, startar, brexitfri, kanal
Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 14:06

Sky lanserer brexitfri nyhetskanal

Det britiske TV-selskapet Sky lanserer en nyhetskanal for dem som er gått lei av brexit. Kanalen skal ikke dekke utmeldingen fra EU..

E24 - 16 Oct 19 kl. 14:03

Sky lanserer brexitfri nyhetskanal

Det britiske TV-selskapet Sky lanserer en nyhetskanal for dem som er gått lei av brexit. Kanalen skal ikke dekke utmeldingen fra EU..

Dagbladet - 04 Jul 19 kl. 19:02

Larmen og vreden fra Fox News

Russell Crowe er ruvende i rollen som Roger Ailes, mannen bak Fox News..

Hegnar.no - 08 Jul 19 kl. 07:53

Trump går hardt ut mot Fox News

I en serie twittermeldinger går USAs president Donald Trump hardt ut mot den høyrevridde TV-kanalen Fox News, mens også andre amerikanske medier får gjennomgå.

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 08:13

Trump går hardt ut mot Fox News

I en serie twittermeldinger går USAs president Donald Trump hardt ut mot den høyrevridde TV-kanalen Fox News, mens også andre amerikanske medier får gjennomgå..

E24 - 15 Oct 19 kl. 07:58

Sky News: Investeringsfond skal være nær oppkjøp av Ving

Det britiske private equity-fondet Triton Partners håper å kunne inngå en avtale om å overta den nordiske delen av Thomas Cook i løpet av et par dager, opplyser kilder til Sky News..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 07:13

Sky News: Storbritannia vil kun betale deler av brexitregningen

Statsminister Boris Johnson kommer til å si til EU at Storbritannia bare vil betale en firedel av brexitregningen ved ingen avtale, ifølge Sky News..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 15:27

ABC News: Jeffrey Epstein funnet død i fengsel

Den overgrepsanklagede millardæren Jeffrey Epstein er funnet død på cellen, melder ABC News..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 06:00

Å falle mellom to domstolar

Senterpartiet har lenge advart mot ei «sniknedlegging» av dei små domstolane. No startar i verste fall ein større sentraliseringsrunde..

E24 - 05 Jul 19 kl. 09:52

Ferske industritall skaper PMI-skepsis: – Fake news

Såpass positivt at fallet i norsk PMI må være fake news, tror Nordeas sjefanalytiker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Hongkong-lov vedtatt i Kongressen

Begge kamrene i den amerikanske Kongressen har vedtatt en lov som støtter menneskerettigheter og demokrati i Hongkong. Loven blir nå sendt videre til president Donald Trump. Loven har blitt sterkt kritisert av kinesiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Se Urix

NRK - 1 time siden

Minst 15 drept i flyktningleir

En leir med internt fordrevne mennesker i Syria ble angrepet og minst 15 personer er drept, melder Reuters. Den syriske regjeringen skal ha sendt av gårde raketter mot det opprørskontrollerte Idlib-området i det nordvestlige Syria..

NRK - 1 time siden

Innbrudd i datasystemet til Voi

Uvedkommende har tatt seg inn i datasystemet som oppbevarer kundenes kvitteringer i el-sparkesykkelselskaet Voi, skriver selskapet i en pressemelding. Forholdet er anmeldt..

NRK - 1 time siden

– Koranbrenning er hatkriminalitet

Politidirektøren har gitt ordre om at politiet må agere dersom aktivister vil brenne koranen eller andre religiøse symboler, skriver Filter Nyheter. Politiet mener dette er en «hatefull ytring» som rammes av straffeloven..

NRK - 1 time siden

Mann siktet for drapsforsøk

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble knivstukket på åpen gate i Drammen sentrum onsdag ettermiddag..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Hurdal

En person er bekreftet omkommet etter at en bil kjørte av veien i Hurdal i Akershus onsdag kveld. Politiet fikk melding om ulykken klokken 20.23.

NRK - 1 time siden

Smell på 150 millioner

Trøbbel med leveranse av teknisk anlegg og dører gjør at Nasjonalmuseet blir 150 millioner kroner dyrere, skriver Dagbladet..

NRK - 2 timer siden

Grammy-rekord for nordmann

Musikkprodusent Morten Lindberg er nominert til Grammy for albumet «Lux» med Trondheimsolistene og Nidarosdomens jentekor. Han er også nominert til årets klassiske produsent. Lindberg har "verdensrekorden" med 28 Grammy-nominasjoner uten seier..

NRK - 2 timer siden

Nominert til Grammy

Musikkprodusent Morten Lindberg er nominert til Grammy for albumet «Lux» med Trondheimsolistene og Nidarosdomens jentekor. Lindberg er også nominert til årets klassiske produsent. Lindberg har "verdensrekorden" med 28 Grammy-nominasjoner uten seier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt