P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:55

P4 - 14 Jan 20 kl. 23:03

Skredevakuering opprettholdes i Finnmark

Politiet i Finnmark opprettholder skredevakueringeni de mest utsatte områdene.
Det er særlig Nordkapp og Honningsvåg som er rammet.
70 mennesker er evakuert, fire bygder er isolert og nær 20 veier er steng som følge av snøskred og fare for nye skred melder NRK.
Politiet sier det vil bli tatt en ny vurdering på om de evakuerte kan slippe hjem torsdag..
Les mer på P4


Les mer om:
Finnmark, Nordkapp, Honningsvåg, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skredevakuering, opprettholdesi , Finnmark
NRK - 30 Sep 19 kl. 17:38

Enighet om samarbeid i Finnmark

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti er enige om et politisk samarbeid for å styre Troms og Finnmark de neste fire årene. – Vi er allerede enige om å jobbe for å oppheve tvangssammenslåingen av Troms og Finnmark fylkeskommuner..

P4 - 13 Jan 20 kl. 08:44

Tre skred utløst i Finnmark

Tre snøskred er utløst i området Lillefjellet og Holmbukt ved Honningsvåg i Troms og Finnmark. Politiet vurdere å evakuere hus i området. Ingen skal være tatt av rasene, men E69 er sperret inntil videre.

NRK - 01 Jan 20 kl. 05:10

Fotgjenger påkjørt i Kautokeino

En mann i 20-årene som fikk langs veien, ble påkjørt av en personbil i Kautokaino i Finnmark ved 02.40-tiden i natt. Han er sendt til sykehus i Tromsø, melder politiet i Finnmark..

NRK - 18 Sep 19 kl. 07:51

Fylkeskommunen med ny klimasatsing

Fylkesutvalget i Finnmark vedtok i går å bevilge 341 000 kroner til Klimapartnernettverk Finnmark. Dette er et klimainitiativ som inviterer private og offentlige aktører til å gå sammen for å redusere klimagassutslipp i nordområdene..

NRK - 06 Dec 19 kl. 18:22

Omkommen i skuterulykke i Finnmark

Ein person er død i ei skuterulykke i Alta i Finnmark, melder politiet på Twitter. Ulykka kan ha skjedd for «litt tid siden», skriv dei..

NRK - 13 Jan 20 kl. 08:56

Tre snøskred i Finnmark

Det har gått tre snøskred ved Honningsvåg i Finnmark. Politiet skriver på Twitter at de fortløpende vurderer om de skal evakuere hus i området, og ber trafikanter om å respektere sperringene..

NRK - 10 Dec 19 kl. 16:00

Høie til Troms og Finnmark

Helseminister Bent Høie reiser til Finnmark tirsdag kveld i forbindelse med den alvorlige beredskapssituasjonen for flyambulansetjenesten i nord for å møte involverte parter. Statsråden drar så videre til Troms..

P4 - 23 Sep 19 kl. 07:12

Oslo og Finnmark på voldstoppen

Oslo og Finnmark er de voldeligste fylkene i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet, som for første gang har lagt inn anmeldte voldshendelser i sin statistikkbank I snitt for hele landet var det 6,9 anmeldte voldshendelser per 1.000 innbyggere i året fra 2017 til 2018.

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 16:27

Høie til Troms og Finnmark i forbindelse med flyambulansekrisen

Helseminister Bent Høie (H) reiser til Finnmark tirsdag kveld i forbindelse med den alvorlige beredskapssituasjonen for flyambulansetjenesten i nord..

NRK - 14 Jan 20 kl. 07:59

16 veier stengt i Finnmark

16 veier i Finnmark er stengt på grunn av uvær og snøskred tirsdag morgen. Mellom Nordvågen og Honningsvåg har det gått 13 ras, seks av dem over veien, skriver iFinnmark..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

P4 - 1 time siden

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

P4 - 1 time siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 2 timer siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 3 timer siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 3 timer siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 3 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 3 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 3 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 11 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt