NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:59

NRK - 25 Jun 19 kl. 05:30

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter. Pågripelsene skal ha funnet sted i 4-tiden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lyngdal, Agder, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skudd, avfyrti , leiligheti , Lyngdal
Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 07:08

To menn pågrepet etter melding om skudd i leilighet i Lyngdal

Væpnet politiet rykket ut natt til tirsdag etter melding om at det var hørt skudd i en leilighet i Lyngdal i Vest-Agder. Der var det to kjenninger av politiet..

Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 06:06

To menn pågrepet etter melding om skudd i leilighet i Lyngdal

Væpnet politiet rykket ut natt til tirsdag etter melding om at det var hørt skudd i en leilighet i Lyngdal i Vest-Agder. Der var det to kjenninger av politiet..

P4 - 25 Jun 19 kl. 05:55

To pågrepet etter melding om skudd

To menn er pågrepet etter at politiet fikk melding om at det var avfyrt skudd i en leilighet i Lyngdal i Agder. Ifølge politiet er det ikke noen som skal ha blitt skadet i forbindelse med hendelsen. Operasjonsleder Lars Hyberg sier væpnet politi rykket ut til adressen.

NRK - 25 Jun 19 kl. 07:03

Pågrepet etter skyting i Lyngdal

To menn ble pågrepet etter melding om skudd i en leilighet i Lyngdal i Vest-Agder, melder politiet på Twitter. Det er konstatert at ingen ble skadd under skytingen, sier operasjonsleder Lars Hyberg til NTB..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 22:24

Skudd avfyrt på Stovner – politiet mener de kan ha sikret videopptak av selve hendelsen

Onsdag kveld ble skudd avfyrt på Stovner. Et automatvåpen er funnet på stedet..

Dagbladet - 10 May 19 kl. 06:26

Skudd avfyrt mot bolig i Akershus

Natt til fredag har det blitt avfyrt skudd med et finkalibret våpen mot en bolig på Skedsmokorset i Akershus. Ingen er pågrepet i saken..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 05:44

Skudd avfyrt i Oslo – mann skadet

Politiet har rykket ut til melding om at det er avfyrt skudd i Oslo. En mann er skadd..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 06:08

Skudd avfyrt mot bolig i Akershus

Natt til fredag har det blitt avfyrt skudd med et finkalibret våpen mot en bolig på Skedsmokorset i Akershus..

NRK - 13 Apr 19 kl. 16:34

Skudd avfyrt i London

Flere skudd er blitt avfyrt utenfor Ukrainas ambassade i Holland Park i London etter at en n bil raste inn i en av ambassadens biler.. Ambassadøren var ikke i bilen, ifølge Ukrainas ambassade. Påkjørselen skal ha vært bevisst, ifølge SKY News..

NRK - 10 May 19 kl. 05:55

Skudd avfyrt mot hus i Akershus

Natt til fredag har det blitt avfyrt flere skudd mot et hus i Skedsmo i Akershus hvor det bor en familie. Bilen som sto parkert utenfor er også blitt skadet, ifølge politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

30 kjemper mot brann i Stockholm

Et mannskap på 30 personer bekjemper en brann i Stockholm sentrum. – Det har brent i et heis-maskinrom og spredd seg til taket, sier den svenske redningstjenesten til Aftonbladet. Brannen har siden spredt seg.

NRK - 15 minutter siden

FN bekymret for USAs restriksjoner

FN uttrykker bekymring over restriksjonene USA har lagt på Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif, som er i New York. Restiksjonene gjør at Zarif ikke kan besøke andre steder enn FN-delegasjonen, FN-ambassadørens residens og FN-bygningen. (NTB).

NRK - 30 minutter siden

Frp får minst i pengegaver

Forskjellene er store mellom partiene når det kommer til pengegaver fra velgjørere i valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst, i alt 261.000 kroner i bidrag.

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 2 timer siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 2 timer siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 3 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 3 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt