P4 > Nyheter

Søndag, 20 September, 23:16

P4 - 14 jan. 20 kl. 23:03

Skredevakuering opprettholdes i Finnmark

Politiet i Finnmark opprettholder skredevakueringeni de mest utsatte områdene.
Det er særlig Nordkapp og Honningsvåg som er rammet.
70 mennesker er evakuert, fire bygder er isolert og nær 20 veier er steng som følge av snøskred og fare for nye skred melder NRK.
Politiet sier det vil bli tatt en ny vurdering på om de evakuerte kan slippe hjem torsdag..
Les mer på P4


Les mer om:
Finnmark, Nordkapp, Honningsvåg, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skredevakuering, opprettholdesi , Finnmark
NRK - 11 juni 20 kl. 08:46

Flomsituasjonen i Finnmark

Flomsituasjonen i Finnmark avtar - farenivået er nedgradert fra rødt til oransje i deler av Troms og Finnmark, melder Varsom.no. Årsaken er kjøligere vær og minkende vannføring.

P4 - 25 mars 20 kl. 20:47

- Tiltakene må opprettholdes i månedsvis

Hvis Norges strategi for å takle koronautbruddet skal lykkes, må de ekstreme tiltakene opprettholdes i minst fem måneder. Det viser en rapport fra Imperial college i London, som Helsedirektoretatet nå blant annet lener seg på, skriver VG. Strategien med å slå ned viruset kan også vare helt til en vaksine blir klar om minst 18 måneder, fordi flere kan bli smittet om det slippes opp på tiltakene, ifølge rapporten..

NRK - 08 mai 20 kl. 17:16

Siktelse mot Hagen opprettholdes

Drapssiktelsen mot Tom Hagen opprettholdes, skriver Øst politidistrikt i en pressemelding. Dermed fortsetter etterforskningen av Hagen. Vårt mål er fremdeles å finne Anne-Elisabeth Hagen, å få vite hva som har skjedd med henne, skriver de videre..

NRK - 08 mai 20 kl. 17:16

Siktelsen mot Hagen opprettholdes

Drapssiktelsen mot Tom Hagen opprettholdes, skriver Øst politidistrikt i en pressemelding. Dermed fortsetter etterforskningen av Hagen. – Vårt mål er fremdeles å finne Anne-Elisabeth Hagen, å få vite hva som har skjedd med henne, skriver de videre..

P4 - 23 sep. 19 kl. 07:12

Oslo og Finnmark på voldstoppen

Oslo og Finnmark er de voldeligste fylkene i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet, som for første gang har lagt inn anmeldte voldshendelser i sin statistikkbank I snitt for hele landet var det 6,9 anmeldte voldshendelser per 1.000 innbyggere i året fra 2017 til 2018.

NRK - 30 sep. 19 kl. 17:38

Enighet om samarbeid i Finnmark

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti er enige om et politisk samarbeid for å styre Troms og Finnmark de neste fire årene. – Vi er allerede enige om å jobbe for å oppheve tvangssammenslåingen av Troms og Finnmark fylkeskommuner..

P4 - 13 jan. 20 kl. 08:44

Tre skred utløst i Finnmark

Tre snøskred er utløst i området Lillefjellet og Holmbukt ved Honningsvåg i Troms og Finnmark. Politiet vurdere å evakuere hus i området. Ingen skal være tatt av rasene, men E69 er sperret inntil videre.

P4 - 21 jan. 20 kl. 20:11

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

NRK - 02 feb. 20 kl. 09:47

Ni veier stengt i Finnmark

Det er fortsatt kolonnekjøring og mange stengte veier i Finnmark. Porsangerhalvøya, Magerøya og Nordkinnhalvøya har stengte veier. Lengre øst i Finnmark er det for øyeblikket kolonnekjøring over Kongsfjordfjellet og Båtsfjordfjellet..

NRK - 22 feb. 20 kl. 11:21

E6 stengt av skred i Finnmark

E6 Langfjorden ved Sopnes Kirke i Finnmark er stengt. Et snøskred har sperret veien. Ingen personer eller biler skal ha blitt tatt av skredet, melder politiet i Finnmark på Twitter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

SV vil ha etiske oljefondregler

SV vil ha nye regler for Oljefondet som i forkant sikrer at fondet investerer "klokt, klimavennlig og etisk". Konkret ønsker SV regler som pålegger Oljefondet å sjekke selskaper for miljøskade, menneskerettighetsbrudd og andre etiske prinsipper før det investerer, skriver Aftenposten. I dagens ordning sjekkes enkeltselskaper i etterkant.

P4 - 1 time siden

Biden frir til Republikanerne

Joe Biden appellerte til samvittigheten da han i kveld oppfordret de republikanske senatorene til å vente med utnevnelsen av ny høyesterettsdommer, etter at liberale Ruth Bader Ginsburg døde fredag, President Donald Trump har sagt at han ikke vil vente, men at han skal nominere en kandidat allerede neste uke. I så fall vil det bli en overvekt av konseravtive dommere i høyesterett, som avgjør mange viktige lover i USA. Biden mener det mest reale er å vente til etter at folket har valgt president:.

P4 - 1 time siden

Starter koronagransking

Riksrevisjonen skal i morgen starte undersøkelser av myndighetenes koronahåndtering. Det bekrefter riksrevisor Per Kristian Foss overfor Dagbladet. Han sier denne jobben skal prioriteres høyt, og at revisjonen om nødvendig vil sette andre undersøkelser til side.

P4 - 3 timer siden

Kristoff nummer 4

Aleksander Kristoff syklet inn til 4. plass i avslutningen av Tour de France i kveld. Aller raskest i spurten på Champs-Élysées var Irske Sam Bennett.

P4 - 3 timer siden

Ny dokumentlekkasje om omfattende hvitvasking

Flere amerikanske storbanker skal ha bistått svindlere, gangstere og oligarker med hvitvasking av penger. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, som blant andre Aftenposten har fått tilgang til. Der går det også fram at det i Norge skal ha blitt sluset 1 milliard kroner gjennom ulike DNB-kontoer.

P4 - 3 timer siden

- Mange eldre intensivsykepleiere orker ikke en ny bølge

Norsk Sykepleierforbund advarer..

P4 - 4 timer siden

Trodde de var forgiftet, hadde spist hasjkake

En familie i Agder kontaktet nødetatene i etetrmiddag fordi de trodde de var forgiftet. De følte seg både svimle og dårlige, så ambulanse rykket ut. Men så viste det seg at det var browniesen som sønnen i huset hadde bakt som var synderen.

P4 - 4 timer siden

- Minst 24 sivile drept

Minst 24 sivile skal ha blitt drept i flere flyangrep mot en landsby i Afghanistan i går. Angrepene skal ha blitt utført av afghanske regjeringsstyrker, og det skal ha vært flere barn blant de drepte. Kilder i den afghanske regjeringen hevder at 30 Taliban-krigere ble drept, men vitner sier at de fleste som ble drept var sivile, melder nyehtsbyrået AP..

P4 - 6 timer siden

Ruud måtte gi tapt

Casper Ruud måtte til slutt gi tapt for verdensener Novak Djokovic i ATP-1000-turneringen i Roma nå i ettermiddag. Men den norske 21-åringen imponerte stort og er uansett historisk som eneste nordmann som har tatt seg så langt som til semifinale i en ATP-turnering. Djokovic vant kampen 7-5, 6-3..

P4 - 6 timer siden

Norsk Folkehjelp-ansatte omkom

To ansatte i Norsk Folkehjelp har mistet livet i en eksplosjonsulykke på Salomonøyene i Stillehavet. Det opplyser organisasjonen i en pressemelding. De to omkomne er en australsk og en britisk statsborger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt