NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 08:42

NRK - 25 Jun 19 kl. 05:30

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter. Pågripelsene skal ha funnet sted i 4-tiden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lyngdal, Agder, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skudd, avfyrti , leiligheti , Lyngdal
Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 07:08

To menn pågrepet etter melding om skudd i leilighet i Lyngdal

Væpnet politiet rykket ut natt til tirsdag etter melding om at det var hørt skudd i en leilighet i Lyngdal i Vest-Agder. Der var det to kjenninger av politiet..

Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 06:06

To menn pågrepet etter melding om skudd i leilighet i Lyngdal

Væpnet politiet rykket ut natt til tirsdag etter melding om at det var hørt skudd i en leilighet i Lyngdal i Vest-Agder. Der var det to kjenninger av politiet..

P4 - 25 Jun 19 kl. 05:55

To pågrepet etter melding om skudd

To menn er pågrepet etter at politiet fikk melding om at det var avfyrt skudd i en leilighet i Lyngdal i Agder. Ifølge politiet er det ikke noen som skal ha blitt skadet i forbindelse med hendelsen. Operasjonsleder Lars Hyberg sier væpnet politi rykket ut til adressen.

NRK - 25 Jun 19 kl. 07:03

Pågrepet etter skyting i Lyngdal

To menn ble pågrepet etter melding om skudd i en leilighet i Lyngdal i Vest-Agder, melder politiet på Twitter. Det er konstatert at ingen ble skadd under skytingen, sier operasjonsleder Lars Hyberg til NTB..

NRK - 05 Aug 19 kl. 20:03

Trolig ikke avfyrt skudd

Politiet har nå avsluttet arbeidet sitt på Skjetten, etter at det kom inn meldinger om flere skudd mot en bolig. Politiet sier nå at det er ingenting som tyder på at det har blitt avfyrt skarpe skudd..

NRK - 29 Sep 19 kl. 03:39

Skal ha avfyrt skudd på utested

Politiet i Bærum søker etter en mann mistenkt for å ha avfyrt skudd på utestedet Sir James i Sandvika. Mannen skal være rundt 160 høy med skjegg på haken. Ingen er skadd i hendelsen..

NRK - 27 Jul 19 kl. 20:02

Politiet har avfyrt skudd

Politiet har avfyrt skudd i forbindelse med et oppdrag i Porsgrunn. Politiet har kontroll på stedet, skriver de på Twitter. Ingen skal ha blitt skadet i hendelsen..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 22:24

Skudd avfyrt på Stovner – politiet mener de kan ha sikret videopptak av selve hendelsen

Onsdag kveld ble skudd avfyrt på Stovner. Et automatvåpen er funnet på stedet..

NRK - 29 Jul 19 kl. 11:44

Ran i Oslo: skudd avfyrt

Mandag ble en gullsmed i Stortingsgata i Oslo ranet, melder politiet på Twitter. Det skal ha blitt avfyrt skudd. Politiet har kontroll på de to mistenkte, som forsøkte å komme seg fra åstedet på en scooter..

Dagbladet - 10 May 19 kl. 06:26

Skudd avfyrt mot bolig i Akershus

Natt til fredag har det blitt avfyrt skudd med et finkalibret våpen mot en bolig på Skedsmokorset i Akershus. Ingen er pågrepet i saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

DUP vil ikkje støtte avtala

Det nord-irske unionistpartiet Democratic Unionist Party seier at dei ikkje kan støtte forslaget til brexitavtale slik den er no. DUP er eit støtteparti for den britiske regjeringa og har 10 sete i parlamentet..

NRK - 45 minutter siden

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..

NRK - 1 time siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 1 time siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 1 time siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 2 timer siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 2 timer siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 3 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt